• RJoco
    A GTA V-nek nincs agya.
    Mit értesz új hardver alatt? Alaplap cserénél biztos, hogy a Win-t is újra kell tenned, ahogy HDD/SSD cserénél is célszerű.
    Memória, videokártya általában nem számít a Win-nek.
    Ha a Win-t újrarakod, akkor általában minden programot, játékot is újra kell raknod. Persze van egy egyszerű trükk, amivel mégsem. De lehet, hogy jobban jársz, ha mégis?

Már egy ideje küzdök némi driver problémával egyes játékok esetében, mint GTAVO. A sztorit nem nagyon szoktam nyúzni, így nem tudom, hogy ott mi a helyzet. A lényeg, hogy egy idő után kilép a játék és ez a gond csak 355 utáni nvidia driver-rel jelentkezik.
    Most ugrott be, hogy én csak egyszer telepítettem fel a játékot, még évekkel ezelőtt. Mivel RS szerverről nem egyszerű leszedni játékot, frissítést hotspot-os vagy mobil nettel, így nem állt szándékomban leszenvedni kb. 80 GB-ot ismét.
    (A letöltéshez a minimum sebesség 7,5 Mbit - ez mekkora hülyeség! Ezeknél a neteknél gyakran nincs meg, így eldobálja a kapcsolatot és mindig visszaugrik a számláló is kb. 60 MB-ot. Pedig adatforgalomban ott van az a 60. Tegnap mázlim volt, 8-11 Mbit-es sebességgel húzta le RDR2 3 GB-os frissítését és egyszer nem állt meg.)
    A lényeg, hogy valószínű a 355-ös driver környékén lehetett telepítve a játék és beleírhatott/felkonfigurálhatott valamit a játék magának. És az újabb driver-nél már hibára fut.
    Nem csak ez a játék van így, a steam-es játékaimat sem szoktam újratenni, csak másolni egyik rendszerről a másikra.
    ÉS, ha jól emlékszem, akkor még W7 alatt lett telepítve a játék, én meg már évek óta W10-et használok.