Plata#25677
Semmi értelme privát sessionban játszani.
Max akkor ha felakarod húzni a gyökereket.
Soha semmit nem érdemes csinálni publicban.
IGN PNDA MGTA HOCC THCC és hasonló crew tagokat kerüld mint a pestist,ha ilyen van a sessionban akkor jó eséllyel modder.
Bár pandások nem túl veszélyesek,szegényeknek annyi észre sem telt hogy tudják hogy lehet a másikat megölni moddal.
Ha pandás modder rád száll,akkor passzív módban lazán ki tudod neki fejteni a véleményed a felmenőiről,aztán rá érsz elhagyni a sessiont.
Görcsölni fog persze hogy megöljön,de úgyis hülye hozzá és jól fel lehet húzni őket ha kicikized hogy mekkora balfék.
Az egyiket asszem csúnyán megsértettem,az egyiknek ugyanis bőven kifejtettem mit gondolok a felmenőiről meg a rokonságáról.Miközben görcsösen fel akart robbantani meg pénzt akart dobálni rám,jól kiröhögtem meg igen csúnyákat mondtam neki.
Egyébként passzív mód publicban vicces lehet,sokan agybajt kapnak tőle ha valaki passzívban van.
Nagyon fel lehet húzni embereket vele.Amit én rendszeresen élvezek is,bírom amikor anyáznak meg egyéb.
Az még jobb ha valakit úgy fel húzol hogy megpróbál neked támadni a hajódon.
Eszement jó hecc felcukkolni passzívban egy gyökeret és elcsalni a hajóhoz.
Ha elég hülye hozzá hozza a haverjait is.No persze attól meg még jobban elgurul a gyógyszere mikor passzívban lelövi a hajód ő meg nem tud semmit csinálni.
Jó pár agyhalott reportolt már hackelésért mert passzívban megöltem,de ugye nem én voltam hanem a hajó,a hajó passzívban is lő.
Régen a WOT-ban is szerettem a közös csetet,pont ezért,hányszor szidtak hogy hacker vagyok,azt imádtam. Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.10.26. 14:57:01