27706
  • PiszkosFred
    Fejlesztik azt, ne viccelj, javaban keszul, erre nagyobb osszeggel mernek fogadni, teljesen laikuskent. A penznel csak a tobb penzt szeretik jobban a fejlesztok :)
  • Plata
    Szerintem készülhetsz a GTA 6-ra is.
    Bár ha nem San Andreasban játszódik nem is nagyon érdekel.
    Esetleg Vice city,esetleg újra 80-as 90-es évek,ne zárt szutyok város.
    Mivel úgy néz ki jön a PS5 így valszeg a GTA 6 is.
  • RepeszElek
    Jah hát nem haragszom én amiért nem a gta 6ot fejlesztettèk elengedem én ezt a dolgot csak csodálom a rockstar üzletpolitikáját :D
    A gta alap játék de sosem volt a kedvencem túl élem.
  • Plata
    Sajnos a rockstar eléggé magasról letojja a modder problémát,sőt szerintem élvezik is hogy ebből keresnek sok pénzt.
    Amíg egy modder nem pénzt kezd el modolni addig nem érdekli.
    Sok modder miatt több játékot tudnak eladni.
    Minél többet ki bannolnak annál több veszi meg újra a játékot,kérdezz meg egy Panda vagy MGTA crew tagot,kb 90% eséllyel modder úgyis,majd büszkén elmondják hogy nem zavarja őket ha ki bannolják úgy is van neki 8-10 accountja.
  • PiszkosFred
    Sajnos a jateknak sok koze nincs a mara toxikus, ostoba, folymatosan picsogo, a frusztraciojukat a jatekokban kielo "jatekosok" gyulekezeteve valt gamer kulturahoz, azon valtoztatni nem fog. Tudna, de ahogy latszik a GTAO eseteben is, tul sok melo lenne, tul sok valtozoval es mivel azt is ki tudnak jatszani, ezert inkabb szarnak bele. Keress olyan kisebb tarsasagot, akik kozott nincs gyoker, idiota, modder, stb. Csak igy mukodik, ha szorakozni akarsz es nem idegeskedni :)
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.10.23. 12:45:44
  • Plata
    Pecázás látod érdekelne.
    De azért nem tudom,farmerkodás esetleg meg marhatenyésztés.
    De RDR2-ben biztos nem lesz rádió,amit kimondottan imádok,nekem mindig a Los Santos Rock Radio szól és igen is sokat dob a játékélményen,nekem.
    Bár szerintem RDR Online is pont ugyanolyan lesz mint a GTA,töb tonna modder,gyökér és idióta akik csak tönkre akarják tenni más szórakozását.
  • PiszkosFred
    > nem tudom mit lehetne a vadnyugaton online-ban olyan sokat csinálni

Ha csak atszineznenk a mostani GTAO-t, akkor minden, ami a GTAO-ban megtalalhato siman atultetheto lenne abba a RDR koraba is, a szalonok vezetesetol a rablobandat alapitasan at a kurvak futtatasaig, nem beszelve a fejvadaszatrol, kincskeresesrol, postakocsi rablasrol, bankrablasrol, vagy a pacifistabb emberek szamara berakott farmerkedesrol, marhacsordak tereleserol vagy aranymosasrol es meg lehetne sorolni. :) Nyilvan nem errol van szo, de siman megallna a helyet. Egyedul az autolopas helyett kepbe kerulo lolopas lenne vicces, mert a vilagon nincs annyi fajta lo, mint ahany tipusu autot lehet lopni :)
  • Plata
    Engem érdekel az RDR2,de nem Online hanem a sztori,az igen,de ne tudom elképzelni hogy úgy le tudna kötni az RDR2 Online mint a GTA,nem tudom mit lehetne a vadnyugaton online-ban olyan sokat csinálni,egymás lövöldözése GTA-ban sem érdekelt.
  • PiszkosFred
    Hat, nem a te penzed, nem a te dontesed, nem a te jatekod, nem a te vilagod, szerintem engedd el a dolgot! :) Nincs rahatassal a GTA sorozatra a RDR sorozat, se nem fog jonni hamarabb, se nem csuszik a kovetkezo GTA resz miatta.
  • RepeszElek
    Biztos hogy siker lesz az RDR2 de olyan mint ha valamelyik befolyásos baromarcunak a cégnél beragadt volna a vadnyugat gyerekkorából és most ezen álmán lovagol pedig a gta sorozat jóval jobb döntés üzleti szempontból.
    Többet hoz mint bármi más veszik mint a cukrot ahányszor kijön egy.
    Csak azon kellett volna dolgozni nem máson ha csak a pénzt nézem.

• Caliph
    na majd amikor lányokat kell hajkurászni a kocsmában... :D
  • Plata
    RDR2-ben mi az ördögöt lehetne csinálni?
    Bár úgy néz ki jön Pc-re szal.
    De nem tudom,nekem GTA-hoz rengeteget ad az is hogy például imádom a rádiót GTA-ban.
    Lovaglás meg cowboy élet sok izgalmat nem tartogat.
  • RepeszElek
    Mindig jó látni ha vannak még kezdő játékosok:)
    Kár hogy nem érdekel annyira a vadnyugat mert az RDR2 most jó lenne nekem mint ujdonság...
    A gta-ban már nem tudok mit csinálni annyit játszottam vele:/
  • ntex
    Köszi, ezek is hasznos infók voltak
  • Caliph
    A bunker fejlesztések azért kellenek,mert ugyanannyi supplyból többet és gyorsabban állítanak elő,security meg elvileg a támadások számát csökkentik(olykor betámadják npck a bunkit,ellopva a készletet,ekkor reagálni kell és vissza kell szerezned,vagy bukod)
    A bunkiban lehet még fejleszteni is,ez szintén a supplyt fogyasztja,viszont olyan finomságokat kutathatnak ki mint pl a robbanó lövedék a mesterlövészpuskához. Hogy épp mit kutassanak arra nincs befolyásod,lehet hogy épp csak egy álcafestést kapsz amit szintén végig kell várni
  • Caliph
    fejlesztéseket vegyél bele mindenképp,security annyira nem fontos. teli bunki olyan 1 milla körül hoz(+ pénz ha teli szerón adsz el,viszont ha veszed be a supplyt értelemszerűen az is bevétel kiesés,nincs még sok gyárad,szerintem megéri lopni a supplyt,akkor ingyen van,csak játszani kell érte egy adott küldit),viszont egyedül a legtöbb esetben nem fogod tudni eladni a teljes készletet. Mást nem érdemes venni bele,se lőtér se MOCt ne vegyél,a facilitys avenger szintén egy MOC de sokkal jobb :) de igazából az sem létszükséglet,csak ha küldizni akarsz az olcsóbb gépekért.

Ja még valami,eladni bármikor lehet ha van készleten árú,a kis tételeket simán el lehet passzolni egyedül
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2018.10.22. 19:56:02
  • ntex
    Volt némi plusz pénzem a mostanában tolt ingyen lóvék miatt, vettem egy bunkert ha már le vannak árazva. Vittem is bele egy adag supplyt, kíváncsi leszek mit lehet belőle kezdeni majd :D
    Utoljára szerkesztette: ntex, 2018.10.22. 19:13:21
  • Caliph
    elgondolkodva,kezdőként neked már a buzzard attack copter is sokat segítene: az egyik leggyorsabb heli,ceo menüből lekérhető,mindig odarakja közvetlenül melléd,szal ezzel lényegesen fel tudod gyorsítani az ingázást.
  • Caliph
    igen le lehet: kell hozzá egy terrorbyte nevű kamion. Ahhoz meg egy nightclub. :) Kocsi lopást keveset csináltam , de láda lopásnál tök jó: viszont kell hozzá 2 láda raktár is. lehívod a terrorbytot menüből,lerakja a közelben,beleülsz,hátul a számítógépről indithatod a láda beszerzés küldit: ha megvagy lehívod megint a terrorbytot,és indithatod is a kövi küldit a másik raktárhoz...
    nem tom autó garázzsal és lopással működik e így...
    azért kell két raktár mert ha egy raktárba loptál akkor elindul egy visszaszámlálás,és addig amig az le nem jár nem indithatsz ugyanabba a raktárba másik lopást.viszont a másik raktárba gond nélkül engedi,mire azzal végzel az első raktárról lejárt az idő és igy tovább

ja és a terrorbytehoz vehető az opressor 2 , egy repülő motor rakétákkal,azzal még jobban fel lehet gyorsítani a lopásokat.
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2018.10.22. 16:52:46
  • ntex
    Ezt is köszi! Sorry a noob kérdésekért de nem vagyok még tisztában ilyen alap dolgokkal sem. Lehet valahogy rövidíteni az autóbeszerzés folyamatán? Úgy értem hogy ugye mindig vissza kell mászkálni az irodába új ellopandó autó miatt, aztán elmenni érte majd leszállítani, aztán vissza megint az irodába. Ezt a folyamatos ingázást lehet valahogy rövidíteni? Elérni pl. távolról az irodai számítógépet hogy ne kelljen legalább oda visszamászkálni?
  • Caliph
    night club passziv jövedelem,de csak ha van hozzá csatolható más üzemed is: a legjobbak az mc kokó ,pénzhamisító,meth,bunker,és ceo ládás raktár.
    ezek akár felfeljlesztés nélkül is jók,azonban több milla mire beszerzed őket. Sokan ceo autólopósdira mondják hogy a legjobb bevétel egyedül,sztem még a ládázás sem rossz egyedül.
  • ntex
    Láttam van most van bunkerekre akció, meg lehet night clubokat venni. Előbbinél többnyire már láttam miket lehet csinálni, night clubot érdemes venni? Mennyire jövedelmező?
  • ntex
    Értem, köszi!
  • PiszkosFred
    Ne privatot indits, hanem solot!
    A "private session" egy gyari beallitas, de ahogy irtad, sok feature le van tiltva.
    A "solo session" egy kieroszakolt megoldas a netes forgalom 8-10 seces lelovesevel (vagy task menedzserben a gta5.exe szinten 8-10 seces ideiglenes felfuggesztesevel), vagy ha a lent is emlitett netlimiter progival lekorlatozod a savszeledet olyan alacsonyra, hogy a gtao szervere inkabb nem enged veled jatszani senkit sem, mondvan annyira szar a neted, hogy csak gond lenne vele - de te egyedul maradsz egy public sessionben es barmit csinalhatsz. Nyilvan a solo sessionben nem fognak aktivalodni a kozossegi eventek (gyorsasagi versenyek, ejtoernyos versenyek, stb.), de minden mast csinalhatsz, akar CEO, akar MC, akar mas feladatokat, zaklatok nelkul.
  • ntex
    Üdv. Lehet volt már téma, de milyen tevékenységeket lehet csinálni privát sessionben ami jövedelmez is? Egyelőre még csak autó leszállítással tudok foglalkozni, ahhoz van garázsom meg irodám, de ezeket nem engedi privátban. Van 1.9M még a számlán, kicsit elegem van már a grieferekből meg csalókból.
    Utoljára szerkesztette: ntex, 2018.10.22. 12:30:57
  • PiszkosFred
    Penzzel kapcsolaban - ha meg aktualis.

Ha oktober 15-ig belepsz, kapsz 300 000 pengot ajandekba. Ha ez ido alatt megcsinalod a RDR promo kveszteket (fejsze es stukker - egyik egy fejvadasz kuldetes lanc kuldetes vegen, a masik azt hiszem foto alapjan kincskereses - van mindkettohoz guide a neten boven, en regen csinaltam mar), akkor kapsz a kuldetesekert 2 x 250 000-et, majd a jovo heten megint ennyit, gratisz. Vagyis 1 300 000 pengot lehet osszeszedni most egy uj jatekosnak 5 nap alatt ugy, hogy egyik kuldetes sem nehez, csinalhato solo sessionbe, szinte minimalis felszerelessel. Az is kap 2 x 250 000-et gratisz, aki mar korabban megcsinalta a promok kveszteket.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.10.10. 12:34:48
  • bakvarnyu
    Nekem már vagy 3 éve be sincs kötve a dvd lejátszóm.
  • Plata
    Persze.
    Nem is kell hozzá dvd,akár social clubról is leszedheted a játékot.
    Ha jó a neted.
  • 355
    'estét!

Help! Egy hete vettem egy notebookot és rátettem a dobozos (7 DVD) GTA V-öt, regisztráltam, Social Club, Online, stb. Csakhogy pixelhibás lett, holnap cserélik a komplett gépet. Mi van ilyenkor a GTA-val? Simán hagyja, hogy az új gépre feltelepítsem? Elég, ha megvan a Social Club accountom?
  • RJoco
    Feltettem egy 2016 év végi nvidia illesztőprogramot és így első nekifutásra nem volt gond.
  • RepeszElek
    Mondjuk az igaz hogy csak a régi dolgok “olcsóak” ,de hála az újaknak azokat már senki sem akarja megvenni...
    Ha így nézzük akkor tényleg nagyon drága minden.
    Én is eladtam egy csomó cuccot mert az újakat használom.
    Kezdő játékosként valóban főleg minden drágának tűnhet,de most már elég egy bunkerre gyűjteni ha az meg van kb. sínen is vagy.
    A kocsi lopásból fedezed a bunker supply-át.
    Sokkal jobb egy kocsit ellopni és annak árából tölteni a bunkert.
    A kokainnal még érdemes foglalkozni de én nem szeretem, nem szoktam csak ha dupla pénz jár érte..
    Köztes időkben meg lehet szórakozni, heistezni,versenyezni,death meccselni,bármi ami szórakoztat amik szintén hoznak valamit.
    És a kocsi lopást kivéve egyszer sem farmoltál de az még úgy ahogy elmegy.
    Később a nightklub is hoz némi ingyen pénzt farmolás nélkül.
    Én már “végig” vittem ezzel a módszerrel a játékot, csak akkor vagyok aktív ha új dlc jön, most megint hanyagolom,megvettem mindent ami érdekelt.
    Kb. Fél órára köt le az új téma azért meg el sem indítom a játékot.

• RJoco
    Prohardveren keresd fel a GTA V topic-ot.
    Bár napi feladatokat nem szoktak csinálni, de hátha rá tudsz venni valakit.
    Viszont be tudsz állni segíteni, az 30k eladásonként általában. Az időtartam változó. Van amikor 5 perc, van amikor 15 perc. 20 percnél nem nagyon szokott hosszabb lenni, akkor ott volt valami gikszer.
    Emellett segíthetnek neked is az eladásban. Az utolsó 3 eladásom egyedül, teli raktáraknál nem igazán ment. Vagy igényelte a teljes időt és éppen be tudtam fejezni vagy nem sikerült befejezni.

Amúgy tényleg baromi drága minden és ez nem is lesz jobb. Viszont kiszámolták, hogy kevesebbet kell dolgoznod az életben a SharCard-ért, mint a játékban kifarmolni ugyanazt a pénzt.
    Az új dolgok úgyis több emberesek, így sok értelme nincs egyedül játszva kártyát venni, az a kevés, ami használható egyedül, azt ki lehet éppen farmolni úgy, hogy nem unja halálra magát az ember.
  • gabesz012
    Az lehet, hogy kánaán a sok tartalom. De minden rohadt drága. Gondoltam belekezdek a special cargo-ba, mert már itt is volt róla szó, hogy az is egész jól termel. Aztán szembesültem vele, hogy a nagy raktárak 2 milla körül indulnak (de inkább 3, főleg, ha a feltöltést is beleszámolom). Még az MC-hez sem sikerült a cocain mellé megvenni a meth-et, az is 2 milla fejlesztésekkel. Igaz, hogy sikerült felesleges kiadásokat is csinálni (mint pl a moc). De a terrorbyte meg sztem jó befektetés volt, de ahhoz meg ugye kellett egy nightclub. És akkor még hol van, hogy fun-ból legyen egy versenyzős kocsi, meg insurgent, opressor, mod fegyverek, stb. Tudom, ott a shark card, de azt dugják fel maguknak. :)

Van még valami értelmes magyar aktív crew, ahova lehetne csatlakozni? Daily object, meg heist-ek miatt jó lenne nem mindig szólóban nyomni. Talán már nem bénáznék annyira a közös missziókon. :)
  • RJoco
    Így van.
  • wollnerd #25630
    "Olyan szó, hogy "drájver" nincs. Az ma még driver (ejtsd: "drájver", de ne írd). Később lehet, hogy bekerül a nyelvünkbe ahogy a fájl is bekerült, de addig nagyon zavaró."
    Mondjuk van már magyar szava a "driver" angol szónak: illesztőprogram....
  • RJoco
    Olyan szó, hogy "drájver" nincs. Az ma még driver (ejtsd: "drájver", de ne írd). Később lehet, hogy bekerül a nyelvünkbe ahogy a fájl is bekerült, de addig nagyon zavaró.

Augusztusban állítottam alaphelyzetbe a W10-et. Ráment az összes frissítés. Fél éve amúgy sem tudta magát frissíteni. Majd rákerült az augusztusi nvidia driver is az experience-szel.
    Én is azt hittem, hogy jó, de tévedtem.
    Vannak napszakok, napok, amikor minden gond nélkül megy. Eljátszok vele 3-4 órát is.
    Majd jönnek azok az időszakok, amikor nem hajlandó menni. Fél óra alatt kilép, majd megy 1 órát és akkor lép ki. De volt, hogy a yacht-ról nem jutottam ki a partra és annyi volt. És, ha még mindig erőltetem akkor kékhalált produkál a gép különböző dolgokkal.
    Próbáltam rendszert keresni, de nincs. Teljesen mindegy, hogy frissen indított gépnél az első a GTA indítása vagy előtte már jócskán használtam a rendszert.
    Mostanában ezért is hanyagolom. Nem lehet úgy eladni, hogy megyek segíteni vagy nekem kellene a segítség, majd eltűnök egy ilyen alkalomnál.
    A hesit-okról nem is beszélve. Volt amit 3x próbáltunk, majd azt mondtam, hogy hagyjuk, mert egyszer nem jutottunk el a kijelölt helyig, miattam.
    Lehet, hogy meg kellene próbálnom egy tavaly augusztusi driver-t, mert akkor még gond nélkül futott a játék.
    Viszont semelyik másik játékomnak nincs ilyen gondja.
    Kivétel, ha próbálkoztam a GTA-val és újraindítás nélkül akarok másik játékkal játszani, akkor az is megadja magát.
    Mivel csak online-ban játszom, így nem tudom, hogy a sztori része hogy működik. Ott is van e gond vagy nincs.
  • Alanw
    mmint en vagy a kerdezo? :-)
  • Bal0924
    Olyanra nem gondoltál hogy előbb drájverek és majd kiengedni a netre a 10-et?
    És akkor nem tesz fel 2015-ös drájvereket.

Egyébként felfrissítettem, újraindítottam a rendszert és most nem tapasztaltam hogy összeomlana.
  • Alanw
    +egy tapasztalat:adott egy rendszer siman futo vidi driverrel,jonegy win10 frissites es megbolonditja....ugyhogy en mar hozzaszoktam hogy win10 frissules utan driver ujrapakol
  • Alanw
    erdemes ugy feltenni a legujabb drivert hogy tiszta telepites(kvazi nem frissitgeti a legutobbit hanem tiszta helyzetbol telepul)alaphelyzetben gondohatnak hogy uninstaleleg,de sajnos nem mindig(registryben hagy bejegyzeseket a regi...stb) ezert erdemes DDU-val kezdeni a procedurat.
    https://www.guru3d.com/files-details/display-driver-uninstaller-download.html