• narumon
    #91
    "Egyrészt én nem vagyok anti-alma troll, ellentétben veled nem írkálok be minden apple-android cikkbe, védve egyik-másik platformot."

    Elnézést, hajlandó vagyok már mindenkit egy kalap alá venni. Sorry!
    Én meg az elején megmondtam, hogy az a része nem érdekel ha érvekkel ír valamit, de mindenféle hülyeségre vagy dezinformálásra írni fogok én is. Sajnos ha megnézed az ilyen topicokat akkor ahol nem is szerepel az apple, az első pár hozzászólás után biztos, hogy beírja valaki hogy fos iphone, hülye jobs, mindenki buzi aki iphonet vesz, vagy mindenki kretén és nem ért semmihez.

    "Másrészt a kettős mércézés kicsit érdekes annak tükrében hogy:"

    Figyeltél arra mit írtam? Ezt nem mi írtuk!!! Nézd meg Nexus 73-as és 75-ös hozzászólását. Erre reagált (szerintem helyesen) egy (gondolom) iphone tulaj forumtársam. Tehát nem ő hozta fel az eladási adatokat csak egy nyilvánvaló dezinformációra reagált. (Mint ahogy múltkor levente próbálta megmagyarázni, hogy a samsung piacvezető és amikor belinkeltem, hogy nem akkor meg elkezdett káromkodni. Nem éppen értelmes forumozóra vall.)

    "Még egyszer. Szerintem nem szar az alma. Én nem az választottam, mert vannak dolgok amik nekem nem tetszenek. Ennyi, és nem több. "

    Ez korrekt hozzáállás ezt minden esetben el is fogadom. Nekem is van olyan barátom akinek én magam ajánlottam más készüléket mint az iphone, mert az volt neki megfelelő. Nekem attól van herótom amikor a mindenféle jöttment ember azt akarja nekem elmagyarázni, hogy én hülye vagyok, hogy iphonet vettem, és ezt ráadásul mindenféle alpári stílusban teszi. Vissza sírom azokat az időket amikor még drága volt (vagy kevés helyen elérhető) az internet, mert egész hasznos eszmecséreket lehetett folytatni, sajnos ez most átment szüntelen Trollkodásba. :(