Istenkirálycsászár a Forza4...félek is, hogy az 5 túl "árkád" lesz.
OFF
Bár Xbox One-om egy ideig nem lesz főleg, hogy a jelenlegi RGH-s boxom sincs még 1 éves. A One egyedül a BD (+3D) olvasás/lejátszás miatt érdekel egyelőre, de nyilván első gen-t nem veszek...szívják csak azok a gyermekbetegségeket akiknek ennyi fölös pénzük van.
Am PS3-am nincs...és nem is veszek már, viszont a PS4 szimpi kivéve a controllerüket. Nem volt még PS-em csak vendégségben játszottam párszor, de elég nehéz lenne megszokni. A Boxnak sokkal kényelmesebb/logikusabb szvsz.
ON
Visszatérve...GTA4 nem volt azért annyira smooth szerintem. Nem volt kiforrva még az a motor. RDR miután nem volt annyi izgő-mozgó ember,tárgy miegymás egy helyen!! ezért nem lehetett érezni semmi apró lagot sem. GTA-ban jóval több "élő" dolog volt egy adott pálya részre viszonyítva ezért is félek.
Amúgy nagyon megörültem amikor az egyik videóban megláttam, ahogy a piros lámpánál nyílik le a cabrio teteje. Ilyen a 4-ben nem volt emlékeim szerint.(mmint az alakítható/mozgatható fícsör autóknál stb) SA-ban lehetett a targoncával ökörködni meg pótkocsit felkapcsolni vontatóra...ezek nagyon hiányoztak nekem.
Autók módosítása is nagyon nagy PLUSZ remélem a motorokat is lehet kicsit variálni azok közelebb állnak hozzám.