Grand Theft Auto 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha a single mode-ban a tőzsdén az összes pénzemet be akarom fektetni egy részvénybe, van valami gyors módja, hogy egyszerre költsem el a pénzt?
Vagy marad a kattintgatás 200 dolláronként? 28 milliót költenék el. 😊
Utoljára szerkesztette: zolcsika080104, 2018.07.21. 21:11:47
#hhwnd
Utoljára szerkesztette: Alanw, 2018.07.20. 22:55:16
szóval javítva!
Sajnos nem érted.Olvasd vissza a fórumot januárig akár .1 óra kellemes elfoglaltság ,sok tapasztalat ,ott van az én hoozzászólásom is.Eleve fel sem enged onlineba a játék ,de ez csak a jéghegy csúcsa.Többen panaszkodtak már arar ami pl nekem is van hogy a játék el sem indul még story modban sem mert social kisablakos hibaüzenet jelenik meg.Nincs olyan opció hogy safe mode csak egy szimpla kisablak.Hangsúlyozom ezt mostanság van mod nélkül újrarakott géppel ,és hangsúlyozom nekem max magyarítás volt a legnagyobb mod bűnöm.Ne próbáld már ki hogy mi történhet moddolva ,bár azt csinálsz amit jónak látsz.Jut eszembe a játék azonosítóval rendelkezik s szerintem jegyezve vagy rögzítve van az ki hol mikor hányszor vétett hiába rak újra mindent a lemezeid úgymond szoftvered kódja marad. a hozzátartozó első és kizárólagos e maileddel együtt.Átruházni sem ildomos hisz ahhoz az új tulajnak kell regelni saját emaillel,de ugyebár egy szoftver csak egyszer regelhet socialba.S ezek nélkül a story sem működik.Jól tudod remélem hogy a nyolcadik lemez nincs nálad netkapcsolat kell a telepítéshez,ez már tőlük jön.
Utoljára szerkesztette: zolcsika080104, 2018.07.20. 15:45:16
De a héten dupla pénz van a hangáros eladásokra,meg MC eladásoknál 25%-al több a fizetés.
Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W
Köszönöm a válaszokat.
http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Én am féláron vettem steamos verziót gta-bol de ha bannolnának én se szívesen adnék érte pénzt újból az biztos. Nem mondom hogy megbántam hogy megvettem, kb ez a 3.-ik játék amiért fizettem, de akkor nem tudtam hogy kb mindenért bannolnak és nem is méltatnak válaszra hogy itt a bizonyíték mint anno dcuoba.... kicsit gáz hogy folyton üres sessionba kell már mennem, mert félek hogy modder lép rám és azért is bannolnak, aazért erre oda figyelhetne jobban az R* mert sokat ront az élményen.
Én 2015 őszén rendeltem meg az eredeti dobozos játékot ,story végigment onlineval később játszottam sokat,majd hosszú szünet után idén kezdtem el aktívan tolni onlie. Úgy az kb februárban lehetett hogy magyarosítottam nekem működött. Az nem mindegy hova telepíted melyik könyvtárba és itt jön a bibi,ahogy Plata írja a Magyarítás nincs kész, nulla angollal is elboldogulok,és nem engedett fel online, pedig ki volt kapcsolva.Azután kipucoltam még az írmagját is ,könyvtárról könyvtárra,és akkor is ugyanaz.Azért mert módosít eredeti gta indítófilekat is .Hangsúlyozom írmagja sem maradt sehol a magyarításnak,se dokumentum se program file x86 se programok.Az online mégis érzékelt változást.Ráadásul épp Plata írta hogy bann jár érte,ezen a pontot meg pánikrohamot kaptam ez kb idén februárban lehetett.Soha nem modoltam ez volt az egyetlen ,sőt ha online mentem a mindenkinek segítő, heisteket másokét úgy toltam mintha enyim lenne, és mindenkivel kedvesen viselkedtem hogy érezzék külföldön milyen a Magyar fajta.Kitartó önfeláldozó csapatjátékos.A lényeg emiatt újra kellett raknom az egész gépet gta eltávolítás + újratelepítésben nem bíztam ,biztosra kellett menni.Win 7 újrarakás, gta5 újrarakás ,és hipp hopp online felengedett.Nagyon szegény vagyok ahhoz hogy én másik dobozost rendeljek,rettegek a banntól bár sose kaptam és nem is érdemeltem.Soha de soha nem tennék fel semmit mégha 100an írnák is hogy biztonságos.
Utoljára szerkesztette: zolcsika080104, 2018.07.20. 07:20:56
Én tényleg sosem mertem kipróbálni,főleg mivel azt mondták hogy nem is 100%-os a magyarosítás.
Jobb oldalt ugye látható hogy a magyarítás frissítve 03.31. Mód aktivátor pedig 06.03.
Nem tudom akkor mi a probléma, azt hittem naprakészen tartják ezt.
Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.07.19. 17:28:39
Letöltöttem a mód aktivátort, azon belül a magyarosítást, bekapcsoltam. Indítási fájlnak betallózva a GTA5launcher.exe.
Játék indításra rámegyek ezt hozza be:
Eredeti játék.
Utoljára szerkesztette: Dency, 2018.07.19. 16:51:40
Los santos már volt 2x liberty is, anglia meg ilyen hülyeségeket meg inkább ki se merjenek találni....
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Lehet, hogy ki kell végezni pár túszt, hogy bedobja?
Gigabyte GA-B85M-D3H/ 16 GB DDR3 / Intel Core I7 4790 / GTX 1070 8 GB / 240 GB SSD / W10 x64
1. Aki bent marad annak egy kicsit ki kell futnia, amikor eltakarítjátok egy kicsit a zsarukat, utána visszamehet
2.Itt is sztem ugyanaz mint az elsőnél
3. a youtube a barátod 😊 helikopter PS-en
4. motorral hát először is ügyesnek kell lenni, meg ha elöl megy a pénzes és senki nem lő a zsarukra ők se lőnek elvileg vissza
5. más járművekkel én nem szórakoznék már
6. kuruma/garázs glitch már javítva lett
7. mivel a garázs patchelve ezért gondolom nem
8. nem lásd az előzöt
9. mehettek arra
Aki lassabb mint én az noob, aki gyorsabb annak meg nincs élete
Sziasztok, a bankrablós munkában működik még valami okosság?
Tegnap rászántunk pár órát, hogy az összes pénzt leszállítsuk, de big epic fail lett a vége, ma újrakezdjük, de jó jönne pár infó.
Ezeket próbáltuk:
- egy embernél van a pénz és bent marad a bankban hogy visszajöjjünk érte
// küldetés sikertelen 1. nem jött ki mindenki a bankból, 2. a csapat eltávolodott egymástól
- leszalad egy ember a motorokhoz és onnan sapawnol a társaság
// küldetés sikertelen mert eltávolodott valaki a csapattól
- A motoros résznél valaki elmegy egy helikopterért (mentő, rendőrség, sétarepülés, repülőtér és még egy hely )
// sehova nem spawnol helikopter, fél óra keringés és több újrakezdés (motoros rész) után sem, így ezt feladtuk.
- Motorral megcsinálni.
// ami sikerült majdnem, de nagy volt a pénzveszteség.
- Más járművekkel megcsinálni
// instant kerékkilövés volt mindig.
Amit nem próbáltunk:
- megvenni a garázst a motorok mellett és berakni a kurumát
// ez még működik?
- A legelején szerezni egy helikoptert és lerakni a motoroknál
// Itt a videókban mindig bemennek egy pillanatra a garázsba, ez működik még?
- Kezdés előtt akinek a garázsa van a motoroknál beszáll egy utcai autóba majd behajt a garázsba és a kocsiban marad. Valaki ekkor meghal, respawn ezután ezzel a kocsival beparkol a bank mellé, és amikor kijönnek ott a kocsi.
// ez működik még?
- Mi van akkor, ha a motorokkal az irányt egyből a csónakhoz vesszük az autópályán?
// ha beszállunk a csónakba átugorja a program a check pontok vizsgálatát?
Gigabyte GA-B85M-D3H/ 16 GB DDR3 / Intel Core I7 4790 / GTX 1070 8 GB / 240 GB SSD / W10 x64
De dupla heteken piszok sok pénz jött.
Jóból is megárt a sok..
Napi 2-3óra, különben megunod...
Mikor megtudtam hogy jön az új dlc és dupláznak a gyárak ezerrel elkezdtem tolni mert egy vasam sem volt.
Két hét alatt csináltam 12 millát,( azért csak ennyit mert nem értem rá ) de persze csak nem jött a dlc közben a sok farmolástól meg úgy meguntam és elment a kedvem a játéktól hogy már az sem érdekel lesz e dlc.
Másfél hete a játék felé sem nézek.
Elkezdtem mással játszani 😄
Emlékszem mikor leakelték hogy jön a Tarantula,volt róla kép én meg elsőre beleszerettem.Aztán elkezdtem gyűjteni rá,de nem jött,lassan már senki nem hitt nekem,aztán úgy félév elmúltával kiadták róla az első hivatalos infókat.Pont olyan volt mint amilyennek mutatták sok hónappal ezelőtt,csak addigra annyi pénzt farmoltam ki,amire is nem volt szükség.De mindenképp akartam,így csak farmoltam mint egy őrült,.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.07.17. 12:51:50
None
Log-in Bonuses
Blue Wireframe Bodysuit
$100,000
Bonus GTA$ and RP activities:
MC Businesses (25% more on sales)
Air Freight (Double $ and RP)
Discounted Content:
Pegassi Tempesta ($930,300, 30% Discount)
Nagasaki Shotaro ($1,557,500, 30% Discount)
Cheval Taipan ($1,386,000, 30% Discount)
Ocelot Pariah ($994,000, 30% Discount)
Western Seabreeze ($595,000, 30% Discount)
Buckingham Akula ($1,949,500, 30% Discount)
FH-1 Hunter ($2,170,000, 30% Discount)
Barrage ($1,116,500, 30% Discount)
Ocelot Ardent ($805,000, 30% Discount)
Bravado Half Track ($1,186,599, 30% Discount)
BF Dune FAV ($595,000, 30% Discount)
Ramp Buggy ($1,680,000, 30% Discount)
Mammoth Avenger ($2,415,000 base price, 30% Discount)
Karin Armored Kuruma ($367,500, 30% Discount)
CEO Offices (50% Discount)
MC Clubhouses (50% Discount)
Facilities (30% Discount)
Hangars (40% Discount)
Bunkers (40% Discount)
Yachts + Yacht renovations (50% Discount)
Targeted Sales:
Wastelander
Office Garages
Time Trial:
LSIA, Par Time of 1:43.40
Video Guide
Premium Race:
Big Drop (Sports)
I met God. She's black
Ha jól emlékszem 16 új kocsit találtak a file-ok közt.
A limó nekem is kell.
Pont ezt mondtam én is havernak, hogy amekkora troll ge**k 31-én jön, mivel még az is e hónap. 😄
Még nagyobb pofára esés lesz, ha semmi értelmes kocsi, se házak, semmi extra nem lesz csak egy szar semmire való klub ami csak arra jó mint a drog meg stb, amivel csak felbaszod az agyad azt utána még ad is el valahogy.... 😄
Utoljára szerkesztette: stalker001, 2018.07.17. 10:20:50
Aki lassabb mint én az noob, aki gyorsabb annak meg nincs élete
Mindenképp érdemes online-ba is játszani, mert van kb. 20 új küldetés, pl a bankrablósak nagyon jók.
Végtelen sok lehetőség van benne,ökörködésre rengeteg lehetőség és mód van.