hyxx0QC.png

Topikszabályzat:

-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
  • Phoenix force
    Többször láttam kérdéseket a kérdőjeles skillekel kapcsolatban.

A tapasztalataim szerint a Smalltalk alkalma ennek a megtudására.

A Smalltalk működése:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Véletlen idő alapján bárkinél megjelenhet, hogy csacsogna egy kicsit. Vagyis kis várakozás biztos dob egyet.
    Sikeres válaszok esetén 3 különböző eredményre lehet számítani.
    1. Ha az illető kereskedő, akkor 4%-15% kedvezményt ad a vásárlásból 30 percig.
    2. Az állomás árukészletére x% kedvezményt ad 30 percre.
    3. Valamelyik az állomáson tartózkodó felbérelhető személyzet SKILL pontjait árulja el neked, akihez 1es választással el is kalauzol.

Tapasztalataim szerint a felbérelés ára egyáltalán nincs összefüggésben az adott SKILLpontok mértékével.
    Pl.: Volt, hogy 5 csillagos combat SKILLel béreltem kapitányt 21k pénzért. Máskor meg alig volt valamije 100k+ért.

(Lehetséges bug:)
    Továbbá most kellet egy sokkal korábbi mentést visszatöltenem, mert ha bizonyos mennyiségű személyzet van a rakteremben, akkor nem jelenik meg a felbérlés lehetősége.
    Volt 2 pilótám, 1 managerem, 1 enginerem, és egy marrine officerem, és nem tudtam felbérelni a plothoz szükséges kapitányt. Ráadásul ahhoz, hogy ismét megjelenjen a lehetőség nem 1, hanem 2 embert kellett kirúgnom. Szóval (amíg nem javítják), addig ne halmozzatok személyzetet a raktérben. :)