27741
-
Egy ilyen térkép nem lenne rossz :D Fake persze, de attól még jó munka :D
Majd talán a 10. rész már ilyen lesz :D -
PC-re csak emiatt a mód miatt (LCPDFR asszem) vettem meg a játékot, eredeti kell hozzá feltétlenül egyébként, de megéri, elég jó stádiumban van a szoftver "verziója" mára már :) -
-
mégjobban megutáltam ezt a fertő oldalt, undorító, hatásvadász szar cikkek -
Interstate 95 #4138 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Interstate 95 #4137 Mivel nagy híve vagyok a rendőrségi üldözéseknek, utánanéztem pár játéknak amiben lehet ezt űzni viszonylag komoly módon. Tehát nem az össze vissza zúzok-török mindent műfajra gondoltam, de nem is egy szimulátorra ami annyira körülményes hogy mire eljutsz egy frankó akcióig megunod az egészet. Amit egy óra keresés után találtam nem éppen reményteli, konkrétan erre célzó játék nincsen (vagy nem találtam a ráfordított idő alatt), ha ki kell emelnem két nevet akkor Driver: San Francisco, és GTA IV Pursuit Mod 7.6. A Driver sajnos csak multiplayer -ben lehet élvezhető egy jó brigáddal, de a videók alapján egy komolytalan zúzda, ráadásul nem is freeride, hanem egy Takedown nevezetű játékmenetben zajlik az egész. De a csíra azért megvan, talán majd a folytatásban.
Viszont a GTA IV -hez készült módot egészen jónak mondanám, de még is azt érzem hogy valami hiányzik, meg hát az még is csak egy mód. Lényeg a lényeg a GTA V -el egy hatalmas terület érkezik, valószínűleg a rendőrségi eszközök is ki lesznek hegyezve, de ha ezt az egész történetet megspékelnék egy rendőrségi egyenruhával is, akciókkal, bevetésekkel, szabad járőrözéssel, etc, annak szerintem nagyon sok játékos hálás lenne. Ez az én véleményem szerint egy olyan dolog ami bőven elfér egy GTA -ban, és a csírája ennek is meg volt a GTA IV -ben. Csak éppen a segítséghívás bugos volt, az AI buta, üldözésekhez egyáltalán nem csatlakozott, ha meg használtad a fegyvered egyszerűen te is gyanúsított lettél. -
Hagyd nem erőszak. :D -
" Ez nem valamiféle "szabadságharc" vagy pc imádat, vagy sznobság."
nem, ez kérlek szépen a türelmetlenség :) azt hiszem, mindannyian, akik mondjuk 15 év pécézés után kerültünk a konzol+gamepad elé, téltük :)
én is!
mivel ahogyan írod nem szabadságharcról van szó, szívesen játszanád az rdrt, unchartedet, stb, azt mondom az első játékot "szenvedd" végig easyben és meglátod, belejössz a kontrolleresdibe is! megint a magam példáját hoznám: 5-6 évnyi konzolozás után ha ma pécén valami nem megy paddal (kivéve RTS és haverok miatt BF3), akkor én azt konzolon játszom. ennyire bejött a nagykijelző előtt kényelmesen hátradőlve, kezeimet az ölemben pihentetve játszás!
fentiek lehet h nem igazak mindenkire, el tudok képzelni 1-1 antitalentumot, de szvsz az esetek 99%-ban a "nemakarom megszokni" van a dolog mögött :) akard! a jó játékokért, amik különben kimaradnak! -
Vagy a 2. része. :D -
élném meg hogy kijön az RDR pécére,áldanám azt a napot!! mekkora játék basszus... -
st3ve #4132 POFON A SZARNAK
http://www.gamestar.hu/gta-5-erkezik-pc-re-is.html
nagy hír -
sublimaze #4131 Többek között úgy is értettem, hogy hülyeség volt felhozni a gta v topikban... -
Ezt vegyük poénnak szerintem, az RDR-t bármikor megérné, Mert alázza az összes Sandbox játékot. -
Nem-e? -
sublimaze #4128 Nyilván, de én úgy vélem már nem érné meg kiadni pc-re. Persze nem vagyok piackutató vagy ilyesmi, nekem is csak a személyes véleményem. -
mike01010101 #4127 Röviden: öreg vagyok már bohócnak:) Nekem a játékhoz fontos az a környezet, amit 20 éve megszoktam: széken ülve, monitor elött, bill+egér. Kipróbáltam a kanapén, nagy tv elött, kontrollerrel, de egész egyszerüen nem megy. Ez nem valamiféle "szabadságharc" vagy pc imádat, vagy sznobság. Ez van. Én lennék a legboldogabb ha élvezném konzolon a játékot, egyből vennék egy ps3-at magamnak (heavy rain, Uncharted sorozat, RDR, Gears of wars sorozat, stb) ezek mind kimaradtak sajnos. -
Írta hogy soha nem játszik konzolon.
Gondolom pc párti. -
akkor nem értelek
ott a 360, amin ráadásul a legjobb az RDR - mi a gond? -
mike01010101 #4124 Vicces
A gyereknek van, ps2 es xbox360 -
lol
(amugy mid van? snes és ps1? :D ) -
Megfordítod a lemezt és megy a másik játék ja. :) -
ironia. :) -
mike01010101 #4120 Ezzel nem értek egyet, persze ez személyes vélemény és csak egy, de én egyrészt most is játszanék vele szivesen, másrészt soha nem játszanék konzolon (pedig van itthon 2 is). -
Lehet temetni, de ettől még szvsz rengetegen szívesen nekiállnának most (pl akiknek nincs konzoljuk). -
sublimaze #4118 Szerintem az RDR-t már bőven lehet temetni. Rég lecsengett az egész, mire ki is hoznák pc-re, elég ideje múlt lenne ahhoz, hogy már azokat se nagyon érdekelje akik messiásként várták. Elismerem kiváló játék, de aki annyira akart vele játszani az már végigtolta konzolon. :D -
A oldalon RDR, B oldalon GTA5? :D -
felkiáltójelezve ír és gameszart linkel :)))))))))) debil!!!! :D -
de te amúgy sem voltál a barlangodban :D -
Én meglepődtem. -
Ja értem már. :) -
Ironman2 #4112
-
Egy lemezen lesz az RDR-rel. Nem tipp! -
Aki ezen meglepődött... az bújjon elő gyakrabban a barlangjából. -
Ironman2 #4109 Most mi ebben a hir, Amúgyis jött volna PC-re,csak idő kérdése.Annak idején megmondták a DMA Design/Rockstar fejlesztői hogy nem fogják hanyagolni a PC-t,mert nem felejtik honnan indultak.Ezt maga Dan Houser nyilatkozta.Elöb-utóbb el fog készülni a RDR is pc-re. -
Interstate 95 #4108 Ez a gameszar cikk egy újabb facepalm. Egyrészt ezt idáig is tudta mindenki, másrészt amiből leszűrték, lol... -
JÖN PC-RE!!! (És ezt nem mazur mondta :D ) -
nyilván szerintem is megjelenik pc-re,de az,hogy fönn van az amazonon még nem jelent semmit,így értettem -
Ez egyikünknek sem volt kérdés. (vagy legalábbis ezt gondoltam eddig) -
sőt,még a cdgalaxison is elő lehet rendelni,ez tuti nem véletlen -
fú,akkor tuti megjelenik pc-re :D