• mujahedin
    Nemtudom hol az a rengeteg tartalom, azért annyira nincs sok.
    Nézzük csak: 21 óra alatt 70 valamennyi százalékig elvittem, csak a galambok meg az ugratók egy része maradt, minden küldetést megcsináltam, a telefonosokat is. Ez után sajnos dög unalom. Csak akkor élvezhető valamennyire ha jó sok idővel később újra játszom, bár már így is beugrálnak az emlékek, úgy már nem olyan érdekes.
    A régebbi gta-k, hosszabbak voltak főleg a sanandreas
    A fizika nemhogy jó, inkább gáz. Falonátlövés gyakori, animációkor amikor 10 golyót bekap az ellen és szédeleg 10 másodpercig, gyakorlatilag sebezhetetlen, addig amíg az animáció be nem fejeződik (már az is külön vicces, hogy néha 1 tár után is felkel a srác ha nem kap fejest, ezt asszem a 3-ban már kiparodizálták, na ez a 3-hoz képest sokkal durvább). Rossz a hitbox, néha köze nincs az emberke animációjához.
    Autók néha kis súrlódástól kb szaltóznak a levegőben egyet.

A végtelen és orrod előtti/ lehetetlen helyi (pl egy zárt épületben ahol az egyetlen bejáratnál én állok, folyamatosan mögülem jönnek a rendőrök) gyors rendőrspawn elég szánalmas már.

Küldetések a szokásosak, durván scripteltek. Bizonyos küldetésekben (1-2 autós üldözős) menetközben akér 4 tárat is lőhetek az emberke fejébe, csak úgy spriccel a vér, de nem hal meg addig amíg a küldetés megfelelő részéhez nem ér.
    Megint csak a küldetések nem vesznek tudomást a küldetés előtti dolgokról, x módon állok be a kocsival, akkor is a scriptelt helyen fog állni, sőt a küldetés előtt ott lévő útban lévő kocsik/bármi is eltűnnek, gyakorlatilag semmi szabadság nincs a küldetésekben, a helyszínek is általában úgy vannak megépítve, hogy csak 1 féle képpen lehessen megcsinálni.