27706
-
Plata #25463 Az Opressosr Mk2 közlekedésre tök jó,deluxo kettő,csak gyorsabb.
Terrorbyte meg tök jó érdekesek a küldijei. -
Bal0924 #25462 Azt a rakétalövőt nem vettem bele, felesleges.
A Motor, nekem tetszik.
Ma jósokat használtam (és lehet hogy visszamegyek) tized annyiszor se estem le róla, mint az Opresszor 1.0-ról.. -
#25461 kár hogy supply vételt elvileg nem lehet intézni benne,csak lopást,szal csak akkor kell ezt is megvenni ha opr 2 vel akarsz szórakozni vagy teli vagy lóvéval....rakétavetője is kaki ahogy nézem youtubeon
-
Bal0924 #25460 Persze, semmi újdonság..
Csak új opresszor és még 1 hatalmas járgány benne drónnal és új küldetésekkel.
Gamestar hír
Utoljára szerkesztette: Bal0924, 2018.08.14. 19:44:08 -
Dienes90 #25459 bocsi bocsi valóban, csak új tartalom ! -
Plata #25458 Még nincs bent semmi.
Nem új DLC,ugyanaz mint eddig,csak új tartalom. -
Dienes90 #25457 ééééés itt az új dlc, megint el lelhet verni egy 10 milliót -
#25456 engem meg piszkál LJT hogy a coke factory out of coke...bár esélyes hogy csak MCben hivogat ,azt meg mostanában mindenkinél csak annyira aktiv amig elad vagy supplyzik
-
Plata #25455 Én klubházban a laptopnál szoktam megnézni,mutatja mindet. -
#25454 Én azt utálom nem jön valami figyelmeztető sms, hogy elfogyott a supply a gyárban, ideje újra tölteni.
Mindig oda kell menni megnézni épp hogy állnak a termeléssel. -
Bal0924 #25453 Mi az a PS Now szolgáltatás? -
Plata #25452 Azt se tudom mi az,eszik-e vagy isszák. -
SAFIII #25451 Tudom nem ide tartozik, de ugye jön az RDR 2.
Hozzászólások között még mindig sokan parádéznak, hogy az 1 nem jött PC-re.
Viszont most látom, hogy van a PS Now szolgáltatás. Ott elérhető.
Miért nem játszanak az emberek ott?
Van valami buktató? -
Bal0924 #25450 Nekem, mióta megkaptuk a nájt klubbot, 2milliós bevételem van/volt eddig.
10x adtam el, és így megtudtam venni olcsóbban a nagyobb teherautót.
Mindig csak speciális eladásokat csináltam.
Ha már 7bizniszt lehet irányítani, miért nincs 7 ember, akik dolgoznak és behoznak cuccot? -
Plata #25449 Supply?
Ha a klubban levő árura gondolsz,az akkor tényleg nevetséges.
Nem nagyon van időm játszani de nekem már volt több eladásom is.Most olyan 400 ezer körül jár a klubban a cucc.
Öt technikus dolgozik.Meth,kokó,cc,láda és bunker-hez rendelve.
Az elmúlt héten szinte semennyit nem játszottam,két napot tudtam talán fent lenni olyan 2-3 órát. -
stalker001 #25448 Mióta kijött a DLC annyit játszottam vele, hogy 180.000$-nál jár a supply. :D
Nevetséges.... :D -
Szerintem Solomun után ez a második legjobb DJ a játékban. -
RepeszElek #25446 Hmm.. nézem hogy ingyenes a nightshark ez elég érdekes.
Eladtam a sajátomat 695 ezerért és megvettem újra ingyen majd raktam rá armort 80 ezerért aztán csá a többi extra nekem nem kell amúgy is alig használom.
Ez így elég jó üzlet volt. -
RepeszElek #25445 Ceo-ban is töltődik ugyan úgy minden csak akkor kell MC-be azaz motoros klubba váltanani ha gyáraddal kapcsolatban van valami dolgod, de addig erősen ajánlott kerülni az MC-t mert elöbb utóbb befogják támadni valamelyik gyáradat hiába van benne biztonsági..
Én úgy szoktam hogy odamegyek a gyárhoz buzzardal majd átváltok MC-be, bemegyek, és ahogy kijövök már váltok vissza CEO-ba.
Mindenesetre én CEO párti vagyok,szinte csak abban mozgok, cargozok, kocsit lopok, bunkerezek, az MC-ben csak max.a koko-t töltögetem de a klubnak hála most lett érteleme számomra a többi gyárnak is. Eddig csak ott álltak, hamar megutáltam őket... -
Plata #25444 Ha Online vagy és passzívban akkor is.
Mindegy mit csinálsz ha Online vagy termel bunker is gyár is na meg a klub is.
Akár a tengerparton süttetheted a hasad vagy golfozol vagy épp alszol a hegyen a gyár termel.
Ha van Supply.
Klub anélkül is. -
Bal0924 #25443 CEO-ban működnek a gyárak (kokó, meth, fű....)? -
RepeszElek #25442 Megnéztem még azért pár videot erről az oppressor mk2-röl és hát talán annyira nem is lassú és konnyü megdönteni így maga alá tud lőni.
-
RepeszElek #25441 Ceo-ban meg ott van a buzzard.
Ezer éve nincs könnyebb,gyorsabb megoldás utazásra nála,de ha ügyes vagy akkor fegyvernek sem rossz.
Én a deluxot úgy használom hogy csak akkor repülök vele ha utamban van valami amit könnyebb átugrani mint megkerülni így azért nem olyan lassú viszont a motorral csak repülni tudsz az meg elég lassúnak tűnik, viszont van rajta flare a rakéták ellen, ez így már elég op bár asszem az csak a sima homing ellen jó azt pedig a deluxoval sőt bármivel meglehet úszni.
-
Dienes90 #25440 Én is ebben reménykedtem, hogy mc-ként le tudom kérni és sokkal könnyebben tudok közlekedni, de állítólag lassú lesz, tehát hasonló a deluxohoz, hiába repül, lassú az is, x80protoval odaverem a földön, kivéve ugye ha a kikötő résznél kell versenyezni, ott ugyebár nem. bár anno a kurumával is a hegyeken át repkedve mentem mindig, manapság a hakucho dragot élvezem, hisz kilő "mint a nem tudom mi" és ha azzal érek földet nem halok meg mint egy bat "nyóczszáz" akármennyivel. -
Plata #25439 Ki tudja. -
Bal0924 #25438 Mikor lesz az
jövőhét vagy 2hét múlva?
Az új opresszor kell nekem! Könnyebb lesz vele - remélem - az utazás. -
Plata #25437 Mk2 opressor akkor jön ki amikor az Mk2 MoC.
Hackereknek már bent van.
Katt. -
Bal0924 #25436 oké. -
Plata #25435 Az egy hacker. -
Bal0924 #25434 A motor benn van?
Valaki azt mondja elérhető neki. -
Maceehun13 #25433 Nem tudom.. a két dj után ez az új dj elég tré -
#25432 :DD -
Plata #25431 Ez az egyik ingyenes.
Másik meg Ubermacht Revolter. -
Plata #25430 Ma új Dj jött,új repülő és két ingyenes autó. -
RepeszElek #25429 Nekem is van még máshol üres helyem,hírtelen arra gondoltam áthozom ide az összes kocsim és akkor mindegyik egy helyen lesz, de jobb ha máshol is vannak -
Plata #25428 Később még teli pakolhatod.
Mondjuk gyűjtesz bele valami kocsit.
Én is megvettem hozzá minden szintet,de még CEO irodában is van vagy 30 üres garázshelyem. -
#25427 parkolószint egy dolog,de elvileg raktár szintre adja a fegyókat. nemtom amúgy,még nekem is csak alap NC van -
RepeszElek #25426 Nekem tök alap a bunkerem pont emiatt,viszont amit meg én csesztem el hogy megvettem az összes szintet a klubba.
Soha nem ledz annyi kocsim mint amennyit parkoltatni lehet ott.
Tök felesleges volt megvennem,de nem néztem utána csak nyomtam, nyomtam.... -
#25425 azt én is megvettem,fölös 700k pénzkidobás volt...gondoltam könnyű lövölde,ingyen lőszerért...öreg vagyok,reflexek is rosszak főleg h nem nagyon fps-ezek...
Hangár ad ingyen homingot meg heawy snipert,csak meg kell venni...facility ha megveszed a sec roomot ott is ad ingyen lőszert,stickyt stb
és NC is ad,ha megvan az összes szint és végigrohangálod,fegyók vannak az asztalon,szintén ingyen lőszer sok fegyóba ami amúgy drága lenne gunshopban -
#25424 fejét lődd csak, és ne mindig a soron következő bábut hanem ami tiszta találatot ad és nem rontja le a szorzód