Topikszabályzat:
-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
-
Lassan beleőszülök, de lehet egy gyors infarktusom, lesz.
Free-t tolom, vagyis tolnám, de nem haladok. Shady Vault a helyszín, térkép alapján azt sem tudom hol vagyok, tele van szép hajógyárakkal, építettem is egy "olcsó" ladikot, ezt megvalósítani se volt egyszerű. Most boldog is lehetnék, de az a ócskavas baszik követni, a menüben a kapitány neve mellett olvasható "Follow Albion Skunk",de csak áll a shipyard előtt. Elmentem egy másik zónába, Yisha közölte az új koordinátát, kb 10 percet vártam, elfogyott a türelmem. Visszamentem, s lám ugyanott áll ahol hagytam. A manual command console-al is próbáltam csalogatni de semmi reakció. Azért ez már sok a jóból is, egy ilyen egyszerű parancs talán még a legrégebbi x részben is simán működött.
Ez a parancssor tényleg le van butítva, az előző részekben egy szoftverek nélküli hajónak is legalább 5-6 parancsot lehetett adni, itt még egyet sem.
A hajók formája is elég egyszerűre sikeredett, van hosszú lapos, rövid lapos, tégla, egy kicsit cifrázva mindkét végén (ezek spec hajók). Nem vall valami nagy kreativitásra az alkotóktól.