konzolon fog debutálni a játék de a teljes élmény majd pc-n lesz.ENB,plusz autók,modok:)Örülhetünk a kis fejünknek.Szerintem az optimalizálással sem lesz gond révén a mapi átlagos pc-k egy nextgen konzol közelében van,egy átlagos fos meg konzolos szinten.Mindezt úgy mondom,hogy egy gyenusz pc-vel és ps3-al játszogatok.
Ami nekem nagyon bejön,hogy végre vannak színek,meg úgy az egész élettel telibbnek tűnik,van lelke.Nekem a GTA4-el is az volt a bajom,hogy nem volt "lelke" de ettől függetlenül profi kis game és nagy kedvenc.Belegondolva abba,hányan mondták azt magukban:Na most GTA-zok egyet,és nem csináltál mást csak autókáztál,hülye célokat találtál ki magadnak(biciklivel le a hegyről) stb.....Attól GTA a GTA,hogy nekiállsz csak úgy játszani vele és olyan szórakozást nyújt totál céltalanul is,mintha egy RPG-ben életed sztori csavarját élnéd át.
Én emiatt szeretem a GTA részeket és emiatt várom ennyire.Valahogy a Rockstar mindig is évekkel előrébb járt a többiektől tehnikai és egyéb szinten és ezt ismét bizonyítani fogja.