Topikszabályzat:
-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
-
Nohát, haladás van.
Az EC-t leszállítottam, igaz alhattam is volna egyet, mire a carrier fordult.
Utána eljutottam egy másik galaxisba (méghogy 3 rendszer, pfff...)
Ott kapásból fogadott egy kedves bizottság (pirosak). Majd utaztam csomót, lőttem pár pirosat, meg lett pirosból kék is, aztán vissza a saját galaxisomba. Nohát minő meglepetés, itt is sok piros van. Itt is utaztam sokat. Azért tök jó, hogy lehet az utazást gyorsítani, ha beállsz egy gyorsabb hajó mögé. Nem találtam meg az állomást, ahova mennem kellett, mert eltűnt. Ennek nyomán be kellett ülnöm egy Trojai-ba. Na mire erre rájöttem, majdnem lelőttek és fél óra biztos elment a ...val. Akkor vettem egy Trojai ROV-ot, meg megjavítottam az Albion-t. Következő lépésként meg kellett volna hackelni a drónnal egy piros állomást. Nem sikerült. Erre elküldött egy kék állomáshoz, hogy azt hackeljem meg. Persze mindenhol lőttek már rám. De nem mindenki. Szóval a kék állomást sem sikerült meghackelni. Erre elküld egy 18 km-rel odébb lévő állomásra a Trojai drónnal. Itt már egy kicsit elég volt. Amúgy élveztem, csak nem tudom hova tűnt a Carrier-em. Gyanítom, lelőtték. És nem értem, mi ez a sok hack és miért van ennyi ellenségem. Ez utóbbi, ami inkább nem tetszik.
Bár játékmechanikailag más mint a többi X, ahogy észrevettem, folytatása azoknak. Sok szó esik Terran Conflict-ról és eleve Albion a hajó is.