• RJoco
    A konzol nagy előnye a fix hardver és a fix grafikai beállítás. Nem is olyan szép a végeredmény, mint egy PC-n. Még az új PS4 Pro-n sem.
    Viszont szigorúbbak a követelmények is, így 16k HUF-ért nem félkész játékot vesz az ember és kevesebb a csaló is, mint PC-n.
    Mivel előbb volt ez a drága gépem, mint PS4-em, így sajnáltam volna nem kihasználni, ezért nem is tudtam megszokni a kontrolleres lövöldét. A bill+joy/egér kiegészítőről meg csak rosszat olvastam, így nem áldoztam rá pénzt. Majd kihasználatlanság miatt el is adtam.

A játék legnagyobb baja a kevés tartalom. Kapjuk a rengeteg kocsit, meg "vackokat" méregdrágán, amihez aztán farmolhat az ember vagy veheti a kártyát.
    Lehet, hogy sokan játszanak egyedül és épp ezért a mostanában jött dolgok nekik olyan, mintha nem is lenne.
    Én is így vagyok vele. A bázisos küldik nincsenek meg, mindegyik legalább 2 emberes meló. Az új feladatok is legalább két embert igényelnek.
    A nightclub szintén csak a pénzt viszi. Persze hozza is valamennyire, de vegyél Terrabyte-ot (mert jó, a klub szempontjából lényegtelen), meg furgont a szállításhoz (na ez nem lényegtelen).
    A Terrabyte-ból nem lehet eladni, csak lopásokat indítani (ez mondjuk érthető), de miért nem lehet supply-t venni? Az a pár feladat meg egyszer kétszer izgalmas, de nem hoz annyit, hogy farmolható legyen.

Igazán a legjobban az NPC lövöldözését szeretem benne. Feszültséglevezető, hogy lelőhetem a gyökereket. Az életben sajnos nem lehet a csillagokat egy telefonhívással vagy híd alá rejtőzéssel eltüntetni.