• levente68
    #80
    Hagyd, egy párszor már leírtam ezt neki, de valahogy a másik írására soha nem figyel. Két forummal később megint azzal fog jönni, hogy a Samsung processzorát használja és az iphonera nem lehet sok száz programot feltenni. Ezt egyszer valahonnan kitalálta és azóta erről nem tud letérni.



    Látod, te szar, ööö szarumon, mekkora egy kis kamugép vagy?
    Nem írtál te semmi ilyet, seggfej és a másik írására TE NEM FIGYELSZ, mert nem akarsz, illetve csak arra a részére, amibe bele tudsz kötni.
    Samsung gyártja neki? Igen, ennyi, nem Apple termék, csak felcímkézte, te buta pöcs.
    Arra szoktuk ezt írni a hozzád hasonló majmoknak, amikor fikázzátok a másikat, pedig abban esetenként ugyanaz van, lásd ezt a procit, a Gorilla Glass-t, stb… Ha az a szarfon-ban van, akkor király, ha másban van, szar. Ha rádszólunk ezek miatt, akkor meg kussolsz róla és jössz mással, állandóan ütve a saját szavaidat, mert arra se emlékszel, tegnap mit hazudtál.
    Soha olyat nem mondtam, te gyökér, hazug állat, hogy iPhone-ra nem lehet többszáz programot feltenni. Teljesen mással kapcsolatban volt azokról szó, kisfiam.
    Az viszont biztos, hogy a tiedre anyukád teszi, mert akkora segg vagy az egészhez, hogy valszeg még ő pisiltet a mai napig.
    A user multitask-ról volt szó, másoknak mondom, neked úgyis hiába…

    Ne tekergesd a másik szavait, mert megbuksz mindig.