Dienes90#25389
Tegnap este végül én is bejutottam a Plata által emlegetett sessionba és WAOOO hát kurva istenit ott tényleg kánaán van, 50-100 ezres bonuszok az eladásoknál, ceo-mc alig lehetett alapítani mert fullon volt állandóan. Igaz ára volt ennek, méghozzá hogy a target módot free-re állították így nekem sz.r volt az xbox kar miatt. Igen még mindig nem úgy célzok gombával mint egérrel ezért nekem sokat segít a full aim.
Továbbá nem sértően és nem bántóan, de bakker hány éves vagy és mi az hogy nem szereted a dragon ball-t? azt a 90.-es években mindenki nézte anyámat leszámítva. Még apám is aki 1964-es születésű. A 2000-ben született unokaöcsém is nézi most is. Nagy tévedés aki szerint csak a verekedésből áll a mese. Egyébként meg kell hogy mindig újabb és erősebb ellenfél jöjjön. Mert volt az a rész mikor gokunak gyereke lett meg asszony, unalmas volt az a rész. Nekem amúgy az eredeti magyar hanggal az első 300 rész megvan dvd
és bocsi ha bárkit megbántok de ezerszer több mondani valója van mint a mai paint-el rajzolt szaros meséknek. Továbbra is tiszteletbe tartok mindenkit, mindenki véleményét. Nem kell szeretni mindenkinek. De meglepő hogy valaki nem ismeri vagy nem nézte, hisz akkoriban tényleg mindenki nézte, újság cikkek voltak róla napilapokban annyira menő volt, kb szerintem világszinten.
Sőt ha valaki imádta a Dragon ball-t kezdje el nézni az Into the badlands című amc sorozatot, az kb ugyan olyan és k*rva jó. Szinkronos 3 évad. :)
Gta-hoz visszatérve, jogos hogy weapon-ok helyett inkább jöhetne újabb heist vagy nc-hez hasonló pénzkeresti lehetőség. Új járművek, netalán valami filmes cuccok új batmobil, deluxo filmes mása stb. Esetleg egy átjáró westworldbe. na jó az nem :D