-
Elvileg a jatekban kapsz ket kuldetest (telefonon, emailben).
Az elso a fejvadaszat, melyet ha elfogadsz, akkor le kell vadasznod 5 embert a terkepen. Ismerteto. Ha elve fogod el oket, tobb penzt kapsz, mint holtan. A fejpenzek mellett a vegen kapsz 250 000 zsetont is (meg fegyvert unlockol a RDR2-ben). Accountonkent egyszer lehet megcsinalni.
A masik kuldetes a kincskereses. Szinten emailben kapsz megbizast, illetve egy-egy fotot, ami alapjan meg kell keresned par nyomot, amely elvezet a kincshez. Fix helyen vannak, ha nem akarsz szorakozni vele, akkor youtube videoval megvan 10 perc alatt. Ezutan a talalt "kinccsel" el kell erned 50 headshotot, akar npc-k elleneben, akar jatekosokkal szemben. Ha megvan az 50, akkor kapsz megint 250 000 zsetont es a "kincs" elerhetove valik a RDR-ben.
Nyilvan nem egy nagy osszeg, 500 000 plusz az apro, de mivel gyorsan megszerezheto es ingyen penz, igy erdemes lezavarni. Fel misi is jol tud jonni ha meg van szorulva az ember.
Solo public session: Csatlakozz egy public sessionbe, alttab, valts feladatkezelobe, onnan eroforras figyelobe, ott jobb klikk a gta.exe-n, fuggeszd fel 7-8 masodpercre (fuggeszd, ne zard) es utana engedelyezd megint. Ekkor a jatekkal megszakad a kapcsolat, de a GTAO megoldasa alapjan nem teged dob ki, hanem mindenki mast, vagyis pontosabban teged atrak egy ures sessionbe (mivel tul nagy lesz hirtelen a latencyd/pinged, a rendszer ugy van vele, hogy nem hagy egyutt jatszani a tobbi, 20-30 ms eleresu jatekossal). Az ures session ugy mukodik, mintha public lenne, vagyis mindent tudsz benne csinalni, inditani, befejezni, stb. Egyetlen hatranya van, hogy kozossegi eventek nem fognak indulni (versenyek, stb.), mert azokhoz mindig kell minimum X szamu jatekos egy sessionbe, itt meg ugyebar egyedul leszel. Neha visszaterhet 1-2 ember, ekkor megint felfuggesztes per secre, es kesz, folytatas.
Solo vagy crew session is jo, ott is biztosagban leszel, de csak korlatozva, hiszen bizonyos CEO feladatokat nem lehet, csak public sessionben csinalni/inditani, igy en a fenti modszert javaslom - rengeteg eladast inteztem igy szemely szerint, amikor nem volt kivel jatszani es nem akartam, hogy az eletre alkalmatlan ver istvanok rajtam eljek ki a mindennapi frusztracioikat. :)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.01.29. 20:24:07