• gabesz012
    A cocaine üzletet kicsit elmagyarázhatná vki. Én eddig csak buktam rajta, ha a befektetést is nézem, akkor jó sokat. Egyelőre csak az olcsóbb upgrade van rajta, de akkor sem értem, hogy miért nem működik. Kirablásról sem kaptam értesítést. A supply-t mindig megvettem. A játékban eltelt 1 egész nap, míg online voltam. Megjelent fél kockányi product, ami 24k ennyi fejlesztéssel (a supply-ból még 3 kocka maradt). Újabb egy nap után ugyanannyi product, de elfogy a supply. Csináltam már úgy is, hogy rátöltöttem a supply-t, de akkor sem termelt többet. Sőt, olyat is csinált, hogy teljesen elfogyott a supply, product meg egyáltalán nem volt. Meg olyan is volt egyszer, hogy benéztem, 96k-t ért a product, de mondom még megcsinálok egy VIP missziót, erre miután visszatérek, ismét 24k-t ír. Ez nekem nagyon nem kerek. Csak az eladáshoz kell public MC-ben lenni, nem? Ha invite only-ban vagyok CEO, akkor is kéne termelnie, nem? Bár direkt kipróbáltam úgy is, hogy folyamatosan MC vagyok public szerón és akkor is 2 játéknap után állt 24k-n...

Az import/export+vip missziók viszont tényleg jól termelnek. Ha minden jól jön ki, simán megvan fél óra alatt 400-500k. Következő lépés a bunker+gun running lenne. Érdemes abba belevágni? Vagy esetleg van valami jobb, amit egyedül is lehet csinálni?