27706
-
#25543 Nevezz beszarinak, barminek, de ha nincs fenn ismeros vagy nem er ra, akkor a penzesebb szallitasi melokat vagy idoigenyesebb feladatokat solo public sessionben csinalom, nem kockaztatok. Multkor nem tudtam hazavinni a djket a repterrol, mert egy idiota feszt kilott, egymas utan tobbszor is. Keresek uj sessiont, erre a masikban pont a nightclubom elotti reszt kempelte valaki. Ezek poenos dolgok, persze, de amikor emiatt kezdhetem elolrol az egeszet ugy, hogy a GTAO-ra szant jatekidom fele ezzel megy el, akkor inkabb alttab es johet a solo session.
Ha csak marhulni akarok, unatkozom es szabadon akarok garazdalkodni, vagy esetleg egy-ket kevesbe fontos melot akarok, akkor jo egy tomott public is es johet az esetlges kaosz es masokat kempelo idiota, esetleg egy-egy modder, stb.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.09.09. 12:16:49 -
#25542 Az opressort csak azért szeretem, mert mellém rakja. Amúgy szívesebben repülök helivel.
Múltkor a Buzzard-om nem tudták leszedni, de párszor én leszedtem a gyereket és a vackát is szétlőttem, míg nem ült rajta :D
Kellett neki arcoskodnia.
@Plata:
Viszont ez csak akkor lehetséges, ha megvannak a megfelelő eszközök az ellentámadáshoz. Ahhoz meg játszani kell és nincs ideje az embernek arra várni, hogy na mikor jön már valaki, hogy ne egyedül játszak. Nem mindenki dolgozik 1 műszakban, sem pedig csak munkanap. -
#25541 Amikor nincs fenn senki, akkor nem tudsz ismerősökkel játszani.... -
RepeszElek #25540 Én sokat nyomtam másokkal, de a gta-ban jobban elvagyok egyedül illetve idegenek közt akikkel nem dumálok max angolul.
A sea of thices-ben már haverokkal játszom.
A terrabyte max a suply vásárlás miatt kéne de azt nem lehet vagy a opressor miatt ami már kezd egyre kevésbé érdekelni miután a strombergel folyamatosan levadászom őket. -
Plata #25539 De egyedül nem sok értelme van a játéknak,pont ezért Online hogy ne egyedül játssz hanem ismerősökkel.
Egyedül ki a fenének lenne kedve bármit is csinálni,jobb crew tagokkal együtt el szórakozni,akkor nem unod meg egyhamar. -
#25538 A konzol nagy előnye a fix hardver és a fix grafikai beállítás. Nem is olyan szép a végeredmény, mint egy PC-n. Még az új PS4 Pro-n sem.
Viszont szigorúbbak a követelmények is, így 16k HUF-ért nem félkész játékot vesz az ember és kevesebb a csaló is, mint PC-n.
Mivel előbb volt ez a drága gépem, mint PS4-em, így sajnáltam volna nem kihasználni, ezért nem is tudtam megszokni a kontrolleres lövöldét. A bill+joy/egér kiegészítőről meg csak rosszat olvastam, így nem áldoztam rá pénzt. Majd kihasználatlanság miatt el is adtam.
A játék legnagyobb baja a kevés tartalom. Kapjuk a rengeteg kocsit, meg "vackokat" méregdrágán, amihez aztán farmolhat az ember vagy veheti a kártyát.
Lehet, hogy sokan játszanak egyedül és épp ezért a mostanában jött dolgok nekik olyan, mintha nem is lenne.
Én is így vagyok vele. A bázisos küldik nincsenek meg, mindegyik legalább 2 emberes meló. Az új feladatok is legalább két embert igényelnek.
A nightclub szintén csak a pénzt viszi. Persze hozza is valamennyire, de vegyél Terrabyte-ot (mert jó, a klub szempontjából lényegtelen), meg furgont a szállításhoz (na ez nem lényegtelen).
A Terrabyte-ból nem lehet eladni, csak lopásokat indítani (ez mondjuk érthető), de miért nem lehet supply-t venni? Az a pár feladat meg egyszer kétszer izgalmas, de nem hoz annyit, hogy farmolható legyen.
Igazán a legjobban az NPC lövöldözését szeretem benne. Feszültséglevezető, hogy lelőhetem a gyökereket. Az életben sajnos nem lehet a csillagokat egy telefonhívással vagy híd alá rejtőzéssel eltüntetni. -
RepeszElek #25537 Hál istennek konzolon nem lehet panasz a játékra.
Mindig elindúl,mindig jól fut, persze laggol mint állat meg ledob a szerverről ha olyana van de itt inkább a játékos állomány az ami aggaszt mert érezhetően csökken még az új dlc sem hozott változást.
Kezdik unni az emberek sajna, -
#25536 Ne is mondd. A múltkor eladtam pár kocsit. Az utolsónál láttam, hogy 1,64 M körül volt az egyenlegem. Eladás után lett 1,66 M
Gondolom levonták a levonni valót, nekem meg elment a kedvem. Pár napra el is ment a kedvem a játéktól.
Amúgy meg még mindig ez a leginkább egyedül játszható mód.
Az MC eladás múltkor rendesen megszívatott. Olyanokat dobott be, amiket egyedül nem lehetett. Volt olyan is, amit épp sikerült időre befejeznem, míg korábban azért nem így volt vele.
És még az is közre játszik, hogy a játék néha kifagy. Bár most vissza lett rakva alapra a grafika, de nem játszottam annyit vele, hogy biztosat mondhassak.
Szerintem az nvidiasoknak elcsesztek valamit január-február környékén. Másnál is vacakol ahogy PH-n olvastam.
Az meg röhej, hogy egy 2000+ euróba került gépen ne fusson maxon a játék. Nem azért vettem ilyen drágát, hogy low grafikán játszak. -
Plata #25535 Háát én jó ha félévente egyszer pvp-zek.
Repülővel soha.
Általában crew sessionban nyugi van.
Ha nincs akkor új session,vagy kick. -
RepeszElek #25534 Adversary módban gyakorold be a repülést,nekem az segített.
Én is béna voltam a laserrel sokáig ma már ha nagy a baj egyből ahhoz nyúlok, kivéve ha mk2es opressor jön mert akkor stromberg a tuti.
Az már a deluxo ellen is bevált,de a deluxo-t ma már simán kinyirom a laserrel. -
Plata #25533 Azt nem értem minek vacakoltok még autólopással,mikor nem is éri meg annyira,túl sok időt kell ráfordítani,a nettó bevétel sem olyan sok,főleg ha levonjuk a sérülést meg egyéb vackot.
Cargobob-os eladásnál ha leteszed a kocsit utána is üldözhetnek még helik,nem hiszed el de nekem még a csatornába is le spawnolt a játék két buzzardot,ott menekültem az üldözők elől,legnagyobb döbbenetemre oda spawnolta a buzzardokat,szép tűzijáték lett.
Kocsival menekülés nem gáz mert azt jól el tudom vezetni.
Repülővel vagy helivel az már más tészta,azt hiszem előző életemben kamikaze voltam.
Crew sessionban mindenki tudja ha én repülőbe ülök akkor menekülés mert mindjárt zuhanok.
Avenger-t azért szeretem mert azzal ha le is zuhanok max gázzal akkor sem robban fel,igaz átrendezi a környéket de túlélem.
Tudok én felszállni és repülni bármivel,egyszer még titan eladást is megcsináltam egyedül.
De ha felszállok repülővel akkor 99% eséllyel a leszállást elcseszem és zakó. -
#25532 Az a baj a lopásnál, hogy mindegy, hogy egyedül vagy, vagy nem. NPC-k jönnek, ahol jönniük kell. Csak az eladást könnyíti meg, ha nem vagy egyedül, de normális a társaság.
A cargobob-nál azt írják, hogy szállj jó magasra. Hát nekem úgy még sosem sikerült sértetlenül kocsit bevinni. Sose tudott olyan magasra emelkedni.
Sokkal jobb, ha nagyon alacsonyan szállsz. A heli kb. elpusztíthatatlan (legalábbis korábban így volt, max a vízbe süllyedés nyírta ki, de NPC-től még csak nem is füstölt) és az üldözők sem repülnek annyira alacsonyra, viszont úgyis csak téged lőnek. Arra kell figyelni, hogy a kocsit ne csapd oda a dombhoz, fákhoz, épületekhez.
A legjobb, ha pont egy magasságban repülsz az üldözőkkel, így biztos, hogy sem föntről, sem lentről nem találják el véletlenül sem a kocsit.
Másik megoldás, ha lerakod ügyesen a parton, kinyírod a heliket és beviszed lábon. Bár asszem, miután leraktad, már autóval jönnek ellened.
A védőket én is a szigetről szoktam lelődözni távcsövessel. -
#25531 >> Megvan, hogy mennyire kell eltávolodni a lopás helyszínétől, hogy jöjjenek az NPC-k. Szóval ez akár előre számítható, csak figyelni kell.
Pontosan, mindig ugyanarra es ugyanugy csinalom soloban, meterre pontosan lehet tudni, hogy mekkora az a tavolsag a raktarbol kihajtva, amikor spawnolnak az npck. Ugyanez igaz a lopott autokra is, meg lehet nezni a kornyeket, ki lehet okoskodni, hogy kb. merre induljunk es ha arra megyunk, hol er veget az X meter, ami utan spawnolnak, stb. Nyilvan ha baratsagosabb publicban vagyok, ott meg egyszerubb, ott nincsenek npck, viszont sokszor belefutok abba, hogy az utolso pillanatban robban a pofamba egy raketa, vagy barmi, kukazva az elozo X perc tevekenyseget minden tekintetben...
En hetvegi sofor vagyok (pilotanak meg rosszabb), igy jobb szeretem a kuruma biztonsagabol kinyirni az osszes hullamot, majd nyugdijas tempoban elvinni a kocsit, mint sem szaguldozzak vegig a varoson (autopalya meg hagyjan). Heli npc sem veszes, igaz ott tancolni kell a kocsival a celzas miatt, de megvan az hamar es lehet folytatni.
Meg a cargobobbal torteno lopasoknal is meg lehet azt csinalni, hogy elore leszallsz a szomszed szigeten, kilovod az oroket, npcket, stb. (messzirol, vagy ha mas nem atuszol a hajora), majd vissza a helibe es viheted is a kocsit. Mivel mindig jonnek helik, en ilyenkor padlogazzal (mar amennyiben van ilyen a heli eseteben :D) lelepek a cel fele, ekkor mar nem szorakozok, inkabb lojjenek egy picit az uldozo 2-3 heli.
Nyilvan, ha vannak tarsak es veluk csinalom, sokkal egyszerubb, hamarabb vegzunk es nagyobb a love is, de hat van, amikor egyedul jatszik az ember. :)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.09.08. 15:13:02 -
#25530 Megvan, hogy mennyire kell eltávolodni a lopás helyszínétől, hogy jöjjenek az NPC-k. Szóval ez akár előre számítható, csak figyelni kell.
A helyszínek elég korlátozottak szerencsére. Kivétel, amikor utcán haladót kell ellopni. És talán a rendőrös üldözős, amit rühellek is. Még sosem sikerült trükkösen megcsinálni, de szerencsére nem is volt sok.
Igazán Kuruma sem kell, bár tényleg sokkal előnyösebb. A lényeg, hogy sose álljon a kocsi az NPC-k és közted.
Illetve néha érdemes megfontolni, hogy visszalősz e vagy bevállalod a sérülést. Egy gyors verda lehagyja a helit a városban, de 1-2 ezer kár talán mégsem olyan vészes, mint 4 hullámot lelőni minigunnal vagy rakétával.
Normál esetben 4 hullám jön mindig. Ha bebugol a session, akkor lehet, hogy kevesebb. Több még sosem jött.
A 4 hullámba beletartozik a lehagyás is. Éppen ezért, ha csak 2 kocsit kaptál magad mögé, akkor jobb nem nagyon eltávolodni, mert utána szemből fog megjelenni az újabb 2. Közel a garázshoz...
Ha üres sessionban adsz el, akkor is kapsz 4 hullám NPC-t. Elég sokat adtam el így. Épp ezért van, hogy nem a kijelölt úton megyek néha, mert arra nincs jól védhető hely, inkább kerülök egy kicsit. Mindig ugyanott lövöm le őket. Általában egy 200-as tár bőven elég is. De néha ez is bebugol, mert az út túloldalán szokott tanyázni egy banda, akik a lövésekre betámadnak. Ilyenkor van, hogy csak 2 hullámot kapok, de le kell lőnöm a bandatagokat is. -
#25529 Nálam sosem volt még heli a környéken.
A Vinewood-os táblást utálom, mert ott mindjárt sérül kicsit a kocsi. A többit kényelmesen haza lehet vinni. -
Plata #25528 Van egy másik vicces dolog,ha jól emlékszem ahhoz duke o death kell.
MC eladásnál tolt minket valaki egy ilyen kocsival,vicces volt akárhányszor a teherautó közepét találta el a teherautónk úgy elszállt mint a huzat,állati nagyokat röhögtünk,mert szó szerint a városban pattogtunk a házakon.
Ha a teherautó közepét találta el mikor meglökött minket a teherautó kilőtt mint a golyó,szerintem lazán ment velünk 300 fölött.
A postás eladásnál a postás autót fel is lehet az égbe lőni így.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Bal0924 #25527 Köszi. Kipróbálom. Remélem sikerülni fog. -
Plata #25526 Van egy bug amit úgy lehet előhozni hogy kell csinálni pár bukfencet meg egyéb trükköt,utána a deluxo kb fénysebességgel megy.
Én nem csináltam sosem,de ültem kocsiban amikor valaki csinálta. -
Bal0924 #25525 Hogy lehet Deluxoval olyan gyorsan menni? -
Plata #25524 Hát,azt mondják gyorsabb.
Vagyis majd vesznek vissza a sebességéből,mert több a végsebessége,mint amennyinek kellene lenni. -
RepeszElek #25523 A deluxonak konzolon már javitották, de mondjuk az nagyon dúrva volt, pár másodperc alatt átszelte az egész térképet, opressornál még ilyet nem láttam viszont leget hogy gyorsabb mint kéne mert probáltam robbanos sniperrel célba venni de nagyon pro játékosnak kell lenni hozzá meg ugye kicsi is.
A thermal helmet rohadt bug-os xboxob.
Most egy után ott tart a dolog hogy müködésre sem tudtam bírni. -
Plata #25522 Ha igaz opressornak van valami speed glitch.
Azért gyors.De tán javítják.
Deluxonak is van.
Be lehet bugolni hogy menjen vagy 500-al. -
RepeszElek #25521 Engem egy játékos megkergetett vele tegnap, és saját bőrömöm kellett tapasztalnom hogy elég op.
Gyorsabb mint gondoltam.
Igazából a jet meg a helik ellen a leghatékonyabb mert a rakétákat kikerüli vagy elhárítja, gyors és kicsi a rakétája meg életveszély..
A deluxo volt ilyen.
Az a baj mivel gyorsabb mint a deluxo nem tudsz nagyon közel menni laserrel hogy kivédjed a rakétáit mert hamar eltávolódik és simán helyben rádfordúl bárhol a levegőben.
Az emelkedése is jó, főlakartam menekülni jó magasra a hydrával hogy onnan csapjak le rá mint egy sas :) de simán tartotta tempot utánam.
Azért persze mint mindent ezt is ki lehet nyírni mondjuk egy strombergel vagy deluxoval vagy mk1es opressorral vagy vegyél te is egy ilyet.
Gondolom azért majd ennek is nerfelik a rakétáját mielött a jetesek nagyon elkezdenének hisztizni..
Ajánlott vétel a cucc, szerintem èn is veszek egyet.
-
Plata #25520 Még sosem harcoltam vele,max NPC ellen. -
RepeszElek #25519 Kicsit tényleg op lett ez az új opressor, stromberg azért leszedi de jet-el gondjaim vannak, olyan gyors a rakétája.
Gondolom az lesz mint a deluxonál. Kicsit hagyják hogy vegyék az emberek aztán majd nerfelik. -
#25518 Az eljaras nalam ott is hasonlo: (ha nem publicban vagyok) megneztem mar korabban, hogy jonnek a helik, aztan az akcio elott a kocsival beallok oda (van ott egy hid, az ala), atuszok az ugratohoz, kinyirom a testoroket tavolrol, aztan akcio. Ugratok, bepattanok az otthagyott pancelozottba, kilovom az npcket es a heliket es hajra, folytatom a lopott verdaval haza. :) -
Plata #25517 Általában négyesével adom el kocsikat crew sessionban.
A lopást rühellem,volt már olyan lopásom ahol úgy törtem össze a kocsit hogy lopásnál telibe találtam vele egy NPC helit.
Van az az autó amit úgy kell ellopni hogy a rakétaugratással indul,lopom el szállok vele és puff telibe egy helit. -
#25516 Hat, ha a korabban lenyult kocsit viszed el az uj gazdajahoz - mindezt solo sessionben vagy egyeb, de nem public sessionben, ahol npck jonnek ellened es nem jatekosok - akkor erdemes egy olcso kocsival letesztelni az elejen, hogy hol jonnek/spawnolnak az ellenfelek, majd legkozelebb odaallni a kurumaval, aztan inditani a szallitast, a kocsival gyorsan odahajtani, atulni a kurumaba, abbol vegezni az npckkel, majd visszaulni a leszallitandoba es hajra, 100k-s kocsi leszallitva. Altalaban 3-4 hullamban jonnek az npck, dupla kocsival, agyaggalamb loveszet az egesz es mivel teged lonek es a kurumat, a draga kocsiban nem esik kar. Mindez megvan 15 perc alatt, majd egy 5-10 perces sightseer vagy headhunter (helivel) es johet is a kovetkezo auto leszallitasa.
Nyilvan partyban haverokkal, egyszerre tobb autot is szallitva meg jott a haszon es picit nagyobb a kaosz, de hat valamit valamiert. :)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.09.07. 15:01:24 -
Plata #25515 Autóeladással már egy ideje nem foglalkozom,túl sok idő kell hozzá és kevés a bevétel.
Meg nem is vagyok oda az autólopásért.
Utoljára mikor loptam a kocsikat nem is magamnak loptam,oda adtam ismerősnek mert kezdő volt és jól jött neki a plusz kocsi,az én raktáramban csak drága kocsi lopás van,loptam neki egy rakás drága autót elvittem az ő raktárához ő meg berakta magának.
Az a baj fel tud idegesíteni mikor szarrá lövik a kocsit NPC-k,pár ezres kár már idegesít,meg úgysem hoz olyan sokat,így inkább hagyom a fenébe.
Ládázni szoktam mert az vicces.
Van 5 raktáram,van egy raktár bullion-nak,egy raktár jewelrynek,egy raktár gemstone-nak,egy raktár antikvitásnak,na meg egy raktár minden másnak.
Ezenkívül van 4 Mc gyáram,amiből most csak 3 üzemel,cc/meth/kokó,mariska gyár le van kapcsolva.
Van hangáram,bunkerem.Hangár az csak repülőraktárnak van használva,bunkerben felesben termelés felesben kutatás megy.
Na meg van a Nightclub,azzal foglalkozom főleg mostanság,5 technikus dolgozik benne,passzívan termelik a pénzt.
A három Mc gyár is csak azért üzemel mert ott melózik 3 technikus.Másik két technikus az ládázik meg bunkerben melózik.
Kikapcsolódásképp ládázni szoktam. -
gabesz012 #25514 Jah, az valahogy kimaradt nekem, hogy majd az event után. :) De így oké.
Plata: azt nem írtam, hogy autó export/import. Nem vagyok én még annyira tele lóvéval, hogy terrorbyte-ot vegyek. :D Következő beruházás az MC club+cocain lesz. Meg egy saját buzzard is kéne már. -
#25513 Kesobb jon a penz. Egyszerre majd a 250k-s alaposszeg + a 6 nap * 150k, de majd csak az "event" utan, legkesobb szept 17-ig (All bonus GTA$ will be deposited in your Maze Bank account no later than September 17th).
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.09.07. 09:23:58 -
Plata #25512 Ha mindennap belépsz akkor kapsz pénzt,a hét végén.
CEO ládázásnál vagy támadnak vagy nem,küldetéstől függ.
Ládázást úgy jó tolni ha van több raktárad meg Terrorbyte.
Akkor nem kell hazamenni irodába és CD nélkül lehet tolni.
Ugye ha lopsz 3 ládát akkor kapsz olyan 5 perc cd-t.Feltéve ha gyorsan végzel.
De ha van több raktárad nincs gond,lopsz a másikba.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.09.07. 09:18:44 -
gabesz012 #25511 Nekem direkt freemail-es, mert a gmail-t csak a tényleg fontos levelezésekre használom. Ez a része mindegy is, de a lényeg, hogy nekem eddig mindig megjött, amikor jelszó reset-et kértem, akkor is.
Más: ti megkaptátok az e-heti pénzt? Elvileg ezen a héten 1,1 millának kéne jönnie, de eddig ebből én egy centet nem kaptam... Nemrég kezdtem el az import/export-ot. Ez tök jó bevételi forrás, csak ehhez is mák kell. A leginkább akkor jó, amikor solo private session-t csinálok és max 1-2 ember lép vissza, aki(k) ugyanúgy CEO(k), mert ha jól vettem észre, ebben az esetben nem jönnek NPC-k. Vagy ez tök random, hogy támad a gépi ellenfél, vagy sem? -
Plata #25510 Hotmail rég szar.
Buktam miatta bnet accom,jó régi volt.
Wow d2 wc3 játékok voltak rajta.
Ezért lett két éve új wow accom. -
ntex #25509 Sikerült gmail-esre átrakni, bár itt is a spambe került kapásból amit küldtek, nem tudom miért. Mindenesetre jó tudni hogy már a hotmail is egy rakás sz*r... Freemail-nél már többször szívtam azzal hogy nem jöttek meg ilyen fontosabb emailek, bezzeg a mindenféle csaló meg spam mailek jönnek rá naponta... Hotmaillel még nem jártam így. Innentől asszem minden lényegesebb accountom átpakolom erre az új gmail címre.
Utoljára szerkesztette: ntex, 2018.09.07. 01:07:33 -
Plata #25508 Szerezz egy gmail emailcímet.Arra megjön.
De ilyen vacakabb emailekre nem. -
ntex #25507 Oké, meglett a jelszavam. A probléma annyi, hogy tényleg freemail-es címre van regelve az acc. Viszont miután beléptem a Social Club accra és megváltoztatnám az emailt, sem a hotmail.com -os és sem az outlook.hu -s címemre nem jön meg a megerősítő email miután beírom neki a két cím valamelyikét. Néztem a spam mappákat is, sehol nincs új email. Mi a fenét csináljak most ezzel?
Utoljára szerkesztette: ntex, 2018.09.07. 00:40:46 -
ntex #25506 Az a baj hogy arra sem emlékszem De nagy eséllyel hotmailes volt akkor valszeg, mert ha freemailre nem jön meg akkor az accountot sem tudtam volna létrehozni nagy valószínűséggel, ha megerősítő emailt is küldenek az account létrehozásnál. -
Plata #25505 Milyen email címre regisztráltad?
Remélem nem freemail vagy citromail vagy hasonló.
Arra valszeg sosem megy ki. -
ntex #25504 Be akarnék lépkedni a most osztogatott pénz miatt de elfelejtettem a social club jelszavam, a password resetelő email meg baszik megjönni... Írtam a supportnak az elfelejtett jelszó miatt, kíváncsi leszek mit fognak rá válaszolni.
Utoljára szerkesztette: ntex, 2018.09.06. 22:43:12