27706
  • Plata
    Fogalmam sincs hogy konzolon lehet-e csinálni privát sessiont vagy sem,de én biztos nem játszanék sima publicban.
    Annak semmi értelme nincs.
    Ha csak public lenne már rég nem játszanék vele a sok retardálttól.
    Publicba nagyon ritkán megyek,akkor is passzív módban.
  • RJoco
    Ilyenkor jobb szembefordulni vele és adni neki a rakétát és kerülgetni az övét.
    Engem múltkor nem tudtak leszedni, de mikor a földre került a moci, akkor elintéztem.

Gondoltam megpróbálok játszani mobilnettel, amíg engedi az adatkorlát. Nem is fogyaszt sokat a játék és a ping-gel sincs gond.
    De míg tegnap nem volt semmi zűr a win-nel, addig ma nem tudtam úgy lelőni a frissítési vackát, hogy ne jött volna vissza. Ilyenre meg biztos, hogy nem cseszem el a keretet.
    Két hét szabi és semmi online-nal nem játszhatok....
  • RepeszElek
    A deluxo már 4 robbanós snipert is kibír ha valakit érdekel.
    Lassan csak nerfelik a snipert is ami mondjuk nem baj.
  • RepeszElek
    Az jó.
    Ma mentem a buzzardal és egy köcsög oppressoros látom hogy utánam fordul.
    Simán beért, a Buzzard nem tudta tartani a távolságot köztünk pedig nem egy lassú heli...
    Az igazság az hogy már egyre kevésbé van türelmem az ilyen repülő motorokhoz és társaihoz szerintem már nem sokáig kell “halgatnotok” engem:)
  • Nitrobrain
    felhívja Mors-ot + ha MC-ben van marha gyorsan újra lekéri magához
  • RepeszElek
    Hát az kemény akkor.
    Tegnap nem értettem mert a stromberggel szétlődtem, erre 1 perc múlva újra jön a gyerek, megint szétlövöm egy perc és megin jön, aztán már több rakétát nem birt ki a kocsi és hazavágott.
    Jól teszed hogy nem jársz ilyen sessionökbe.
    Kökemény mazoista vagyok, tegnap valami amerikai szerveren lehettem vagy nem tudom de már megint lemaradtam 1 másodpercel mindig.
    Nem tudom megnézni milyen szerveren vagyok?
  • Plata
    Az enyémet még sosem robbantották fel,mivel nem járok ilyen sessionba.
    De szerintem lehet,mert terrorbyte-ból is magadhoz tudod rendelni,nem csak a vehicle menüből vagy telefonból.
    Terrorbyte menüben ott van az opressor magadhoz kérése.
  • RepeszElek
    Az oppressort olyan sűrün tudod lekérni magad mellé ahogy csak akarod hiába lövik szét nem kell várni?
  • RepeszElek
    Rájöttem..
  • RepeszElek
    Valaki mondja már meg pleaae hogy ennél a trap door játéknál mit jell csinálni.
    Köszike
  • RepeszElek
    Az jó, én kénytelen vagyok péntek délután mással játszani mert nincs ember a gta-ban.
  • Plata
    PC-n túl sokan is vannak.
  • RepeszElek
    Nah jól kicseszett a freemode-ban játszokkal a rockstar ezzel az mk2 oppressorral...
    Freemode-ban mindenki ezzel az op szarral trolkodik,asszem lassan átkel szoknom az assist aim szerverekre mert auto aim nélkül gyalogosan képtelelenség becélozni ezt a gyors kis vackot és viszonylag pontosan lehet vele lőni emberekre is.
    Sőt...jobb mint a buzzard..
    Ááhh..köcsög rockstar elbaszta ezt a jó kis játékot ezekkel a szarokkal.

Pc-n milyen a játékos felhozatal??

Mert xboxon már “alig” játszanak. Tegnap délután 4 felé elinditottam a telefonomon hogy keressen valami Random job-ot és 20 perc elteltével sem talált semmit.
    A szervereken meg átlagban 5-6 játékos van.

• Plata
    Mi?
    Ez a pofa?
    Nem tudom még nem láttam.
    De a videó tipikus szar videó amit az ember nem tud végignézni mert idegesítő szar.
    De vannak benne valós dolgok.
    Beletekertem és láttam a kifflom ruha unlockot,az igaz.
    Ha elég sokszor részegedsz le a klubban elrabolnak és egy idegen helyen leszel kifflom ruhában meg kapod az unlockot is.
    ÉN például nem messze Michael házától tértem magamhoz egy rohadt magas ház tetején,ahonnan csak leugrani lehetett.
    De volt hogy egy labirintusban tértem magamhoz,vagy egy szökőkútban kb semmi ruhában.
  • LeWyTy
    Ez most kamu ugye?
  • Caliph
    tegnap beszereztem a terrorbytot,toltam pár ládázást,egyiknél golden minigun volt a cél,hármat is kaptam belőle,pedig elvileg csak egy járna...fél milla egy körrel,nem is olyn rossz. valszeg bug lesz,de remélem nem a bannolgatós hangulátát hozza ki a rockstarból..lehet este el is adom inkább biztos ami biztos :D
  • Caliph
    ez olyan hogy szól ljt hogy a másik banda kirabolt,és elkezdi elpasszolni a te árúdat. megjelenik egy csík ami szépen elkezd fogyni,és addig csökken amig oda nem érsz a random helyre rendet tenni. na most a csík kurva gyorsan csökken ,és ha felére csökken mire odaérsz,akkor már csak fele árút kapsz vissza a gyárba...
    gyorsan csökken,nem veszi figyelembe hol vagy éppen és simán elzavar a térkép túloldalára...
    A rendőrös könnyű,kitakarítassz a gyár körül,visszaszerzed az elfogott embereket aztán helló,a cucchoz nem nagyon nyúlnak
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2018.09.12. 15:44:00
  • Plata
    Omg.Bocs mobil debil.
  • Plata
    Még olyat sem láttam.
    Nekem is rendőrök bántották Mc gyárat.
    Ceo raktárat valami béna npc csapat.
  • Plata
    Még olyat sem láttam.
    Nekem is rendőrök bántották Mc gyárat.
    Ceo raktárat valami béna npc csapat.
  • RJoco
    Jah, ha a konkurencia lopja, akkor az szívás.
    Nekem mind a 3 esetben a rendőrök razziáztak.
  • RJoco
    Nem egyszerre.
    Egymás után a 3. Megoldottam az egyiket és még mindig nem tudtam kilépni, mert elindult a másik, majd a megoldása után a harmadik is.
  • Plata
    Meth gyár támadásánál voltunk vagy hatan mc-ben.Az is laza volt.
  • Plata
    Kokó gyáram támadasa vicces volt.
    Épp khanjalitban ültem a gyár mellett.
    Esélyük nulla volt.
    Ceo raktaárnál meg béna banda volt.
  • Caliph
    megvannak a biztonsági fejlesztések..igazából az volt a bajom,hogy azonnal indultam a cél felé,kurumában ültem épp,szal le se kellett hívni,padlógázon száguldottam végig,és mire átértem a térképen már a fele cuccot elpasszolták a genyók,esélyem sem volt többet menteni belőle,talán csak akkor ha épp heliben vagy repcsiben ülök és gyorsabban odaérek
  • Plata
    Sosem hallottam még olyat hogy valakinek több támadása lett volna egyszerre.
    Eddig volt talán két támadásom,egy meth egy kokó.Na meg egyszer a CEO raktáramat támadták meg.
    Pedig régóta megvannak a gyáraim és elég sok eladásom is volt.
  • RJoco
    Én a múltkor szintén hasonlóan jártam.
    Solo-ban próbálgattam ezt-azt, beléptem MC-be, mert akkor a mellettem lévő járművet egyszerűen vissza tudom küldeni a garázsba és máris kérhetek egy másikat.
    Kérés után ki is akartam lépni, de nem engedte. Akkor látom, hogy mi van. Úgyhogy vissza is tettem a járművet és kértem a Kuruma-t. Lerendeztem a kokót, mindjárt utána jött a meth, azután meg a fű. Szerencsére mind a városban volt és a kokóhoz igencsak közel is voltam. Az is szerencse, hogy csak ez a 3 volt és a bunker kimaradt.
    Amúgy mindegyiknek van biztonsági fejlesztése.
  • Caliph
    mekkora szopás: belépek solo sessionba eladni,már jön is a megtámadtak szöveg,mire átérek a térkép túloldalára a fele cuccnak annyi..,.
  • gabesz012
    Köszi, akkor majd megpróbálom az újraindulást. :) Meg megveszem a fejlesztést is.
  • Plata
    Rosszul emlékeztem,kokót csak publicban lehet supplyzni is meg eladni is.
    Nekem most így áll a kokain üzlet,utóbbi hónapokban kicsit elhanyagoltam és nem foglalkoztam vele.
  • RJoco
    A kokónál, ha jól emlékszem, akkor egy teljesen feltöltött supply-ból csinálnak két kockányi terméket. Ha megvan a technikai fejlesztés. Az emberek csak meggyorsítják.
    Ha nincs meg a technikai fejlesztés, akkor egy teli supply-ból egy kocka készül.
    Vagyis 2,5x fel kell tölteni a készletet. Jobban mondva 3x75k-t fizetsz, viszont félig tele marad a készlet, míg az árú megtelik.
    Alapértéknek úgy 252-256k-t fog kiírni, de ezt 300k fölött lehet eladni.
    Ha nálad nem kerek valami, akkor érdemes lehet újraindítani a termelést, mert valami nem kerek.
    Leállításnál elvész az áru. Szóval előtte add el ami van.
    Ha online vagy, akkor termel. Akár solo session-ban is lehetsz. Nem kell se ceo-ba, se mc-be lépni.
  • Plata
    A kokó jól hozza a pénzt,de kell bele a fejlesztés,a gépeket és a munkásokat is fejleszteni kell,akkor többet termelnek,gyorsabban és kevesebb alapanyagból.
    Csak az eladáshoz kell public-ban lenni,supply vételhez és termeléshez nem.
  • gabesz012
    A cocaine üzletet kicsit elmagyarázhatná vki. Én eddig csak buktam rajta, ha a befektetést is nézem, akkor jó sokat. Egyelőre csak az olcsóbb upgrade van rajta, de akkor sem értem, hogy miért nem működik. Kirablásról sem kaptam értesítést. A supply-t mindig megvettem. A játékban eltelt 1 egész nap, míg online voltam. Megjelent fél kockányi product, ami 24k ennyi fejlesztéssel (a supply-ból még 3 kocka maradt). Újabb egy nap után ugyanannyi product, de elfogy a supply. Csináltam már úgy is, hogy rátöltöttem a supply-t, de akkor sem termelt többet. Sőt, olyat is csinált, hogy teljesen elfogyott a supply, product meg egyáltalán nem volt. Meg olyan is volt egyszer, hogy benéztem, 96k-t ért a product, de mondom még megcsinálok egy VIP missziót, erre miután visszatérek, ismét 24k-t ír. Ez nekem nagyon nem kerek. Csak az eladáshoz kell public MC-ben lenni, nem? Ha invite only-ban vagyok CEO, akkor is kéne termelnie, nem? Bár direkt kipróbáltam úgy is, hogy folyamatosan MC vagyok public szerón és akkor is 2 játéknap után állt 24k-n...

Az import/export+vip missziók viszont tényleg jól termelnek. Ha minden jól jön ki, simán megvan fél óra alatt 400-500k. Következő lépés a bunker+gun running lenne. Érdemes abba belevágni? Vagy esetleg van valami jobb, amit egyedül is lehet csinálni?
  • RepeszElek
    Örülj neki
  • Plata
    Asszem be bugolt a klubom.
    Ugye 5 technikus melózhat a klubban és öt féle terméket lehet velük termeltetni,nekem most 5 technikus-al hat féle alapanyagot termel.
    A marihuána gyáram be van zárva és nem működik,nem is lehet emiatt termelni a klubban mariskát,a gyár mégis termeli a mariskát.
  • RepeszElek
    Így isvan, én pl. olyan beteg állat vagyok hogy kizárólag csak full public session-ban idegenek közt vagyok hajlandó autót lopni és kb. 500 ezer értékig eladni is, fél milla felett már azért már én is saját egyszemélyes sessiont csinálok.
    Igaz már csak akkor melozom ha valamire bónusz jár, dupla pénz eladáskor stb. akkor viszont jól megszedem magam utána abból élek, meg bunker eladásokból.
    Ezt a klubbos dolgot nekem találták ki mert semmit nem kell tenni a pénzért csak hát lassú.
  • PiszkosFred
    Tisztaban vagyok vele hogyan mukodnek a sessionok es melyik tevekenyseg melyikben erheto el, es melyikben van letiltva :) Nyilvan mindenkinek megvan a maga kedvenc megoldasa, nincs ezzel baj, mindenki ugy jatszik, ahogy az neki jo es/vagy szorakoztato.
  • Plata
    Crew session általában nem zárt session,csak vannak olyan ügyes tagok akik csinálnak üres sessiont,ahova jobb esetben idegenek be sem jönnek,vagy ha betéved 1-2 akkor megy rá kick.
    Van hogy félnapokat el lehet játszani úgy hogy egy idegen sem jön be.
    Én ládázgatni szeretek.
  • PiszkosFred
    Nyilvan ott az invite only meg a crew session is, mint megoldas sok esetre. De peldaul te kerulod a CEO-s import-export (auto bizniszt foleg), ahogy irtad, en viszont szeretek autot lopni majd/es leszallitani jo aron rovid idon belul, ahhoz meg kell a public session, mert anelkul nem fog mukodni. A cargo begyujtest meg be is vallalom idiota kozegben is, mert ott par ezret bukok rajta ha bukok, az auto begyujtese se veszes (bar ott mar nagyobb lehet a kar). De egyedul jatszva egy 100k-s auto vagy egy 90k-s transport eseteben inkabb nem kockaztatok.

Ha van online ismeros vagy megbizhato crew tag, aki raer es tud segiteni, akkor nincs gond a tomott public sessionnel sem, sot, a penz miatt inkabb igy csinalom ha lehet, mert tudom, hogy siman megoldjuk, van testorseg es hat a sok penznel a meg tobb penz a jobb. De ha epp nincs senki elerheto, de kell a penz valamire, amit kineztem, akkor nem kockaztatok es magam csinalom, soloban :)
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.09.09. 12:53:23
  • Plata
    Hát akkor engem is nevezhetsz beszarinak,én ugyanis csak crew sessionban játszom,ahol jobb esetben nincs idegen,no meg jobb esetben akár afkolhatok félóráékat is.
    Vagy azt csinálok amit akarok zaklatás nélkül.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.09.09. 12:26:32