hyxx0QC.png

Topikszabályzat:

-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
  • TokraFan
    Szívesen játszanék én is, hidd el, nem azért vettem meg előrendelésben k*rva drágán -sajnos- ezt a romot, hogy aztán gyorsan letöröljem.
    Igen, lehet vele játszni. Lehet vele repkedni a semmibe értelmetlenül, nézegetni a szép állomásokat (vagy azt sem, mivel nincs külső nézet), lehet néha lövöldözni (igaz, az AI olyan gyerekesen viselkedik, hogy már fáj), lehet "beszélni" bányarémekkel azon az összesen kétféle copy/paste helyszínen, amit "minden létező állomás és hajó bejárható"-nak nevezett a hazug Lehnan. Nem lehet kereskedni, a tulajdonomban llévő hajókat nem tudom rendesen menedzselni, az a két parancs ami van, nem működik, a teherhajómnak 1 órába telik megtalálni a rakománya célállomását. Nincs radar, fingom nincs hol az ellen ha kikerült a látótérből. Az NPC-kről semmi infó, a skillek csak dísznek vannak mert megnézni nem lehet, ennek alapján dönteni a felvételükről így szintén nem lehet. Soroljam?
    Jó játékot!
    Én nem ezért fizettem, nem ezt ígérte a fejlesztő. Csak a magyar megint olyan, hogy mindent benyel. A fél X közösség (international) vissza akarja kérni a pénzét, bizonyára mind hülye és semmi alapja az egésznek.