Interstate 95#4137Mivel nagy híve vagyok a rendőrségi üldözéseknek, utánanéztem pár játéknak amiben lehet ezt űzni viszonylag komoly módon. Tehát nem az össze vissza zúzok-török mindent műfajra gondoltam, de nem is egy szimulátorra ami annyira körülményes hogy mire eljutsz egy frankó akcióig megunod az egészet. Amit egy óra keresés után találtam nem éppen reményteli, konkrétan erre célzó játék nincsen (vagy nem találtam a ráfordított idő alatt), ha ki kell emelnem két nevet akkor Driver: San Francisco, és GTA IV Pursuit Mod 7.6. A Driver sajnos csak multiplayer -ben lehet élvezhető egy jó brigáddal, de a videók alapján egy komolytalan zúzda, ráadásul nem is freeride, hanem egy Takedown nevezetű játékmenetben zajlik az egész. De a csíra azért megvan, talán majd a folytatásban.
Viszont a GTA IV -hez készült módot egészen jónak mondanám, de még is azt érzem hogy valami hiányzik, meg hát az még is csak egy mód. Lényeg a lényeg a GTA V -el egy hatalmas terület érkezik, valószínűleg a rendőrségi eszközök is ki lesznek hegyezve, de ha ezt az egész történetet megspékelnék egy rendőrségi egyenruhával is, akciókkal, bevetésekkel, szabad járőrözéssel, etc, annak szerintem nagyon sok játékos hálás lenne. Ez az én véleményem szerint egy olyan dolog ami bőven elfér egy GTA -ban, és a csírája ennek is meg volt a GTA IV -ben. Csak éppen a segítséghívás bugos volt, az AI buta, üldözésekhez egyáltalán nem csatlakozott, ha meg használtad a fegyvered egyszerűen te is gyanúsított lettél.