Mi a világon legnagyobb probléma? Azaz szerinted min kéne leginkább változtatni?
  • loghboy
    Kedves ronesz!
    Igen az interneten diskurálok, és épp azért írtam le amit leírtam, mert emiatt szarul érzem magam. És kibírnám net nélkül, és egyéb kütyü nélkül is.KAJA nélkül már kevésbé. ÉS: hogy miért nem küldöm el a havidíjat? Na szerinted ki fogja nekem azt bebizonyítani, hogy az a pénz Afrikába megy?

Nem tudom miért érződik az az írásomból, hogy tájékozatlan vagyok. Nem vagyok e téren az, épp ezért írtam a végére, hogy megoldást én sem tudok... Ettől függetlenül köszönöm az ajánlásokat.

"Afrikában még mindig nádkunyhóban élnek"
    Az nem zavar, tudod miért? mert őket sem! A luxus villa - nádkunyhó arány nem zavar, de a magánrepülőgép-éhínség, az igen! Nem tudom mit akartál írni oknak, amit rasszistának gondoltál. Engem az zavar, hogy a lehetőségek nincsenek meg. És ismétlem nem tudok megoldást. És amit írtál, hogy a többi ország ezeket a problémákat leszarja. Hát igen, épp ezt nem értem, hogy ez miért van, és ez az amire nem is várok választ,ezért is nem az lett a topik címe,hogy: miért van éhínség Afrikában, csak ez volt a kezdőhozzászólásom...