Topikszabályzat:
-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
-
Pares #1824 Igen, tegnap én is rájöttem, hogy a smart talk akkor aktiválódik, ha az adott karakter rövid monológja után beszélsz hozzá. Utána ha sikerül meggyőzni, elég szép bónuszokat adnak.
A másik, hogy sajnos az árak sehol sincsenek összhangban, se a karakterek felbérlésénél, se a küldetéseknél. Ez utóbbiaknál a legkirívóbb. Van amikor Easy küldetésre kapok 30-40 ezer kreditet, van amikor very hard küldetésre ennél kevesebbet.
Aztán ott a long range scanner is, ami egyelőre nagyon nincs még balanszolva. Sokkal kevesebb doboznak kéne lennie, hogy a többi pénzszerzési lehetőséghez képest hasonló arányban legyen a profit/óra. Alig egy és fél óra alatt könnyedén összeszedtem 2 millió kreditet. Olyan, mint az AP-ban a tőzsde, ami elé lecampeltem kb. 3 órára, és soha nem kellett többet küldetéseket csinálnom, mert exponenciálisan nőtt a vagyonom, pár ezer kreditről pár száz millióra... Most hasonló a helyzet...