Mi a világon legnagyobb probléma? Azaz szerinted min kéne leginkább változtatni?
-
Semmi baj, lehet ezt minden oldalról megnézni, dehát ez ilyen!
Én azért nem hinném, hogy nem történik semmi Magyarországon, és minden hepi, mert csak itthon ekkorák a kamatok, nyugaton 4-5%-os kamatokra adják ki a hiteleket, és ha belebukik az illető a visszefizetéssel, akkor viszik a cuccát, ÉÉÉÉÉS a megmaradó összeg az az amivel tartozott minusz az eladási ár és marad a tényleges maradék! Magyarországon ezt sem lehet letagadni, hogy nincs, holott a világon egyedül itt teheti meg a banki rendszer a politika meg ezeket támogatja!
Igaz az is, hogy nem az a hülye aki csinálj, hanem az, aki hagyja magát!
Viszont a népbutítás és a történelem átírása nem elhanyagolható dolog szintén, és sajnos ez mind egybe kapcsolódik!
Az most teljesen mindegy, hogy ki mit gondol erről, de ezek MIND ki..ott nagy probléma ma Magyarországon, és egy a cél!
Csak Magyarországon van ennyi multi és lehetőség a külföldi dögöknek, hogy elvigyenek minden pénzt és harmadik világbéli minimálbérrel szórják ki az ember szemét, és mégcsak meg sem becsülik az embert, sőt...
Az ellehetetlenítések annyira mennek, hogy a ha nem vagy cigány vagy nincs háttered, akkor elég hamar az utcára kerülhetsz. Na most ez bármelyik nyugati országban másképp zajlik (tudom, mert kint élek 1999 óta nyugaton(?!)), és egyre jobban látszik a különbség! Szóval ha népritkulásról van szó és lehúzásról, akkor Magyarország igenis az első helyeken áll!
Amit még hozzáteszek és aztán szerintem be is fejezem végleg, hogy ez nem csak én egyszerű esgés gondolom így, hanem közgazdászok, ügyvédek, történelem kutatók, jogászok, stb. foglalkoznak ezekkel a dolgokkal!
Ezekeről lehet jutubon találni dolgokat, lehet rajtuk keresztül jobb támaszokra építeni, és ők azért mondhatni, hogy nem csak keresik a kifogásokat! Most persze minden politikai oldal kizárva!
Na asszem ennyi, ha igénytelen vagyok, ha nem, akkor is nekem ne mondja senki, hogy minden olyan mint volt!
Ja a háború után volt munkahely, volt gyerek...
Most zárnak a sulik, a kórházak, az ovodák...nyitnak a bankok, az ingatlanközvetítők, és a gyógyszertárak! Egyre több üres lakás van, nincs gyerek a játszótereken...szóval ezért írtam!