27707
-
#22096 Elég szívatósak a pályák. Épp vezettem, mikor a másik irányból keresztbe belém jöttek akik le voltak maradva. Rendesen le is maradtam, 8.-nak futottam be.
Amúgy jó móka.
Kicsit átalakították az 'M'enüs részt is, némileg jobb lett. És úgy vettem észre, hogy már nem kell kiszállni a kocsiból, ha egy feladat helyre mész és fel akarod venni. Egyszerűen csak 'E'-t nyomsz. -
#22095 nemsokára on, és mehet a verseny :) -
#22094 341 MB majd 577 MB, amit leszed a launcher. -
#22093 nekem a power play tetszik ;)
és a cunning stunt sem néz ki rosszul (bár tény és való, hogy az open world-öt nem übereli számomra egyik sem :p -
Soram #22092 Ok, köszönöm! -
Plata #22091 Semmit nem tudok törtről.
Egyből eredetovel kezdtem.
GTA+San Andreas alap hogy eredeti.
Ha nem kapom meg másfél éve karácsonyra akkor is megvettem volna. -
#22090 Nem teljesen süket duma, mivel nem érkeznek folyamatosan az új törések minden frissítés után. Amikor legutóbb moddoltam volna egy tört verziót nagyon kevés olyan mod-ot találtam ami működött a régebbi verziójú tört játékkal. -
Plata #22089 Háát ez nem teljesen igaz,ha modolni akarod a GTA-t érdemes két játékot felrakni a gépre,eredetit online-hoz,törtet modolásra.Tört játék ugyanúgy modolható mint eredeti,az hogy csak eredetit támogatja süket duma.
Sztoriban használhatók a modok,de ha akarsz online játszhatni cseszheted ki kell törölni,én kb 99%-ban online játszom,így vicces lenne modolni.
Jah és ha fel akarsz menni Online nem árt a modot alaposan kitörölni gépről mert ha leellenőrzi a file-okat és módosítás van benne akkor cumi.
Úgy hogy ha modoltan akar játszani akkor rak külön particióra vagy mi a bánatra egy tört GTA-t és azt modolja,bár sok értelme nincs mert a sztori nem rossz,de részemről online a jobb.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.07.10. 18:22:47 -
#22088 Tévedsz! Már korábban is mondtam hogy az eredetit is lehet nyugodtan modolni! csak SOHA ne lépj be az ONLINE-ba a modokkal/modok eltávolítása nélkül. DE ha csak a sztori módba lépsz be, akkor sose lesz semmi bajod! SŐT modok CSAK az EREDETI példányokat támogatják hivatalosan! Láttam már jópár olyasmi kiírást a mod készítőktől, legfőképpen a kommentekben hogy: "warez/pirated GTAV version is NOT supported!" ÉS a Rockstar is MEGERŐSÍTETTE hogy a Story-ban használhatóak a modok! Én ezt mint mondtam korábban. ITT olvasható!
Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2016.07.10. 17:38:16 -
Zsoxx #22087 Ellenkezőleg, eredetibe nem ajánlott, mert online-ban bannolhatnak. -
Soram #22086 Sziasztok! érdeklődni szeretnék, hogy modokat csak eredeti játékba lehet berakni? -
#22085 -
Zsoxx #22084 "az újabbnál újabb, és jobbnál jobbnál módokat "
Ezen felröhögtem... -
#22083 JulianSinulf -
#22082 ha dobsz egy nicket akkor hozzáadlak :) -
#22081 Ez esetben akkor érdekel a crew, ez nem hangzik rosszul és végre talán nem egyedül vagy külföldiekkel kell játszanom.
Utoljára szerkesztette: RJoco, 2016.07.09. 10:09:18 -
#22080 Éjszaka nekem is sikerült heistot csinálni. Igaz nem én voltam a host, de én voltam a legkisebb szintű karakter nem kevéssel elmaradva a többiektől.
Érdekes mód sikerült is végigtolni az egészet ugyanazokkal az emberekkel és nem is kellett 20x újrakezdeni ugyanazt a feladatot.
Gold-ként végezve és, hogy első volt, elég szép pénzt kaptam. A host itt is 25%-ot adott a végén. -
#22079 Üdv!
Az "időbeosztás" totál random, mi is dolgozunk, mindenki máshogy. A tagok majdnem minden nap online vannak, nem feltétlen GTA ban, de ez egy szóba kerül :) Az elmúlt héten délelőtt játszottunk például. Hosszú távra tervezek, társaságot szeretnék kiépíteni/bővíteni akik tudják élvezni a játékot, az újabbnál újabb, és jobbnál jobbnál módokat például, és nem utolsó sorban az open world dolgokat :)
A dolog abszolút nem fellángolás, vagy nyári szünet dolog, igazából mind dolgozunk, nekem van egyetem egyedül de én is dolgozom mellette, a játékot aktívan játszom/unk a legtöbben mióta megjelent.
Kouta -
Plata #22078 Heistre szinte soha nem jön senki.Sg crewből ritkán lehet valaki heistre hívni.Ezért szoktam PH-sokkal menni,általában esténként mindig van csapat.
Tegnap este random PS-re bementem erre kiderült magyar a host,és csak egy külfödi van.Elég jól lement így gyorsan jött egy kis mani,25%-ot adott. -
#22077 reklámozod itt a szarodat, aztán még neked áll feljebb ha jön a kritika? -
#22076 Milyen időben vannak fenn a tagok?
Nekem elég változatos az munkabeosztásom, hol hétköznap érek rá, hol hétvégén, hol éjjel, délelőtt és kora délután, hol délután és kora este.
Mennyire aktívak a tagok és milyen távra terveztek? Ez most csak egy fellángolás, ami tart vagy 1 hónapig vagy esetleg 1 évig is tolni fogjátok és nem csak a nyári szünetben? -
#22075 Üdv!
Érdeklödnék, érdekelne-e valakit egy crew ahol lehetne pár magyarral csapatni? 5-10 emberrel már lehetne szép dolgokat csinálni, per pill durván 3-5 ember van, ehhez keresnénk embereket.
Köszi elöre is!
Nuc -
Plata #22074 Akkor megnyugodtam,mert elég balfékek a videó alapján. -
#22073 nem ők azok :D -
Plata #22072 Upsz,szóval ti vagytok,azt hittem valami idegen videója,amit betesztek. -
#22071 Hogy tudok ezen a pár hülyén ennyit röhögni? A vége a legjobb!! -
#22070 Én is feltehetném ezt a kérdést rád irányítva. -
#22069 ad1 te nekem itt senkit ne minositsel.. nem vagy olyan pozicioban
ad2 nem tetszik? befogod, nem nezeeeeeed.
ad3 tudod mennyire szeretlek - ertem.
-
Plata #22068 Ki ez a két retardált? -
#22067 besirosanjo
Utoljára szerkesztette: PeeTeR, 2016.07.08. 18:30:41 -
Plata #22066 Rosszul hiszed.
Nem lesznek,kreálhatsz versenyeket majd.
Meg pályákat amire mehetsz versenyezni.
De csak akkor lesz bent a városban. -
TokraFan #22065 Ez igaz, de valahol nem illik a játékba ez az egész szerintem. Teljesen életszerűtlen, hogy a városok felett mindenféle stunt pályák vannak. Végülis mindegy, nem kötelező használni úgyhogy nincs ezzel gond.
Más: Nincs valami mod amivel SP-ben is vehetek házakat? Nem szeretem a multit, csak emiatt nem akarom használni. -
#22064 Ma már kétszer kaptam kitüntetést, mert az utolsó pillanatban nyitottam ki az ernyőm.
De napi küldinek nem akarja elfogadni, hogy 30m-en belül voltam a földtől. Próbáltam több helyszínt is és semmi. -
Plata #22063 Igen már aki akar vele játszani,de a GTA jobb és sokkal több.
Trackmaniaban max autózol,de ebben két verseny közt még élheted az életed is.
Nem csak autókázás van benne,hanem kis millió más is.Trackmania meg a hasonló autós játékok max 1-2 óráig érdekelnek mert unalmasak,de GTA-ban úgy elszál pár eter óra hogy észre sem veszed -
TokraFan #22062 Erre semmi szükség, akinek ez kell annak ott a trackmania 86ezer része.... -
Plata #22061 Jó lesz ez,új ruhák,kiegészítők,és talán új autós épületek. -
#22060 ujabb 10percetjatszomveletartalomhanydek, qrvajo -.- -
#22059 fanmade versenypályáknak a lemásolása, hatalmas kreatív munka van benne... -
#22058 Trackmania. -
Strayhand #22057 +1 arra, hogy inkább Xbox One kontrollert vegyél, az gyakorlatilag upgrade a 360-hoz képest (az se rossz, de ez jobb).