>> Megvan, hogy mennyire kell eltávolodni a lopás helyszínétől, hogy jöjjenek az NPC-k. Szóval ez akár előre számítható, csak figyelni kell.
Pontosan, mindig ugyanarra es ugyanugy csinalom soloban, meterre pontosan lehet tudni, hogy mekkora az a tavolsag a raktarbol kihajtva, amikor spawnolnak az npck. Ugyanez igaz a lopott autokra is, meg lehet nezni a kornyeket, ki lehet okoskodni, hogy kb. merre induljunk es ha arra megyunk, hol er veget az X meter, ami utan spawnolnak, stb. Nyilvan ha baratsagosabb publicban vagyok, ott meg egyszerubb, ott nincsenek npck, viszont sokszor belefutok abba, hogy az utolso pillanatban robban a pofamba egy raketa, vagy barmi, kukazva az elozo X perc tevekenyseget minden tekintetben...
En hetvegi sofor vagyok (pilotanak meg rosszabb), igy jobb szeretem a kuruma biztonsagabol kinyirni az osszes hullamot, majd nyugdijas tempoban elvinni a kocsit, mint sem szaguldozzak vegig a varoson (autopalya meg hagyjan). Heli npc sem veszes, igaz ott tancolni kell a kocsival a celzas miatt, de megvan az hamar es lehet folytatni.
Meg a cargobobbal torteno lopasoknal is meg lehet azt csinalni, hogy elore leszallsz a szomszed szigeten, kilovod az oroket, npcket, stb. (messzirol, vagy ha mas nem atuszol a hajora), majd vissza a helibe es viheted is a kocsit. Mivel mindig jonnek helik, en ilyenkor padlogazzal (mar amennyiben van ilyen a heli eseteben :D) lelepek a cel fele, ekkor mar nem szorakozok, inkabb lojjenek egy picit az uldozo 2-3 heli.
Nyilvan, ha vannak tarsak es veluk csinalom, sokkal egyszerubb, hamarabb vegzunk es nagyobb a love is, de hat van, amikor egyedul jatszik az ember. :) Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.09.08. 15:13:02