Plata#25811
Szinte mindegyik biznisz jó.
Kinek mi jön be.
Nekem van CEO irodám hozzá 5 darab lopós raktár.
Meg egy autó lopó raktár.
Van MC irodám hozzá pénzhamisító,methlabor,kokógyár,mariskagyár.
Van Hangáram,de nem foglalkozom vele mert lassú unalmas és nem éri meg,de a hangárban tárolom a personal repcsiket,így arra jó.
Most már lehet Pegazus és Personal repcsid is,Buzzardból nekem egyből 3 van,Pegazus CEO és Personal.
Van Bunkerem amiben most termelés és kutatás is folyik.
1.Import/Export,ez kocsi lopkodás.
2.Gunrunning,ez bunker,a bunker passzívan termel neked,csak el kell adni.
3.CEO crates.Ládákat kell lopni amit beraksz a raktáradba ahonnan eladhatod.
4.Mc business. Öt féle MC gyár van,de csak a kokain,meth és a hamispénz éri meg igazán,ebben a sorrendben.
5.Smugglers run. Ez a hangár,olyan mint a láda lopás,csak helikopterekkel,fárasztó unalmas és lassú.De lehet saját reptéri hangárod.Lehetnek personal repülőid helikoptereid.
Van még a Nightclub és a facility ami nincs felsorolva.
Nightclub laza,passzívan termel neked ha online vagy és vannak gyáraid.Öt munkást lehet munkára fogni,akik a többi meglévő gyáradból termelik a profitot.Nekem hamispénzgyárba,kokaingyárba,methlaborban a bunkerben és a CEO raktárba van küldve ember.Így onnan termelik passzívan a cuccot amit csak el kell passzolni.
Facility egy csúcs hely,saját földalatti bázis,ami új Heist-eket nyit meg neked.
Mellesleg itt dekkol az Avenger is meg rengeteg minden van benne,orbital cannon,ingyen rosszfiúk,ingyen lőszer.
MC gyár eladásokat egyedül nem igazán lehet tolni.
CEO eladás még megy,bár veszélyes.
Nightclub eladás egyedül is vicc.
Bunkert CEO és MC-ként is el lehet adni,az MC a jobb,mert MC-ben asszem 8 ember lehet CEO-ban 4 talán.
MC-ben a tagok kapnak tisztességes fizetést,CEO-ban lószart.