hyxx0QC.png

Topikszabályzat:

-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
  • yesname #1485
    Nem úgy néz ki, mintha játszottál volna pl. X2-vel, X3-al.
    Maga idejében azok rendkívül csilli-villi játékok voltak. Mai szemmel nézve is nagyon szépek. Továbbá azok sandboxok. Erre meg azt mondod, hogy félig már elindult a sandbox felé. Ez eléggé ellentmondásos, ha játszottál valaha X-ekkel. (Mellékesen 1417-ben van olyan megnyilvánulásod, amiből egyértelmű hogy sosem játszottál veük...)
    Felfogni meg nem akarod, vagy nem vagy hajlandó, hgoy nem az új dolgokkal van problémájuk az embereknek (mint pl. az interakció az NPC-kel stb.), hanem azzal hogy ez a játék jóval kevesebb lehetőséget tartalmaz, butább, játszani kényelmetlenebb még akkor is ha megszokod.
    Véded őket, hogy kis csapat és óriási munka volt. Akkor mi van? Ugyanez a kis csapat csinálta az előző X-eket és a legelsőt is szintén óriási munkával.
    Nyilvánvalóan gyorsan összedobott játékról van szó ami kb. 1,5 évvel ezelőttig még csak tervezőasztalon létezett szinte. Azóta igyekeztek konkrétan összedobni és ki kellett adniuk az első "játszható" verziót anyagi okok miatt (gondolom). Ennyi.
    Ami szar az szar. EVE Onlinenal is két évig keményen játszottam, a legtöbb hasonló űrhajós árkád vagy szimszerű kereskedős, zsoldosos játéékot végigjátszottam és sorolhatnám, de minek.
    Fél év múlva lehet már jó lesz: kijavítják az UI-t, a vezérlőkezelést, külső nézet lesz benne, bugokat eltüntetik, kényelmesebbé teszik az egész kereskedést, radart raknak bele, lehet majd látni a sebességet stb. stb. stb., de attól ez így még rossz nagy bánatomra. Hála isten rajtam nincsen szemellenző űrhajós játék (és X) rajongó létemre se.