hyxx0QC.png

Topikszabályzat:

-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
  • Pares
    Ezek csak az én ízlésem egyedi preferenciái.

Nem csak a lyukakat javítja, a ruha minősége is jobb. Nekem így jobban tetszik.

Tudom, hogy a sztrádán be lehet állni a többiek mögé, de nekem ez annyira nem volt a kedvencem. Először is a sztrádán közlekedő hajók 90%-a nem is létezik, csak a sztráda kedvéért vannak ott. Üres szektrorokban is, ahol elméletileg te vagy az egyetlen, bespawnol a sztrádára több hajót is, ami nálam rontja a beleélési faktort. Másrészt az fps-is csökken a nagy tömeg hatására. Harmadrészt pedig a másik moddal együtt, ami a sztrádák alfáján javít, és jobb az átlátszóság belülről kifelé nézve, szerintem sokkal élvezetesebb utazni benne és nézni a környező bolygókat, ahogy elsuhannak melletted, és nem zavar a tömeg, ami valójában nem is létezik. A hajód még mindíg boostolhat. Ja és a modnak 3 különböző fajtája van. Az egyik, ami törli a nem létező hajókat, de lehet boostolni a létezők mögött, a másik ami mindkettőt törli, és a harmadik ami csak a hajók mögötti boostolást törli, a tömeget nem.