• RepeszElek
    Persze hogy van sőt ahogy a kolléga mondja kezdőként a legjobb, de....
    Szórakozni akarsz nem karriert építeni, az online publicban meg kevés olyan feladat van ami szórakoztató.
    Inkább csak farmolásról szól amit hamar megun aztán megutál az ember hogy vegyél sharkcardot.
    Sok pénzt nem hoznak hogy vegyél sharkcardot.

Viszont ha kitartóan farmolsz elöbb utóbb eléred azt a szintet amikor már minden honnan döl a lé és sharkcard nélkül is bármit megvehetsz
    Persze hiába vagy drogbáró, maffiafőnök,motoros klub elnök, fegyverkereskedő, nightclub tulaj stb. mindig ugyanazokat a csoró utolsó csicska melókat kell megcsinálnod mint amikor még egy filléred sem volt és egy utcáról lopott autóval jártál sőt a videókban is egy néma sutyerákként állsz miközben más dirigál neked.
    Egyik kedvencem mikor a saját nightclumbomat reklámoztam úgy hogy az utcákat járva szórólapoztam mint valami csöves diákmunkás.
    Idióta rockstar...

A cuccok terén ami fegyvereket illeti nem nagyon tudsz örülni egy gépfegyvernek mert ilyen kis rank-al túl gyenge a karaktered, pl.az én karakterem egy darts ütővel agyon vág,és ezért az ilyen trollokat sokáig nem fogod megúszni mint az aki folyton elütött.
    Mai gta-ban nehéz olyan olcsó eszközt találni kezdőként ami a trolloktól megvéd. Talán a jó öreg intsurgent még megfizethető boxzsák de....én már az atomot várom:)

Bocsi a kitérőért:)

Nah szal maradnak a heisstek amik baromi jók csak már kevesen játszák,de lehet pc-n más a helyzet, vagy a lamar küldetések stb.stb. sok van!

Szóval jó pár vicces órát bele tudsz ölni tehát van értelme elkezdeni!
    Kérdezz nyugodtan ha elakadnál.