27719
-
mike01010101 #4120 Ezzel nem értek egyet, persze ez személyes vélemény és csak egy, de én egyrészt most is játszanék vele szivesen, másrészt soha nem játszanék konzolon (pedig van itthon 2 is). -
#4119 Lehet temetni, de ettől még szvsz rengetegen szívesen nekiállnának most (pl akiknek nincs konzoljuk). -
sublimaze #4118 Szerintem az RDR-t már bőven lehet temetni. Rég lecsengett az egész, mire ki is hoznák pc-re, elég ideje múlt lenne ahhoz, hogy már azokat se nagyon érdekelje akik messiásként várták. Elismerem kiváló játék, de aki annyira akart vele játszani az már végigtolta konzolon. :D -
#4117 A oldalon RDR, B oldalon GTA5? :D -
#4116 felkiáltójelezve ír és gameszart linkel :)))))))))) debil!!!! :D -
#4115 de te amúgy sem voltál a barlangodban :D -
#4114 Én meglepődtem. -
#4113 Ja értem már. :) -
Ironman2 #4112 -
#4111 Egy lemezen lesz az RDR-rel. Nem tipp! -
#4110 Aki ezen meglepődött... az bújjon elő gyakrabban a barlangjából. -
Ironman2 #4109 Most mi ebben a hir, Amúgyis jött volna PC-re,csak idő kérdése.Annak idején megmondták a DMA Design/Rockstar fejlesztői hogy nem fogják hanyagolni a PC-t,mert nem felejtik honnan indultak.Ezt maga Dan Houser nyilatkozta.Elöb-utóbb el fog készülni a RDR is pc-re. -
Interstate 95 #4108 Ez a gameszar cikk egy újabb facepalm. Egyrészt ezt idáig is tudta mindenki, másrészt amiből leszűrték, lol... -
#4107 JÖN PC-RE!!! (És ezt nem mazur mondta :D ) -
#4106 nyilván szerintem is megjelenik pc-re,de az,hogy fönn van az amazonon még nem jelent semmit,így értettem -
#4105 Ez egyikünknek sem volt kérdés. (vagy legalábbis ezt gondoltam eddig) -
#4104 sőt,még a cdgalaxison is elő lehet rendelni,ez tuti nem véletlen -
#4103 fú,akkor tuti megjelenik pc-re :D -
Borg #4102 Amazon.fr-en előrendelhető PC-re, 50 EUR :) -
#4101 azt az apróságot el is felejtettem :D -
#4100 Én ezen csak nevetek...Milyen HD8870? :D Ott nem olyan VGA van mint a PC-kben. :D
Ha már ilyen eket hallok az valóban egy bullshit...
-
#4099 Bullshit minden amit írnak. Mert az 512 ramos(se) ps3 miatt aztán minden játékra elég az 1 giga ram mi? Rosszabbak vagytok mint a pletykás vénasszonyok -
sublimaze #4098 Főleg, hogy az V erre a gen-re jön, így még teljesen irreleváns is. :D -
#4097 még pletykált speckók fele is szvsz kamu, nemhogy ez az általad tovább torzított leírás :)
SEMMIT nem tudunk. SENKI. -
#4096 érdemes volt benézni ide,kora reggel egy jó nevetéssel indul a napom,köszönöm szépen :) -
Interstate 95 #4095 Száz Gb helyet szerintem még az se fog megzabálni. -
#4094 Minimum system requirements
These are the predicted system requirements
* CPU: Intel Core 2 Duo 2.66 GHz or similar
* RAM: 2 GB
* HDD: 20 GB free disk space
* Graphics: 512 MB Graphics Memory
* Sound Card: DirectX 9 Compatible
* DirectX: Version 9
Recommended system requirements
These are the predicted system requirements
* CPU: Intel Core 2 Quad 2.4GHz or AMD Phenom X4 2.6GHz or greater
* RAM: 4 GB
* HDD: 20 GB free disk space
* Graphics: 1024 MB Graphics Memory
* Sound Card: DirectX 9 Compatible
* DirectX: Version 9 -
#4093 Ezt a kérdést majd a pár év múlva megnyitott GTAVI topicban tedd fel szerintem! -
#4092 -
#4091 nézzél már rá a játékra...szerinted hol kell ennek 16 gb ram meg 2db vga a jelenlegi csúcskártyákból?! -
kjhun #4090 Szerintetek, mekkora gép és helyigénye lesz a játéknak?? A mai pletykák szerint a következő xbox konzolon ezek lesznek a hardveres korlátok a játék futtatására: Radeon HD8770-es kártya, 8GB RAM, amiből 3-at megesz a rendszer. A következő PS-en, meg AMD A10, és 4GB RAM, ebből 1-et foglal majd el a rendszer. És mind a két nextgen gépre 100GB-os Bluray lemezeken adják ki a játékokat. Mert, akkor a PC-s verzió is hasonló gépigényű lesz, ha nem durvább. (Pl.: 2 HD7990 SLI-ben, 8-16GB RAM is lehet akkor.) -
#4089 Hamarosan egy ilyennek is jönnie kell. -
#4088 Teljesen mind1, hogy milyen, csak lássam a játékot menet közben.. :) -
ldavid #4087 mindkét trailer az volt szerintem (gameplay-t ne nagyon várj ha arra gondolsz) -
#4086 Istenem, egy in-game videónak de tudnánk már örülni.. :) -
#4085 -
#4084 bocs h kérdeztem. -
Interstate 95 #4083 Már szalad. -
#4082 nem jön vlmi új trailer?:D -
#4081 Ugyan annyi értelme van mint egy Patrick Brown féle fanart-nak. A rajongóknak teljesen mindegy, csak GTA-val kapcsolatos legyen és valami olyat lássanak, amit még nem.