Plata#25515
Autóeladással már egy ideje nem foglalkozom,túl sok idő kell hozzá és kevés a bevétel.
Meg nem is vagyok oda az autólopásért.
Utoljára mikor loptam a kocsikat nem is magamnak loptam,oda adtam ismerősnek mert kezdő volt és jól jött neki a plusz kocsi,az én raktáramban csak drága kocsi lopás van,loptam neki egy rakás drága autót elvittem az ő raktárához ő meg berakta magának.
Az a baj fel tud idegesíteni mikor szarrá lövik a kocsit NPC-k,pár ezres kár már idegesít,meg úgysem hoz olyan sokat,így inkább hagyom a fenébe.
Ládázni szoktam mert az vicces.
Van 5 raktáram,van egy raktár bullion-nak,egy raktár jewelrynek,egy raktár gemstone-nak,egy raktár antikvitásnak,na meg egy raktár minden másnak.
Ezenkívül van 4 Mc gyáram,amiből most csak 3 üzemel,cc/meth/kokó,mariska gyár le van kapcsolva.
Van hangáram,bunkerem.Hangár az csak repülőraktárnak van használva,bunkerben felesben termelés felesben kutatás megy.
Na meg van a Nightclub,azzal foglalkozom főleg mostanság,5 technikus dolgozik benne,passzívan termelik a pénzt.
A három Mc gyár is csak azért üzemel mert ott melózik 3 technikus.Másik két technikus az ládázik meg bunkerben melózik.
Kikapcsolódásképp ládázni szoktam.