hyxx0QC.png

Topikszabályzat:

-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
  • TokraFan
    kb. 3 órája tolom a játékot. Nos, nem is tudom, mit mondjak...
    Ami egyértelmű, hogy sajnos a konzolosítás tekintetében igazam lett (bár ne lett volna). Ez a játék már nem az, amit megszoktunk. Az egérkezelés katasztrófa. A menüben egyértelműen látszik, hogy kontrollerre van optimalizálva, billentyűzettel simán navigálható, de egérrel egy rémálom. FPS nézetben az állomásokon az egér sebessége csapnivaló, elhúzom, alig reagál, aztán hirtelen felgyorsul. Kvázi használhatatlan, még szerencse, hogy nincs FPS akció, csak a járkálás miatt kell. Valószínűleg itt is az a baj, hogy a kontroller karjára van optimalizálva.
    A grafika nagyon szép, ám kicsit átestek a ló túloldalára. Iszonyatosan sok a csilivili, mindenhol köd, felhő, és egyéb effektek, rengeteg rikító szín...Egy tipikus konzol űrlövölde képét adja. Ezzel együtt, a grafika vállalható, leszámítva a karaktereket, mert azok a 2000-res évek elejét idézik.
    Ez a highway rendszer is furcsda, nincs ugyan töltőképernyő, de ad hoc jelleggel kell kirobbanni belőle, ha állomást látok...ha nem sikerül jól, akkor fényévekre vagyok az állomástól, és az elején még nagyon hamar túlforrósodik a booster, így kikapcsol. Volt olyan, hogy percekig tartott megközelíteni egy állomást.
    Szóval nem tudom mit mondjak...Azt nem mondom, hogy csalódás, mert a játék jó, és idővel talán a modderek és a hibajavítások miatt sokkal jobb is lehet, de attól, amit a videók alapján képzetem, messze elmarad...
    Leggázabb az egér kezelése, ezt remélem nagyon sürgősen kijavítják. Joy-t kezeli, azzal nem volt problémám. Mindaz amit leírtam, első benyomás!