A név alatti sávot írta LazyB. Szerintem az első válasz volt a helyes.
VIP, CEO vagy jó munkás embere egy CEO-nak lehetőségek vannak.
Viszont a színek ez esetben nem számítanak, csak ama célt szolgálja, hogy meg lehessen különböztetni, ki, hova tartozik.
A fehér kör vált vörösre, ha sokat gyilkolászol. Ha playereket, akkor gyorsabban. De nem csak a kör, mivel téged nyíl mutat, így a nyilad fog a vörös felé menni. Ha lelőnek vagy te lősz le ilyeneket, akkor elvileg RP-t kapsz, de szerintem ez nem mindig működik. Van, hogy elég egyszer lelőni és ismét fehér lesz a karika, de van, hogy nem. Logikát nem vettem észre.
Ha veled esik meg, akkor elvileg egy napváltás (valamikor 6 vagy 8 körül, USA-ban éjfélkor nullázódik) megoldhatja a dolgot.
Ha sok NPC-t gyilkolászol vagy ami biztos befutó, ha sok kocsit lopsz, akkor egy NPC-től tuti, hogy fogsz kapni vérdíjat a fejedre. Ha NPC adja, akkor páratlan számmal kezdődik, ha player, akkor meg párosával. Legalábbis én úgy emlékszem, hogy csak páros kezdésű összeget lehet megadni 10k-ig. Aki levadássza, azé a lóvé. Ha te adod a fejpénzt és te is lövöd le utána, akkor csak a felét kapod.