ntex#26018
Egyáltalán nem nettó hülyeség amit ír, tényleg rengeteg a modder vagy más néven csaló. És elég szomorú hogy csak crew session-el lehet őket úgy ahogy elkerülni de itt sem mindig. Pl. ma is fent voltam PH-s sessionbe eladáson, erre bejött valami random csóka stromberggel, betámadta az eladást úgy hogy már támadás előtt 1 perccel ghostolt, majd még utána is vagy 3 percig láthatatlan volt, majd mikor szóltam neki hogy kicsit furán sokáig láthatatlan gyorsan láthatóvá tette magát, persze közben végig próbált magyarázni hogy mi vagyunk a hülyék, meg hogy ő már pedig látható csak nézzük meg, közben végig csekkoltam a mapot többször, nem lehetett látni egyszer sem csak mikor ő akarta hogy lássuk. Mikor támadott látható volt pár másodpercig majd hirtelen eltűnt a mapról, és se nem ghostolt se nem off radarozott. Volt vagy 7-es K/D-ja az ürgének, gondolom régóta szívatja így az embereket.
Vagy említhetném pár napja ismét felnéztem public sessbe, akkor ott meg egy god mode-s srác ölte az embereket majd mikor rákérdeztünk haverral hogy miért is jó ez neki, azt válaszolta hogy ő csak a kis szintűeket védi, amolyan felvigyázóként. Mondom ok, mindig felröhögök ezeken a "hogyan próbáljuk kimagyarázni hogy miért kezdtünk el csalni és amúgy valójában nem is rossz célból csalunk" dumákon.