• DevLupius
    Tegnap megvettem a Terrorbytot, a drón állomást közel 1 milláéer nem, de az Op MKII garázst igen.
    Az OP MK II vételéra 1 millával olcsóbb volt miután megcsináltam 5 Client Job-ot a Terrorbyte küldetésiből.
    Sajnos csak 2 küldetés volt elérhető, mert kettőhöz a drón állomás kell, egyhez meg több MC-s, így lezavartam 3 bankrablást és 2 autó szkennelő lopást. A küldik 30 ezret adnak és gyorsan megvannak.
    Mivel egy millát spóroltam a OP 2-őn, felhúztam fullra, kapott rakétát is ami szerintem jól használható, viszont a sebességén nem éreztem a változást. A gép nagyon jól használható, 2 órát mentem vele és nem haltam meg egyszer sem. Mivel motor kategória, bárhol tárolható, így MC-ben egyből a seggem alá rakja ha odakérem. Beraktam MC garázsba hogy megkapja a healt UP bónuszt, de tegnap még nem töltötte az életerőm mikor rajta ültem. Ha úton megyek vele sokkal gyorsabban megy, az utánégető a levegőben nem sokat ér, lebeg a levegőben és víz a felett is.
    A Terrorbyte-ból sajnos csak supply lopás indítható, nem látható részletes infó az üzemekről (készlet/supply), ezt igazán belerakhatták volna, így továbbra is lehet visszamenni a CEO és MC épületbe, hogy megtudjam mi a helyzet az üzemekben.
    A következő NC kiszállításból megveszem a drón állomást. Ja, a Player scanner meg igazán jó amikor farkasszemet nézel a becsapódó RPG gránáttal :) mire feldolgoznám a beérkező információt már a túlvilágon vagy. Ennek mi értelme vajon?