Topikszabályzat:
-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
-
Although #1772 Hát hagyjuk inkább. Nyilván ez is egy gondolkodás még csak nem is hibáztatható. Csak örülök én nem így gondolkodok.
1 ha végiggondolom az elmúlt 5 év kis cégeit és az általam kedvelt játékokat. Pl. Mount and blade, egy kis térképen szaladgálsz majd amikor kell átvált 3d-be. Jópofi de milliomod munka ehhez képest.
Dragon Age origins Ami akkor még nem egy nagy cég csinálta 5 évig készült és kb harmad ennyi munka van benne pedig nem kicsi.
Általuk készített X3 TC már kiforrott jó kis játék, kb feleennyi munka megcsinálni. tudom jelentős számú szimulátor rajongó leszarja ezeket az újjításokat és meg is értem neki tökéletesen elég volt amit az X3 Tc tudott. Attól ez még egy új lépcső lesz és ha kiforr mint a régi X sorozatok akkor egy verhetetlenül jó játék lesz. Az meg ha konzol crapynak hívjuk az meg azt jelenti nem játszottál még olyannal. Az X sorozat rajongói nagyon kényelmes helyzetben voltak mert a kis cégük nemigen vett tudomást a világ változásáról eddig. nekem rp fanként már van fogalmam mit jelent. A DA2ben repkedő, ugráló karakterek, igen nem gombok, Skyrimbe mindenáron rám tukmáló questek mintha hülyegyerek lennék, és még nem is haragudhatok mert úgy van megcsinálva hogy nekik is jó legyen. És minden olyan steril még véletlenül se lehessen elrontani. a megoldások mindenütt oda vannak rakva a rejtvények mellé, nehogy véletlenül butának érezze valaki magát. Így is lehet nézni, ha ez kész lesz 2x annyi rajongót tudhat magának mint a régi X-ek, és még az is max 500e réteget jelent talán. A mount and bladnek is van ennyi kb. Ez minden csak nem konzol crapy. A modderek meg ahhoz kellenek hogy még jobb legyen belőle esetleg olyan ami már a régi x szimulátor rajongóknak is megfelel.