Mi a világon legnagyobb probléma? Azaz szerinted min kéne leginkább változtatni?
  • júzer02
    A legnagyobb probléma a földön maga az emberi faj, ugyanis alapvetően önző, lusta és nagy tömegekben buta (úgy látszik te az átlagon is túlteszel, mert a tudománytól vennéd el a pénzt). Tudom ajánalni neked a Mátrix című filmet, ahol az ügynök kifejtette, hogy milyen is az ember: "Megpróbáltunk létrehozni egy tökéletes világot, de maguknak nem volt jó, maguknak ez kellett". Van benne valami, ha megnézed a legtöbb ember sosincs megelégedve azzal, amije van, mindig több kell neki. "Van két ferrarim kell egy harmadik is, közben átgázolok mindenkin és mindenen, a lényeg, hogy nekem jó legyen" című mentalitás miatt ilyen a föld, amilyen.
    A sok millió éves fejlődésről meg annyit, hogy úgysem az emberiség fogja "megváltani a világot", a világegyetem óriási, ezer önzetlenebb, értelmesebb faj létezhet, mint az ember, márcsak azért is, mert egyre valószínűbb, hogy aszteroidán érkezett a földi élet és nem itt alakult ki.