• ntex
    Lassan majd csak kiismerem, egyébként az a probléma hogy CEO-ként alapból nem lehet passzívba rakni magát az embernek csak ha azt előbb kikapcsolja, és akkor is asszem 1 percet várni kell... Úgy vettem észre hogy rengeteg a 12 éves agyi szintű játékos, nagyon kevésszer találkoztam eddig tényleg értelmes, komoly playerekkel, pl akik felajánlották hogy segítenek bármilyen küldetésben, vagy épp segítséget kértek küldetéshez normális hangnemben chaten. Akadt ilyen is de sajna túlzóan nagy számban vannak a s*ggfejek, akik jól láthatóan unatkoznak és csak azért játszanak hogy trollkodjanak a többi játékossal.

1-2 sztori az elmúlt napokból:

Szállítottam le egy autót, elég messziről kellett bevinnem, de mikor közeledtem a garázs felé láttam a minimapon hogy közeledik egy játékos. Direkt megálltam a garázs előtt, láttam hogy befordul a a garázs felé vezető utcába, akkor már tudtam hogy értem jön. Gyorsan rágurultam a körre, beraktam az autót, majd vártam kicsit, de csak nem akart tágítani a garázs elől. Végül úgy döntöttem kimegyek, akkor látom hogy az ottani agresszív bandával meg a rendőrökkel harcol, majd odagurult elém és csak nézett. Nem reagáltam agresszívan, mondom ha nem támad akkor én sem bántom, beültem egy autóba majd elindultam, erre hirtelen otthagy mindent, követni kezd, majd beáll mellém és mielőtt realizáltam volna a szándékából bármit is, kilőtt SMG-vel az autóból. Hát élvezzen erre ha akar, de persze nem hagytam megtorlatlanul, eleinte úgy tettem mintha nem érdekelt volna hogy megölt, majd egyszer csak én is rárontottam ahogy ő tette velem és a páncélozott Kurumájával együtt felrobbantottam egy rakétával a fenébe majd otthagytam. Le is lépett a srác a sessionből.

Egy másik eset tegnap, egyedül voltam a sessionben az említett trükknek hála, viszont épp egy boltban alakítgattam a karakterem ruházatát. Egyszer csak megjelenik egy player (ja van hogy ez a trükk csak pár másodpercig működik és rögtön bejön pár player) a sessionben. Kérdezi friendly? Gondoltam biztos ő se szeret PVP-zni, válaszoltam neki hogy nem bántok senkit ha nem provokálnak. Erre visszakérdez, hogy nem provokálnak? Majd az ajtóból kinyírja a boltost és ott vár pár másodpercig, nézte a hatást vagy arra várt hátha kimegyek én is gondolom hogy megölhessen, majd mint aki jól végezte dolgát elhúzott onnan. Nekem meg persze kellett volna keresnem egy másik boltot mert ha meghal a boltos ugye "bezár a bazár", de inkább átpakoltam magam egy másik nullás sessionbe előtte.

Már azt is megtanultam hogy nem szabad AFK-olni a nylít utcán ha nem vagy passzív mert valami idióta aki arra téved és látja hogy AFK vagy biztos hogy megáll megölni párszor, egyik alkalommal mikor visszajöttem a géphez a gyerek már épp a 13. alkalommal ölt meg. Hát váljék egészségére, ettől biztos érezhette magában az erőt és a tehetséget.

Volt egy még ezeknél is nagyobb szemétláda, épp 2 ismerőssel leszállítottunk 3 autót, pont mikor beértünk velük odajött valaki egy tankkal és ott spawn campelt rajtunk egy ideig, majd miután megölt minket pár alkalommal, mint aki jól végezte dolgát odébb állt. Ismerősömnek van már egy APC-je, lehívta és utána mentünk. Innentől mi is megöltük párszor ugyanazzal a spawn kill módszerrel ahogy ő tette majd ott hagytuk miután úgy gondoltuk talán leesik neki hogy mivel jár ha trollkodik és gané módon szívatja a többi játékost. Ezután mi is tovább álltunk, gondoltuk jó lecke volt neki. Hát később leesett hogy mégse mert egyszer csak megjelent valami vadászgéppel és szétlőtt minket APC-stől, gondolom meg akarta mutatni hogy akkor is neki nagyobb a f*sza... Miután kilőtt minket távozott is a sessionből, gondolom félt az újabb megtorlástól :D Ezen már mindhárman csak nevetni tudtunk.

A számtalan csalót meg már meg sem említem, akik pl. még a lakásból is kiteleportálnak a sessionon belül mindenkit egy csomóba, csak azért hogy utána felrobbantson mindenkit egyszerre. Vagy olyan rakétavetőt használ ami úgy lövi a rakétákat mintha golyószóró lenne, meg ház méretű sziklákat dobál rád vagy épp helikoptereket, tankokat, vagy csak simán hatalmas UFO-t rak rád ami veled mozog és nem látsz tőle távolabb 2-3 méternél és nem jön le rólad csak ha újraindítod az egész játékot (ezt ráadásul passzív módban kaptam meg pont).

Reportolni egyébként van értelme az ilyen játékosokat? Gondolom hasonló sztorikat mindegyikőtök tudna mesélni, de muszáj volt kiírnom magamból őket mert időnként ez a játék is fel tudja nyomni a pumpát az emberben a főként gyökerekből álló community-je miatt.
    Utoljára szerkesztette: ntex, 2018.10.26. 14:38:25