hyxx0QC.png

Topikszabályzat:

-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
  • Pares
    Na, végre én is kipróbáltam. Játszottam pár órát, szóval igazából ez is csak első benyomás. Eddig amit láttam belőle, az nagyon tetszik. Nem fogom részletezni egyelőre, de a játékmechanikákkal teljesen elégedett vagyok.

Amivel már kevésbé kápráztatott el, az az optimalizáltság. Nekem mindent letekerve minimálisra (egyedül a felbontás marad 1600*900, és még így is nagyon szép volt a látvány) sikerült olyan 20 körüli fps-t kifacsarnom belőle, valamikor pedig diavetítés van.
    Nem gondoltam volna, hogy egy 2GHz-es core i7, 4GB ram meg egy 1GB memóriás videókártya (Radeon HD 6770M, ami a "Can I run it" szerint az ajánlottnak is megfelel) alatt ilyen gyatrán fog muzsikálni. Tudom, nem valami atom gép, de örültem volna, ha minimum grafikán legalább az a stabil 30 fps meglenne (a többi mai játék is még legalább közepes grafikán megy). Ja, a másik dolog, hogy nincsenek részletes grafikai beállítások. És valamiért nem tudtam kikapcsolni Vsyncet sem.

Nektek hogy fut a játék? Gondolom ilyen gamer pc-ken nincs gond vele...

Volt szó valami Day1 patchről is, nem?