• DevLupius
    Tegnap megvettem a drón állomást is és nekiestem a két küldetésnek ami...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

szerintem elég gyengére sikerült. Az elsőben egy épületbe kell drónnal berepülni majd kiütni az őröket és laptopról adatot lopni, majd egy személyt likvidálni valahol a városban. Úgy látom, ha súlyosan sérül a drón akkor kampeca neki, de végtelen számban lehet újat indítani. Miután megkaptam acélszemély koordinátáit felültem a op2-re odarepültem és rakétával a másvilágra küldtem 30 ropiért.
    A második küldetésnél egy ékszerüzletből kellett egy gyémántot meglovasítani. Drónnal kiütni mindent majd elhozni és leszállítani, szinte semmi kihívás nem volt benne, legalább 4-es körözés lehetett volna, így ajándék 30 ropi volt.

A drónnal kb. 500 méterre lehet eltávolodni a kocsitól majd jelvesztés és jöhet az újabb drón.
    Úgy vettem észre, hogy a drónt csak akkor veszik észre az emberek ha szinte nekik repül.
    A sokkolástól meghalnak a delikvensek, viszont nekem nem sikerült felrobbantanom vele senkit mert nem robbant.
    Az irányítása a fe/le PageUp/PageDown miatt macerás, gondolom ezt át lehet állítani mert probléma a folyamatos süllyedés miatt mindig átnyúlkálni a PageUp-ra, persze ha három kezem lenne nem lenne gond.
    Vártam, hogy legyen benn olyasmi "drón" küldetés mint a ViceCity-ben, de még utalást sem találtam rá.
    Elhoztam BlackMadonnát is, aki szép kis darab, jól össze van rakva :)
    Reméltem, hogy kapunk mellé egy jó kidolgozott, izgalmas és hosszabb küldetést, de sajnos csalódtam, ennyi erővel be is csengethetett volna.
    ---
    Az MK2 nekem jobban használható mint helikopter, rövidebb távon gyorsabb, de a levegőben talán nagyobb távnál nincs különbség.
    Manőverezni sokkal jobban lehet vele, leszállás egyszerű.
    Azonnal elérhető MC-ből vagy kikérhető garázsból.
    Repkedtem vele a hegyek között és úgy látom, hogy van benne valami talajbecsapódás elkerülő rendszer, eddig még nem tudtam vele meghalni. Ahol a helikopter felrobban ott ez pár karcolással megússza. (gondolok itt... fába repülés, hegygerincnek csapódás, durva földre szállás vagy épületnek ütközés persze nem fénysebességgel)
    ---
    Mivel nekem a NC passzívan hozza a 900k-t naponta AFK-ban, a gyárak töltögetésének nincs értelme, ezért a terrorbyte ezen funkciója fölösleges, csak a MK2 tuningolásra és az 5 küldetés felvételére használom.