27706
  • Ironman2
    Köszike!
  • PiszkosFred
    ingyen misi

PLAY GTA ONLINE TO GET GTA$1,000,000
    Celebrate another year of GTA Online - play any time from today through Oct 2 and get a cool GTA$1M (funds deposited by Oct 9).
  • RJoco
    Feltettem a 355.82-es verziót az MSI oldaláról, ezzel úgy néz ki, hogy jól fut.
    Más játékot még nem próbáltam.
  • Bajnokfoto #26581
    Gears 5 is fut vele rendesen.
  • RJoco
    900-as szériához nem dob studio driver-t az nvidia :(
    Megnézem 10-es szériával...
  • RJoco
    Ezt majd én is kipróbálom, mert a 436.30-as verzióval sem jó.
    Más játékok jól futnak a studio driver-rel?
  • Bajnokfoto #26578
    Egyelore az Nvidia studio driver-evel tokeletesen megy kilepes nelkul (lekopogva). Valoszinu a Game Ready driver-t nem szerette. Mas jatekkal sosem volt problemam csak ezzel.Koszi a segitsegeket!
  • RJoco
    Épp azon morfondíroztam, hm, de jól fut, a nyugatra lévő Nightclub-bomtól elmentem a kaszinóba pörgetni egyet, majd a szeméttelepre a meth labor és épp tartottam vissza a városba a fűhöz, mikor csak úgy bezárta magát.
    Váratlan hiba, és ennyi.
  • RJoco
    Szia!
    Oké, kíváncsian várom, mi lesz a megoldás.
    Nekem 980TI-m van. És jelenleg fogalmam nincs, hogy milyen driver van fenn, mert az nvidia szerint 10-én kiadtak egy újat 436.30-as verzióval.
    Viszont az MSI oldalán direkt a kártyához kiadott utolsó verzió a 391.01 2018-as dátummal. Nekem ez lesz fenn akkor.
    Ha jól emlékszem, akkor a 340 körülivel ment jól, az utána lévővel más játékkal is volt gondom, mint pl. StarCitizen, de az most megy.
    Viszont az Osiris: New Dawn béta verziója is kilépked. Elég rövid időn belül. A nem béta futott korábban mindegyik driver-rel.
    Olyan játékokkal, mint SW Battlefront II, Space Engineers, Elite: Dangerous, WoWC, A1drift nincs gond.
    Más játékokkal mostanában nem volt időm játszani.
    Lehet, hogy felteszem az nvidia oldaláról az újat egy próbára. Ha nem jó, akkor az msi még mindig ajánl egy driver-t 355.82 verzióval. Igaz, hogy ez 2015-ös kiadású.
    Vajon mi a különbség a Graphic driver és a VGA driver között? Előbbire adja a 2018-as kiadást, utóbbira a 2015-ös kiadást.
  • PiszkosFred
    Csak a GTA csinálja, más játék nem dob ki?
    Win eseménynaplós logját nézted már, hogy ott mit ír?

Nekem akkor csinált ilyet, amikor anno vettem új videókártyát, de a régi alaplapom nem tudott annyi kakaót leadni (a táp hiába volt elég), ami kellett volna neki, így random 5 perc - 2 óra időközönként elszállt az adott játék és visszalépett a desktopra.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.09.23. 16:17:45
  • Bajnokfoto #26574
    Szia RJoco,
    Ossze vissza. Van hogy 5 perc utan max 1 ora volt amit birt. Igen most pont az Nvidia driver-el jatszadozom hatha... Most felraktam az alap studio drivert meglatjuk es jelzem hogy mire jutottam. Koszonom!
  • Bajnokfoto #26573
    Szia Chabus. Cooler Master Stryker-m van rengeteg szabads hellyel. Valamint Corsair vizhutes a procihoz, homerseklet problemam meg sosem akadt:) Stabil 55fok kroul vagyok huzva.
  • RJoco
    5 perc vagy 1 óra?
    Össze-vissza vagy szisztematikusan?
    Nálam korábban össze-vissza csinálta. Vissza kellett váltanom egy régebbi vga driver-re.
    Nemrég újratelepítettem a gépet, a kártyához tartozó legfrissebb driver-rel és bár csak egyszer próbáltam meg vele játszani, de rövid időn belül kirakott.
    A hibaüzenetet már meg sem néztem, csak bezártam a social-os ablakot.
  • csabush
    Hőmérsékleteket nézted közben? Látom azért elég szépen össze van válogatva a konfigod, csak azért merült fel bennem, mert én váltottam egy kompakt házra, pici esprimo, abba suvasztottam bele egy 1050ti-t, nem a szellőzés királya, és engem akkor szokott ezzel a hibával kivágni amikor melege van. :D
  • Bajnokfoto #26570
    Koszonom Ironman de ugyanugy kivag 5perc utan...Teljesen tanacstalan vagyok. Koszonom azrert a valaszod!
  • Ironman2
    Pedig lehet becsúszott egy-két corrupt file,angolul találtam egy megoldást a Social Clubos féle GTA5-re.

Fix for the the Social Club users
    If you downloaded GTA 5 over the Social Club and you face the error message Grand Theft Auto V Exited Unexpectedly, then the following should help you to fix this.

Open the Windows Explorer and go into the game directory.
    Create a shortcut file of your GTAVLauncher and save it.
    Rightclick and open the “Properties”.
    In the Target box you have to add “-verify”, like “C:/ProgramFiles/RockStarGames/GTAVLauncher.exe” “-verify”
    Save it and start GTA 5 over the shortcut.
    This will verify the game files and download any corupted files.
    Hope this helps. In our case this little start param resolved the issue and saved us the day.
  • Bajnokfoto #26568
    Sziasztok Skacok!

Elnezes kerek, hogy offtopic de eszmeletlen idegesito amit tapasztalok es az ossze Youtube videot, foumot korbejartam mar de meg mindig nem talaltam megoldast erre a hibauzenetre: GTA V EXITED UNEXPECTEDLY etc. Volt esetleg itt valakinek ezzel tapasztalata ha igen kerem segitsen. A campaign tokeletesen mukodott es az online meg sokkal elmenydusabb is lenne de 5-10 perc neha 1 ora utan kidob a jatek ezzel az uzenettel. A vas eleg hozza a jatekot pedig megvettem (NON Steam). Ujra is raktam mar egyszer, corrupt fileokat leellenorzitam nincs abban sem hiba,tuzfalat virusirtot is kilottem de semmi nem javit a helyzeten... Elore is koszonom a segitsegeteket es tovabbi szep estet!
  • ets2mpHUN0519
    csak egér, azon kivül semmi...
  • Caliph
    van bedugva a gépbe bármi más kontroller,joystick stb?
  • ets2mpHUN0519
    billentyűzettel játszok+egérrel...
  • Ironman2
    Ki kell húzni a gépből a kontrollert,vagy letiltod az eszközkezelőben.A magyarítás engemet is érdekel,hogyan tudtad müködésre birni,bár ez egy másik verzió,azért nem fog rámenni.
  • Dency
    Játékon belül beállításoknál nézd meg hogy egér+billentyűzetre van-e rakva, nem pedig gamepad-ra.
  • ets2mpHUN0519
    nem kontrollerrel játszok, hanem egérrel plusz billenytűzettel...
    a lényeg: nem tudok az ellen mit tenni, hogy NE FOROGJON KÖRBE A VILÁG...
  • Caliph
    húzd ki a kontrollert,ironmannek 5 hozzászólással előbb működött
  • ets2mpHUN0519
    mellesleg a játékban nem hajlandó működni az egér, nem tudom miért nem
    most már jó lenne, ha valaki segÍtene nekem.
    Köszönöm.
    játékot belül működik a kis kurzor, de kint a világban minden kőrbe forog és nem értem miért.
  • ets2mpHUN0519
    most ugy néz ki tudok játszani a SA-al viszont játékon belül forog a világ mint egy ringispil és rohadt IDEFEGESITŐ
    mit kezdjek azzal? végre tudnék játszani vele, erre elkezd forogni a világ és nem tudom mit csináljak ellene
  • Hexex86 #26558
    Üdv! Egy kis Magyar Rp szerveren lévő túrát mutatnék nektek.
  • ets2mpHUN0519
    srácok kellene nekem segítség:
    leszedtem a torrentes GTA SA-t, telepitettem hozzá a telepitős magyarositást, de utána már nekem a játék el sem indul, miért nem?? viszont nekem van egy olyan emlékem, hogy pl. a GTA SA-t úgy is lehet magyarosistani, ha valami american.gxt fájlt meg spanis.gxt leszedek hozzá és azt beillesztem oda, ahova kell és ennyi nem kell hozzá program
    na most én nem tudom hol tudom azokat megszerezni
    azt gondoltam ti "esetleg" tudjátok hol lehet azokat letölteni
    videoban a gyerek is igy magyarositja a Vice Cityt
    https://youtu.be/tbnK7SdfA2g
  • Ironman2
    Megjavult! Köszi,a kontroller zavart be.USB Game pad.Köszi a helpet! DLL törölve,anélkül is jó!
  • Dency
    PH-s linken valakinek ugyanez a gondja, őszintén megmondom nem tudom mitől lehet. Kontrollert írják esetleg ha telepítve van akkor tiltsd le, valamint a játékban a beállításoknál is rakd át egér+bill kombóra. Még játékon belül egér beállításoknál rakj minden off-ra, (repülés egérrel,vezetés egérrel, inverz egér). Letöltött DLL-t töröld le.
    Utoljára szerkesztette: Dency, 2019.09.21. 13:23:30
  • Ironman2
    Már régen toltam,és semmi nem maradt utána a gépen,a doksi mappában se.Azóta volt már windows újratelepités is.Kompatibilitásban se volt semmi se bejelölve,minden alapon van.Mikor bejelentkezik a biciklinél,akkor felülnézetbe vált,és pörög a kép Carl feje felett.Mikor beraktam ezt a fájlt,akkor meg rendesen álló képen tudom sétáltatni,de a kamera nem követi őt.Win10 naprakész nálam,minden játék jól megy.Amúgy fura hogy 1.0.0.22-es a verziószáma neki,mikor már van belőle 1.0.1-es is.A launcher nem updateli fel?
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2019.09.21. 13:08:48
  • Dency
    Itt van SA topic. Hogy értve pörög a kép? Carlnak konzol mozgása van ezt sem tudom mi. Elvileg ez a verzió W10 kompatibilis és nem kell semmit mókolni az indításon. Nekem pöccre ment minden. Exe-nél a kompatibilitásnál vegyél ki minden-t tedd alapra, lehet a régi verzióról átvette. Esetleg itt még megpróbálhatsz segítséget kérni, nagyobb valószínűséggel kapsz választ.
    Utoljára szerkesztette: Dency, 2019.09.21. 12:54:02
  • Ironman2
    Bocsi hogy ideírok,sg kereső túlterhelt,nem találom a GTA:SA topikot,nekem ugye az lenne a gondom vele,hogy induláskor pörög a kép,beraktam ezt a Dinput8.dll fájlt,de így meg a kamera nem mozog,áll egy helyben,CARL-nak konzol mozgása van,az álló képen.
    Mit lehet tenni ez ellen? Pedig nemrég a warezt toltam belőle,és az jó volt,most meg eredeti van meg,és nem működik?
  • Dency
    Programmal törölted vagy simán kézileg? Mert ha programmal akkor lehet benntmaradt még a könyvtárban 1-2 fájl.
  • Ironman2
    Na ugyanez az én gondom is,nem jó a magyarítás erre a verzióra.
    Nekem elindul,csak angolul.(bocsi hogy ide irtam,csak ez az újabb ingyenes San Andreas)
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2019.09.21. 01:34:05
  • ets2mpHUN0519
    az a helyzet, hogy azt már rég megcsináltam, aztán töröltem a francba az egészt Aztán leszedtem tisztán és frissen, fel is raktam és ugyan csak az a helyzet, nem tudom miért irja ki azt a kicseszett QUITTING fszságot de már ez nagyon idegel.
  • Dency
    Távolítsd el a magyarítást a programoknál, így nézd meg. Valószínűleg nem kompatibilis ezzel Rockstaros cuccal mivel még új.
  • ets2mpHUN0519
    Sziasztok srácok
    kellene nekem egy kis segítség...
    felrakram a GTA SA-t, és...

mi a hiba? tudja valakit? azóta el sem indul, csak a feladatkezelőben fut, és ennyi.
  • macleody
    Elmehetnének a jó édes anyjukba rokszarék. Ma indítom a játékot, frissít, telepíti a launchert. Azóta nem indul a játék.
  • drop
    értem köszönöm