Grand Theft Auto 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Komolyan sehol nincs,. se Biztosító, se MOC, se terrorbyteban, se garázsok sehol. full sehol. Terror azt is mondja, hogy NIncs tárolt Opressorom ott, pedig ott volt. Nyitottam egy ticketet 4 napja Rock* nál, de SSSZAtak válaszolni eddig. még csak annyit se hogy köszi, megkaptuk, B+ és addig ne keress minket.
Megvenni még1x meg talán mégsem szeretném, mivel olyan majdnem 3 MISKA az alapár +tuning. ami majdnem 4 vagy nem is tudom mennyi lenne már a vége
Utoljára szerkesztette: gregoryan, 2019.08.26. 08:07:33
Aztán Plata mondta hogy hivjam a morse-t és télleg ott volt. :)
Þór vígi þessi rúnar
És social club fiókodon kell lenni a játékoknak nem a steamen,
Annak idején mikor kijött a GTA V és az Online az volt hogy Online kari generáláskor ha több Rockstar játékod is van a profilodon akkor a karaktered készítésénél több lehetőség van,mert bizonyos játékok főszereplőjének jellemzői is bekerülnek.
Például GTA 4 főszereplője is lehet a karaktered egyik felmenője,satubbi.
De nagyon rég volt már,pontosan nem emlékszem rá.
Nekem is úgy mondták akkoriban,hogy konzolon több lehetőség van,meg Pc-n akkor jön fel több lehetőség kreáláskor ha van több játék is aktiválva.
Állítólag több játék is ad hozzá ezt azt.
Gta4 és egyéb régebbi játékok adnak hozzá több személyre szabhatóságot.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Style és ott valami.
Egyszer nyomtam meg véletlenül.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.08.25. 14:50:17
Az első egy pasi karakter,a karakterek bankja ahogy Piszkos Fred is írta közös.
Az első karakterem pénzéből kezdett mindent a második.
Bármikor cserélhetsz karaktert.
Több helyen is lehet saját tuning műhelyed,most így fejből asszem CEO iroda garázsban van,MC klubházban,no meg az arénában lévő garázsban is,de ott spéci lámpákat is rakhatsz a kocsidra.Nightclubra nem emlékszem hogy van-e tuningmúhely.
A gyorsmenuben lehet kerni "plasztikai sebeszeti" beavatkozast es akkor teljesen at tudod szabni - ujra - a kinezetet. 100 000 credit az ara es X naponta/orankent lehet csak hasznalni.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Onlinennal kapcsolatban azt hiszem itt olvastam valamikor, hogy 2 karakterunk lehet?
Jol ertettem vagy ha masikat csinal az ember akkor veszik az elso?
Semmi bajom a mostani karakteremmel,csak neha zavar hogy csomaggal vettem meg a jatekot es nem kuzdottem meg azert amim van.
Igaz most ugy tekintem, hogy orokoltem az osomtol a vagyont :)))
A jelenlegi csaj karakterem kinezete nagyjabol megfelel,de erdekelne van-e lehetoseg a kinezet finomitasara?
Korabbi valaszodhoz: Arena warsos muhelyem nincs. Most a free bunkerem csereltem le arra ami neked is van a varos kozeleben. Most azt fejlesztem. Utana jon a hangar vetele, majd a facility es yacht...prsze a metalabort is meg akarom venni, szoval van min dolgoznom :)
Bár most konkrétan nem tudom hogy valóban 10-e,de így rémlik,rég tuningoltam már kocsit appból.
Játékban annyit tuningolsz amennyit akarsz.
Javaslom hogy tuningolásra az arena wars műhelyedet használd,ott van spéci lámpa is.
Ha nem kell a kocsira spéci színes lámpa akkor bármelyik másik saját tuningműhely jó.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.08.25. 07:28:34
Az a halalom, ha bemegyek a bunkerba, a Terrorbytet mindig visszateszi a NC-ba...
Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2019.08.24. 20:40:34

Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2019.08.24. 20:04:14
Utána már csak ilyen opcionális elfoglaltság.Mint a vadászat,vagy fejvadászat,fotózás.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.08.24. 12:22:25
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
mindhárom karakternek van
Franklin vezetés közben be tudja lassítani az időt,max gázos kanyarokhoz,preciz előzésekhez kiváló
Michael ha gyalog van,akkor bullet timeot ad,precíz célzásokkal halálos lövéseket lehet vele tolni
Trevor meg egy állat lesz,kevesebb bekapott sebzés,több kiosztott sebzés és amig a hatás tart,nem halhat meg,szal kb egy god mode
szal a misszió úgy jó ahogy van,használd a képességet :)
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2019.08.23. 23:58:17
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Jobb szeretek egy formas noi popot nezni magam elott mint egy pasit...
Ja, igen es dx11-rol dx 10 re valtva megszunt a lovesnel a homalyossag.
Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2019.08.23. 22:53:04
Fodrászhoz tudod vinni,tetováltatni,meg a ruhatárát átalakítani,de teljesen nem.
Esetleg moddal,de azért banán jár.
Ha sztoriban Trevor féle abban a lényeg hogy támadj inkább,olyankor Trevor nem olyan sebezhető.
Ha fedezékben mész, akkor nem jön az ellen közel, 25 kill nem megy. Ha meg mész utánuk, akkor szétlőnek. Hiába fogadom gránátesővel az első két autót és nyírok ki 8 embert is gyorsan, akkor sem sikerült nekem sem tizedjére sem.
Aki lassabb mint én az noob, aki gyorsabb annak meg nincs élete
ennyire nem vagyok láma :)) nem, sajnos eltűnt..
havernak volt még 2015 ben ilyen Kurumával, az kb 1 hónap volt mire megkerült....
Eltűnt az opressorom.
Fullba. Se garázsban nincs, se insurance nál, se Terrorbyte, se MOC, se mechanic, semmi. MC ből sem lehet elő hivni. Valakinek valami javaslat, trükk??
Minden alapbeallitason van ahogy a gep dobta. Kiveve, hogy feliratot ad es a fegyver celzopontja helyett az osszetetteb van beallitva.
Raadasul idegesit amit korabban is irtam, hogy ha harcolok es fegyvert fogok a celfele fordulva siman vagy fedezekbol eloszor homalyos a kep es par mp mulva tisztul ki, mint mikor a telefon fenykepezoje fokuszal.
A raketa az korlatlan hozza vagy venni kell?
Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2019.08.22. 00:26:35
Nézd át szerintem a beállításokat.
Mi ma este elvoltunk.<#hehe>#hehe>
Avengerből ugrottunk ki,motorral meg kocsival,és vitorlázva átrepültük a térképet.
Mit vagy hogy kell csinalni?
Arrol nem beszelve, hogy addig lovoldoztem, hogy most nincs raketam...hol lehet tolteni?
Eger gorgovel hiaba allitom be a raketat, semmit nem lo... kezd az izem tele lenni ezzel. Viszont supplizashoz nagyon jo.
Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2019.08.21. 23:38:28
Amugy meg a Predatorra gondolok Swarzival, ott sem sikerultek a talalatok tulzottan :)))
En most annak is orulok, hogy az alapot megtudtam venni :)
Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2019.08.21. 15:23:28
EZ MOST oda ba-ttt...
<#action>#action><#action>#action><#action>#action>
ha az a Rambo film, akkor ne csodálkozzunk :) Ott minden célba talál...
amúgy meg fegyvere válogatja. Amelyik hőkövetős, ot be fogjacélozni, ami nem ott meg csa ki kell sámolni hova lő az ember. Opressort meg fel kell tunningolni, különben Fabatkát se.. max utazgatni jó.. alap fegyver az kb kacsavadászatra.
Utoljára szerkesztette: gregoryan, 2019.08.21. 15:17:18
Ahogy megvettem, elso utam a hamispenz uzlethez vezetett es magasrol teptem lefele a viz fele. Meg nem igazan vagtam az iranyitasat es belefurodtam a vizbe. Kikellett usznom es az Mk-2 meg 10000 es javitasra szorult :))))
Viszont nyilvan en vagyok a bena,de az alap fegyverrel eddig szinte alig tudtam valamit leloni. Nekem nagyon magasan van a celkeresztem,ha a fold felett kozvetlen haladok azt hiszem akkor is siman nincs egy vonalban a lelovendo autoval pl.
Filmen lattam, hogy feltuningoltak raketaval,de arra nincs penz most.
Van valami gomb amivel raall a celra?
Igy jarok a vallrol indithatoval is,ha helit vagy mast celzok hogy annal pl. zold a teglalap vagy kocka mikor celzom,de rohadtul el megy mellette a lovedek mikor elinditom.
Filmben meg azt lattam, hogy bepirosodik ha celra all es telibe talal...
Kuruma az új kaszinós küldikben jól jön,kivéve az utolsót,abban konkrétan szarrá lövik azonnal.
Az utolsó küldiben Akula például veszett jó.
Én le tudtam kérni többször is,hiába jön több hullám harci heli meg vagy száz darab rossz arc páncélozott járgánnyal,Akula szétszedi az egész bandát.Nagyon jó hecc vele szétrúgni a sok marhát.
Akula ráadásul többszemélyes,ha viszel magaddal valakit kezelheti a másodlagos fegyverzetet.
kurumából úgy tudsz kilőni hogy téged megkarcolni sem tudnak lőfegyverekkel,a buzzard meg kicsi gyors,hőkereső rakétákkal tarolhatsz és szinte a szádba rakja le ha lekéred,szal utazni sem egy utolsó dolog
nagyon megkönnyíti a supplyzást,küldizést mindkettő
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2019.08.21. 12:13:43
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Utoljára szerkesztette: ntex, 2019.08.21. 12:12:38
Az a 2.7 millás kocsi,asszem annyiba kerül.
Hogy mennyire vezethető nem tudom,sosem érdekelt a versenyzés,nem is szoktam versenyezni.
Még a legalapabb versenyzős színek sincsenek meg mert nem mentem szerintem még 10 kört sem.
Heliből a legjobb szerintem az Akula,de a Buzzard is kötelező darab,mert ha megveszed akkor lesz ingyen CEo Buzzardod is.
Hunter és a Savage is harci heli.Hunter az az amcsi apach harci heli játékbeli változata,a savage a ruszki mi 24 játékbeli változata.
Akula 4 személyes,Savage 2 fő plusz 2 utas hátul,Hunter 2 fős.
Akulán van lopakodó mód.