• Sir Quno Jedi
    Hát egen. Nekem ott figyel az összes rész komplett a steam accomon, de a gta3-mal nem bírtam idegileg. Még a GTA4-gyel is vannak fentartásaim itt-ott és sok béndzsaság van benne, de az még szódával elmegy. Azóta sok víz lefolyt a Dunán, szóval a GTA5-nek szebbenek KELL lennie, de nem kicsivel, hanem DURVÁN. Persze mivel csak kiadják még erre a konzolgenerációra úgy tűnik, így erőforrás szempontból limitáltak a lehetőségeik, de volt rá jópár évük, hogy trükközzenek, fejlesszenek. Az igazi áttörés majd a nextgen konzolokra fejlesztett verzió lesz (gta6?), de addigra kinő a szakállunk.

Én erősen reménykedek benne, hogy korrekt PC verzió is készül ezúttal és ahhoz adnak ultra HD textúra packot és sok mindent ami konzolon jelenleg nem lenne lehetséges, mert meg sem nyikkanna. Persze az eddigi pcs karrierjükből nem ez jön le sajnos (amatőr gecik sajnos).

Személy szerint, bár mindkét jelenlegi currgen konzollal rendelkezem, ezt a játékot NEM vagyok hajlandó konzolon tolni, csakis PC-n, ahol tolhatok alá vasat rendesen.