27706
  • Bal0924
    Azért gyorsabb:
    Mert ha egyből online-ra mész, akkor be kell töltenie a térképet és minden egyéb dolgot, majd szervert keresni és rákapcsolódni.
    Sztoriból azért gyorsabb, mert ott már csak szervert kell keresnie. Minden mást már betöltött...
  • El Gigante
    Köszi! Akkor hagyom így!
  • Plata
    Nekem is gyorsabb úgy.
    Mindig úgy megyek fel,sztori onnan invite only majd onnan crew session.
  • PiszkosFred
    Viszont gyorsabb, nalam legalabbis sztori modba belepve majd onnan valtva onlinera hamarabb benn vagyok a jatekban, mintha egybol az online valasztanam ki. Ne kerdezd miert...
  • Bal0924
    Próbálj újra tenni a játékot.
    vagy eleve GTAolnine-t indítsad el.
    Utoljára szerkesztette: Bal0924, 2018.09.03. 21:03:30
  • El Gigante
    Sziasztok! Miért nincsen nálam online fül a kezdőképernyőn? Csak sztori mód van, onnan kell kiválasztanom a karakteremet, majd elfogadni a feltételeket! Elég macerás így!
  • bakvarnyu
    "verify integrity of game files" -hiba esetén azzal kezdeném.
  • priluki
    hi, olyan gondom van hogy nem enged fel online (kb 1 éve nyomtam utoljáta) ,mert azt írja más verzio .. steames a játékom .. valaki ötlet?
  • Bal0924
    Nem segítettek.
    Hogy keresel rá egy olyan hibára, hogy elindul, de mégse? (egy fekete ablak egy mikro pillanatra megjelenik és semmi se történik?

De megcsináltam. Nagy nehezen...
  • Alanw
    https://www.google.com/search?client=tablet-android-huawei&q=gta+4+win+10+fatal+error&spell=1&sa=X&ved=0ahUKEwjS_sPh0YzdAhVEVywKHe8tA-EQBQggKAA&biw=982&bih=1597
  • SAFIII
    A 4 legnagyobb hibája, hogy nincs vidék és egyhangú a város.
    Utána jön, hogy a PC port marék fos.
  • Plata
    Na igen San Andreas-ban mennyit hülyéskedtem velük.
    Jah a GTA 4-et azért is utálom mert egy optimalizálatlan fos.
    Amíg a GTA 5 high grafikán gond nélkül fut addig a gagyi GTA 4 low grafikán is szarakodik.
    Ne röhögtess már hogy low-ra véve a grafikát,eredeti játék fele annyi fps-el sem fut mint az 5.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.08.26. 00:30:40
  • Bal0924
    Kinek, mi jön be...
    Habár én a GTA 1, 2-t is nagyon szerettem.

Én az összeset végig vittem 100%-ra (kivéve a 3-at, nem tudtam 100-ra megcsinálni. A 3.szigeten a tűzoltó- vagy rendőrautósat nem tudtam megcsinálni.)
    Kár hogy kivették. (mentő, tűzoltó, rendőr küldetéseiket)
  • Plata
    Nekem steames,működni működik,csak épp nekem nem jön be a 4.
    Sem az alap játékot sem a dlc-ket nem játszottam még soha ki.
    Pocsék rossz az a zárt világ,GTA San Andreashoz képest lófing,GTA V meg fényévekkel jobb.
  • Bal0924
    Nekem se akar működni..
    Nem steam-es.
    Miután nagy nehezen offline-al aktiváltam, Elindul a Social Club, rámegyek hogy play (offline) majd kikapcsol az egész, szarik rám, hogy játszani szeretnék a játékkal.
    Azóta se tudtam vele játszani.Annak több mint 1 hónapja. Pedig nagyon játszhatnékom van vele..
    Utoljára szerkesztette: Bal0924, 2018.08.25. 19:47:45
  • allock #25488
    így
  • Plata
    GTA 4?
    Gondolom steames akkor,steames repair nem segít?
  • pubice
    sziasztok! az a problémám, hogy a GTA 4 eredetiben van meg és aktiválás után nem indul, fatal error ws 10 hibát ír ki, mit csináljak?
  • JaSoN HuNTeR #25485

Black Madonna fullliveset
  • Bal0924
    jó szabály. (több embernek is be kéne tartania...)
  • RepeszElek
    Mi az hogy eladás alatt lövöm ezt nem értem mert nem írtam ilyet.
    Nálam amúgy szabály hogy dolgozó playert nem lövök.

Ha érdekel az volt hogy beléptem egy sessionban és láttam három klán éppen írtotta egymást,mondom beszálok a balhéba aztán lassan mindenkit oda evett a fene és egy rohadt jó kis balhé keveredett belőle.
    Mindenki fair módon küzdött, aztàn egyszer csak a fél tàrsaságot ledobta.
    Utána átmentem egy másik sessionba ott három unatkozó emberkével elkezdtük lőni egymàst de baromira laggoltunk majd left-elt 16 player a sessionból egyszerre és egyedül marsdtam..
  • Bal0924
    Nem ledobta, hanem elmenekültek...
    Azért az nem szép ha eladás közben lövöd őket..
  • RepeszElek
    Hát azért olyan cuccok nem jöttek ami miatt egész nap afkoltassam a karakteremet.
    Megint elkezdtem unalmamban pvp-el foglalkozni hamár ennyi fegyver van a játékban de egy jó kis csata közben ledobta a fél csapatot a szerver.
    Nem megy ez nekik..
  • Dienes90
    konkrétan ha valaki állandóan be van loggolva és tv-zik, időnként még esetleg tölt supplykat kizárólag vásárlással, tegyük fel mindene maxos, akkor azért napi 1 milió, persze nap végén eladva tisztán bejön?! Bár egész nap futtatni nem éri meg otthon, max melóhelyen , mondjuk rendszergazdaként kb céges gépen.
  • DevLupius
    Igen, valós 24 óra.
    Ezen a KÉPEN látszik, hogy milyen üzletek futnak.
    Az a 758 ezer 20 óra alatt jött össze.
    Minden fejlesztés rajta van az NC-n, a coco maxra húzva a többi alapon van.
    Úgy látom, hogy a coco, pénz és methlabor 24 óra alatt tölt maxra, viszont a cargónak és a fegyvernek több mint 48 óra kéne, így ha fullon van ez a három akkor adok el, ezért a másik kettő sohasem lesz tele. Lehet ha maxra húznám a pénzest és methlabort akkor 18 óra alatt felnyomná maxra azt a hármat, de ne vagyok kapzsi.
    Ezzel a módszerrel mindig a teherautóval (nem kamion) kell kiszállítani, ezért azt felhúztam maxra, így a kis furgon sebességével lehet már vele haladni és hegyen sem gurul visszafele.
    Viszont amikor 900k felett volt a kiszállítás már kétszer kaptam olyan küldit, hogy a túlsúlyos teherautót emeljem be helikopterrel egy uszályra, ez tartogatott némi meglepetést :)
    ---
    Drón - Igen, nem vette észre a kiírást, hogy a robbantáshoz nyomva kell tartani az egérgombot.

• RepeszElek
    NC 900k/nap? Mármint 24 óra vagy mi?
    Nekem fullra húzva hozott kb 6 óra alatt 300 ezret.
  • Plata
    Igen nyomva kell tartani kb 5 másodpercig.
  • Nitrobrain
    szerintem azért nem tudtál robbantani vele, mert nem megnyomni kell, hanem lenyomva tartani és pár másodperc után robban
  • DevLupius
    Tegnap megvettem a drón állomást is és nekiestem a két küldetésnek ami...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

szerintem elég gyengére sikerült. Az elsőben egy épületbe kell drónnal berepülni majd kiütni az őröket és laptopról adatot lopni, majd egy személyt likvidálni valahol a városban. Úgy látom, ha súlyosan sérül a drón akkor kampeca neki, de végtelen számban lehet újat indítani. Miután megkaptam acélszemély koordinátáit felültem a op2-re odarepültem és rakétával a másvilágra küldtem 30 ropiért.
    A második küldetésnél egy ékszerüzletből kellett egy gyémántot meglovasítani. Drónnal kiütni mindent majd elhozni és leszállítani, szinte semmi kihívás nem volt benne, legalább 4-es körözés lehetett volna, így ajándék 30 ropi volt.

A drónnal kb. 500 méterre lehet eltávolodni a kocsitól majd jelvesztés és jöhet az újabb drón.
    Úgy vettem észre, hogy a drónt csak akkor veszik észre az emberek ha szinte nekik repül.
    A sokkolástól meghalnak a delikvensek, viszont nekem nem sikerült felrobbantanom vele senkit mert nem robbant.
    Az irányítása a fe/le PageUp/PageDown miatt macerás, gondolom ezt át lehet állítani mert probléma a folyamatos süllyedés miatt mindig átnyúlkálni a PageUp-ra, persze ha három kezem lenne nem lenne gond.
    Vártam, hogy legyen benn olyasmi "drón" küldetés mint a ViceCity-ben, de még utalást sem találtam rá.
    Elhoztam BlackMadonnát is, aki szép kis darab, jól össze van rakva :)
    Reméltem, hogy kapunk mellé egy jó kidolgozott, izgalmas és hosszabb küldetést, de sajnos csalódtam, ennyi erővel be is csengethetett volna.
    ---
    Az MK2 nekem jobban használható mint helikopter, rövidebb távon gyorsabb, de a levegőben talán nagyobb távnál nincs különbség.
    Manőverezni sokkal jobban lehet vele, leszállás egyszerű.
    Azonnal elérhető MC-ből vagy kikérhető garázsból.
    Repkedtem vele a hegyek között és úgy látom, hogy van benne valami talajbecsapódás elkerülő rendszer, eddig még nem tudtam vele meghalni. Ahol a helikopter felrobban ott ez pár karcolással megússza. (gondolok itt... fába repülés, hegygerincnek csapódás, durva földre szállás vagy épületnek ütközés persze nem fénysebességgel)
    ---
    Mivel nekem a NC passzívan hozza a 900k-t naponta AFK-ban, a gyárak töltögetésének nincs értelme, ezért a terrorbyte ezen funkciója fölösleges, csak a MK2 tuningolásra és az 5 küldetés felvételére használom.
  • Alanw
    rendszergazda jogusultsaggal inditsd a telepitot...jobbklikk az exe fajlon-futtatas rendszergazdakent....csak tipp
  • RepeszElek
    Hát konzol fronton nem nagyon jött lázba a nép eddig.
    Új cuccokat nem is látok,klubokat is csak elvétve azok is alap szinten vannak.
    Kéne egy olyan szerver ahol nem lehet passzívba rakni magad.
    Mióta 200 felett van a rangom sokszor nyírnak ki úgy hogy csak rám lő utána rögtön passzívba rakja magát majd mikor nem figyelek megint megtámad majd megint passzív, ha meg rárakom a bounty-t gyorsan felszívódik.
  • Plata
    Drone kell a küldikhez.
    Anélkül nem is tudod elindítani.
    Terrorbyte meg jó.
    Érdekes küldijei vannak.
  • Bal0924
    Deluxonál jobb.
    Buzzard-nál, nem tudom.

Tulajdonképpen semmire, a hatótávja rövid. Lehet vele sokkolni az embereket. (játékoson nem próbáltam)

Azt a Terrobyte - vagy mi a neve - eleve nem érdemes megvenni hogy olcsóbban megvedd az opresszort. mert eleve többet költesz a járgányra és a olcsóbb motorért..
    Utoljára szerkesztette: Bal0924, 2018.08.15. 13:49:04
  • blackfalcon
    Nem, már az egész játékot töröltem és újra raktam.
  • Dienes90
    Mire is jó a drón? másfél hete fel se mentem...
  • RepeszElek
    Akkor végülis a terrorbyte-ot csak a küldetések miatt és a oppressor miatt érdemes negvenni.
    Az oppressor mk2 jobb közlekedési eszköz mint a buzzard vagy a deluxo?
  • DevLupius
    Tegnap megvettem a Terrorbytot, a drón állomást közel 1 milláéer nem, de az Op MKII garázst igen.
    Az OP MK II vételéra 1 millával olcsóbb volt miután megcsináltam 5 Client Job-ot a Terrorbyte küldetésiből.
    Sajnos csak 2 küldetés volt elérhető, mert kettőhöz a drón állomás kell, egyhez meg több MC-s, így lezavartam 3 bankrablást és 2 autó szkennelő lopást. A küldik 30 ezret adnak és gyorsan megvannak.
    Mivel egy millát spóroltam a OP 2-őn, felhúztam fullra, kapott rakétát is ami szerintem jól használható, viszont a sebességén nem éreztem a változást. A gép nagyon jól használható, 2 órát mentem vele és nem haltam meg egyszer sem. Mivel motor kategória, bárhol tárolható, így MC-ben egyből a seggem alá rakja ha odakérem. Beraktam MC garázsba hogy megkapja a healt UP bónuszt, de tegnap még nem töltötte az életerőm mikor rajta ültem. Ha úton megyek vele sokkal gyorsabban megy, az utánégető a levegőben nem sokat ér, lebeg a levegőben és víz a felett is.
    A Terrorbyte-ból sajnos csak supply lopás indítható, nem látható részletes infó az üzemekről (készlet/supply), ezt igazán belerakhatták volna, így továbbra is lehet visszamenni a CEO és MC épületbe, hogy megtudjam mi a helyzet az üzemekben.
    A következő NC kiszállításból megveszem a drón állomást. Ja, a Player scanner meg igazán jó amikor farkasszemet nézel a becsapódó RPG gránáttal :) mire feldolgoznám a beérkező információt már a túlvilágon vagy. Ennek mi értelme vajon?

• Bal0924
    A Social Club újrarakása nem oldja meg?
  • blackfalcon
    Sziasztok!
    Egy kis segítséget szeretnék kérni, a frissítés óta, játszom vele egy napot, majd másnap folytatni szeretném, és itt jön elő a problémám le kell töltenem kb. 946 mbyte-nyi adatot.Azért probléma, mert letöltöm harmad nap megint le kell töltenem szal minden nap, ha játszani akarok vele.Eddig ezt nem csinálta, mi lehet a probléma???
    Csak olyanok válaszoljanak, akik értenek hozzá, hülyeségre nincs hangulatom.
    Előre is köszi a válaszokat.
  • Caliph
    egyelőre se idő se pénz ,szal majd egyszer... de prioritás lenne a terrorbyte ha lehetne vele suplyt venni...
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2018.08.14. 21:03:36