Épp eleget játszottam, hogy tudjam mi fán terem az EVE.
Gondoltam, hogy te high.sec lakó voltál.
Én azért jártam low.sec-ben, 0.0-ban és egy rövid ideig wh-ztam is.
Egy elég jó corp tagja, dirije voltam, rengeteg öreg rókával, akik elvittek Cruiser-ekben vadászni. Lőttünk is egy BS-t. De bányásztunk Rorqual mellett 0.0-ban is.
Sajnos a corp aktív játékosok miatt kihalt. Mindenki csak afk akart bányászni, az öregek meg többnyire családi okok miatt tették le a játékot.
És a jelenlegi helyzetet egy olyan öreg róka mondta, aki elég sokat lőtt 1v1-ben és nagyon gyakran fedezte a havi díját.
Veszélyes területen gyakran járnak drága, ritka cuccal a pvp-sek, a fejekről nem is beszélve, amik milliárd nagyságrendeket érhetnek. És van, amikor a konténerbe beleesik 1-1 ilyen.
Bár én magam is elsősorban a békésebb játékosok közé tartoztam, és nem nagyon csatáztam. De bolygózni lementem low-ba, mert ott jobban megérte, mint high-ban. És azért a bulikban is benne voltam.
Egy klókos hajó, meg nem biztos, hogy le tud lőni egy pvp-s hajót. Viszont lehet szem, akár egy alt karakteré, aki egy kapu túloldalán vár. A klókos megfogja, a másik meg odaugrik és lelövi. Csináltuk ezt is. Direkt bait fúró hajót raktunk össze fogóval, egy szomszédos rendszerben meg várt a csapat.
De alt karakterrel játszottunk Hulkageddon-t is.
A GTA-ban meg már írtam a neveket korábban, de lényegtelen a dolog.
Szerintem egyáltalán nem marhaság amit írtam, inkább te viselsz szemellenzőt.