• Morphin
    A gameplay video alapján szerintem lehet állítani, hogy mennyire legyen erős az "auto-célzás". Amikor pl a táblákra lő pisztollyal a gyakorló pályán full a közepét találja el mindig illetve van még két jelent...egyik amikor valami telepen a franklin először kocsi mögül lő pisztollyal utána azt hiszem egy M4-el soroz és elég gyorsan lekapdosta fentről az embereket. Másik amikor helikopterről lóg le vmelyik karakter és osztja a fejeseket pisztollyal. Nekem mondjuk sok kicsit, én lejjebb venném az aim-assist mókát.
    Én azon filózom, hogy vajon hogy fog futni a boxon. PS3 és Xbox360 között hardveresen nem sok különbség van én úgy tudom és egyiken is másikon is van jobban/szebben sikerült port. Pl Grid2-ről néztem tegnap egy videót ahol egyszerre mutatják a két konzol gameplay videóját és a box ezereszer szebb részletesebb ugyanakkor láttam már olyat, hogy adott esetben a PS szebb.
    Remélem nem fog akadozni (elég smooth lesz) és jobban lesz optimalizálva, mint a 4...még két hónap. Szabit kéne kivenni rá csak még kérdéses, hogy mikor jön a virágbolti verzió.