Plata#25698
Akkor nem értem miről beszélsz.
High sec-ben sok jót nem tudsz bányászni.
Én sosem lövöldöztem másokra,bányászatból is meglehet élni.
Szerettem bányászni,de nem afkolva.
Azt hiszem csupán más a játék stílusunk,én a nyugis játékot szeretem,nem vagyok lövöldözős típus.
Nem keresem a balhét inkább elkerülöm.
Tegnap is próbálkoztak valami haxx vagy mi a rosseb crew nevű tagok,de velük sem foglalkoztam,passzívban szívattam őket ugyan,amiért nagyon ugattak,de az engem sosem szokott izgatni,inkább jó kedvem lesz tőle.
Elég hülye banda volt,még egymást is ölték.
Mivel passzívban is termel a klub én mikor láttam hogy idegenek jöttek sessionba ilyen névvel passzív lettem,igazam is lett mert bajkeverők voltak.Facilityböl lelövettem őket párszor,emiatt nagyon ugattak hogy passzív vagyok és miért nem állok ki ellenük.
De mivel láttam hogy idióta gyökerek akik csak lövöldözni akarnak,így válaszolni sem válaszoltam,csak csesztettem őket passzívból.
Tényleg nem rémlik kivel volt gondod GTA-ban,főleg mert a nevekre sosem emlékszem.
De évek óta játszom Ph-s sessionban anélkül hogy tönkre tették volna eladásom vagy lövöldöztek volna rám.
Sőt mióta PH-s sessionban játszom azóta én nem nagyon láttam lövöldözést vagy ilyesmit,nagy ritkán be esik néha modder vagy csaló,de új sessionba megyünk és kész.
Az anarchia meg a többi amit emlegettél nem nagyon létezik ilyen sessionban,Public-ban lehet,de oda jár a fene.
Publicba általában a hülye zsebrambók járnak,akikből nem kérek.Ph-s sessionban hetekig el lehet lenni ha mákod van hogy bejöjjön valami bajkeverő.Vagy ha be is téved általában azonnal kick.