• RepeszElek
    Tök igazad van,de én már kijátszottam a gta-t és meg van minden ami érdekelt, ruhàk, jàrművek stb.
    Csak bunker eladásokat csinálok meg a klub hoz valamennyit, amúgy utálom és unom már a pénzszerző feladatokat.

A telefonomon elszoktam inditani míg a sessionben mozgok hogy keressen valami melót,ebből áll a játékom mert azokat még szeretem.
    A baj hogy mostanában nem igazán talál, elfogytak a játékosok,ezért múltkor már más játékkal voltam kénytelen játszani.
    Éjjel aztán úgy ahogy lesznek a szervereken de nem igazán van időm éjjel játszani meg szerintem azok nem EU szerverek vagy nem tom. de érezhető hogy legalább 1 másodperccel késöbb történek dolgok a hátrányomra.
    Tutira szar a pingem a szerverrel.
    A battlefildben mutatja szervereket és hogy milyen a ping-em velük így ott kitudom választani itt sajnos nem.

Mindegy amúgy majd átmegyek assist aim sessionba, ott automatikusan becélóza majd és leszedi motorrol nekem.
    Konzolon nagyon durva az a célzásrásegítés, kb. nincs ooyan páncélozott jármű amira ha rácélzol nem szedné ki 1 mo alatt a sofört egy kétcentis lyukon át.
    Ezért nem szeretem mert fogyatékosoknak van kitalálva de ez a motor valami iszonyatosan nagy OP cucc free assist sessionban.
    A stromberg úgy ahogy leszedi bár de ha már ketten vannak nincs esély.
    Tegnap hárman voltak, 10en voltunk a sessionben és mindenkit leftelt miatik.
    A Rockstar miért engedi az ilyet.. Túl nagy elönyhöz juttat.
    Pay to win!