• totyak
    Valójában csak 2020-ig elnök, náluk is 4 éves elnöki ciklusok vannak. Szerintem Dan Hauser a nyilatkozatában a jelenlegi ciklusra gondolt, nyilván nem várnak újabb 4 évet, ha netán újraválasztják Trumpot, mert a játék már valószínűleg készülődik, 4 év eltolás elavulttá tenné. Amúgy is arra lehetett számítani, hogy 2020-ban, vagy 2021-ben jön új GTA. R* nyilatkozta korábban, hogy a RDR2-t 2011-ben kezdték fejleszteni és ugye ma adták ki, ez durván 7 év. Ha a RDR2 kap 7 év fejlesztést, akkor a GTA-nak is kell annyi. Az én elméletem szerint az új GTA fejlesztésével megvárták a GTA V kiadását, nem hiszem, hogy 3 nagy projektet vittek egyszerre. Ha 2013-as első verziós GTA V kiadáshoz számolunk 7 évet, az ugye 2020. Ha a jelen generációs változathoz, akkor 2021. Ha netán nem elég 7 év, akkor meg 2021-2022. Az szerintem már bőven next gen, nem húzzák addig a mostani konzolok, ha csak nem megint két generációra adják ki. Nyilván a RDR2 most kap legalább 1-2 év előnyt, amikor tuti nem jön új GTA, hogy ne aprózódjanak el a játékosok, az megint csak 2020-ra mutat. Talán a jövő évben már bejelentik a játékot, megmutatják a logot, másfél-két évvel előre be szokták jelenteni a játékaikat és váratják az embereket. Személy szerint egy 2021-es kiadást látok reálisnak. Legalább 7 év fejlesztés, RDR2 megkapja az előnyt és jövőre éppen aktuális lenne a bejelentés.