• levente68
    #82
    De megy az, nyugi.
    A baj ott van, hogy mikor ilyen hülye perről beszélünk, aminek ugy némi alapja van, de attól még piszkosul megmosolyogtató, akkor (is) körömszakadtáig védi az Apple-t, aki védi, aztán a másik lejáratásával próbálkozik.
    Igazad van, semmit nem jelent az, hogy mennyit adnak el valamiből, mert az oly sok dolgon múlik, hogy csak na.
    Nem attól szar az iOS, annyira, amennyire az (tehát egyáltalán nem teljesen!), hogy többet, vagy kevesebbet adnak el belőle és a BADA sem az után minősítendő, hogy mennyit sikerült eladni avval működő készülékből, továbbá ugyanúgy igaz ez az Android-ra is.
    Ha egy rendszer sokkal hatékonyabb, sokrétűbb, felhasználóbarátabb, korlátlanabb, akkor az jobb akkor is, ha egy darabot adnak el vele működtetett készülékből, tehát ezen adatokkal dobálózni mellébeszélés.
    Ha pedig egy cég letett az asztalra valamit, akkor letett, ha nem, nem. Apple sokat tett le az asztalra, de nem annyit, amennyit egyesek tulajdonítanak neki.
    Arról most itt ne nyissunk vitát, hogy pl. a FireWire jó-e, vagy sem, mert azért nem egy nagy szám, főleg 2011-ben nem és most már az a dátum.
    Az Apple-val nem az a baj, hanem, hogy azért szépen oda is szarik az asztalra és annak felnyalását mástól várja el.
    Hasonlít néhány Samsung és nem Samsung termék Apple termékre? IGEN! No, akkor, mi van? Többször annyira hasonlít egy Apple termék sok másik termékre? IGEN!
    Egyik is, másik is meglovagol trendet, ki a sajátját, ki a másikét, ebben sem ártatlan bárány Apple, de messze nem ám!
    Nos, tehát ennek nyomán alakul ki egy ilyen "hülye almások" trend, de ez azokra vonatkozik, akik hülye almások, vannak értelmesek is, csak azoknak nem szükséges a szájukba rágni minden reggel az alapigazságokat, ezért nincs velük vitáznivaló sem.