Topikszabályzat:
-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
-
Neked az a problémád, hogy nem vagy képes felfogni lehetséges az, hogy játékok, melyek neked nem a stílusod (nem tetszésről, stílusról beszélek) másoknak bejönnek. A Sims a legjobb társadalomszimulációs játék, akkor ius ha nem tetszik neked és nem a stílusod. Megjegyzem nekem sem az és nem is játszottam vele, csak tudom milyen lehetőségek rejlenek benne, mennyire kidolgozott stb. És a Sims szerintem nagyon jó játék, annak ellenére, hogy én soha...
A Skyrim pedig lehet röhögni fogsz de szinte mindenben bonyolultabb,. mint a Morrowind. Az, hogy a Morrwind rendszere más, hogy a világa akkoriban mekkora újdonság volt stb. más kérdés.
Fejlesztettem 1-2 alkalmazást mind a Morrowind adatfile-ainak, mind az Oblivion és Skyrim adatllományainak kezeléséhez stb. Tudom, hogy mennyivel összetettebb és átgondoltabb a Skyrim rendszere.
Csupán azóta eltelt jó pár év, szépek az emlékek és az újdonság sem őjdonság már. Az első nagy lépéseket nehéz überelni.
GTAV szintén. Nem a stílusod? És??? A játék jól ki van dolgozva, akinek az bejön annak nagyon jó lehet.
Én pedig szeretem az indie játékokat a Civilization 5, a Bioshock Infinity, az Outlast, Mass Effect (aminél pl. sok jobb játékot nem nagyon találni utóbbi 5 évben) stb. mellett. Akkor mi van? Örülök, hogy nincs olyan beszűkült ízlésvilágom annak ellenére, hogy vannak stílusok és kivitelezések, amik kiemelkednek magasan a többi általam játszott, kedvelt játékok közül.
Soroljam az indie játkokat, amiket szeretek? Pl. Path of Exile, Binding of Isaac, Orcs must Die, Legend of Grimmrock, FTL, Limbo stb. Van ezer abból is.
Elfér egymás mellett a kettő, mert nem az a lényege, hogy ki csinálja, hanem megragad-e a hangulata, működik-e ahogy kell és jó-e az elképzelés mögötte.
Úgy látom egy igazán elvakult fanatikus vagy aki csak feketét és fehéret, vagy két oldalt lát. Egyiket csukott elmével, szemmel, elnézve mellette, de támadja, míg másikat meg esetleg ugyanazon vagy még súlyosabb hiányosságai, hibái mellett mégis védi.